- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
....Evlendik evleneli gün yüzü görmedim aşırı alkol bağımlılığı,Kişilik bozukluğu ve şiddete meyili vardı.Defalarca tedavi olma sözü verdi ama caydı ki bende hamile kaldım şuan 5 haftalık gebeyim....
Bebeği aldırmassan 1 ömür boyu o insanla bağın kopmayacak...Merhaba herkese,
Uzun uzun buraya içimi dökmek istedim.Zira çok doluyum.Geçen temmuzda çok ihtiyacım olduğu bir zamanda işe girdim.Eşim yöneticimdi.Aramızda hiçbirşey yoktu hatta abi gibi görüyordum.Kötü ilişkiler yaşamış hayalkırıklıklarına uğramıştım maddi zorluklarım vardı maaşım hacizliydi mesela bunların hepsini biliyordu çünkü çok yakındık.Dertleşirdik.Kendisi evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu vardı.Hiç olmadık bir zamanda bir adım attı ve biran da kendimi ilişki içinde buldum.Tabi bu şirkette yayıldı önce kendisi sonra ben çıkarıldım.1 ay içinde evlenme teklif etti(ben 30 o 39 yaşında)Basiret bağlanması Mıdır nedir hemen kabul ettim.Arkadaşlarım bu adamda bi gariplik var diyordu aldırmıyordum.Bu hayatta en düşkün olduğum insan kardeşim.Onunla bile aramı bozdu.2ayda evlendik.Herseyin en uygununu seçtim tek beklentim mutlu olmaktı daha evlenmeden 1 hafta önce çocuk diye tutturmaya başladı bende yaşım geldi diye korunmadım hatta hamilelik üzerine geçende bir konu açtım.Evlendik evleneli gün yüzü görmedim aşırı alkol bağımlılığı,Kişilik bozukluğu ve şiddete meyili vardı.Defalarca tedavi olma sözü verdi ama caydı ki bende hamile kaldım şuan 5 haftalık gebeyim.Boşanmak istediğimi söyledim evden ayrılırken herşeyimi elimden aldı işim Yok gelirim yok bir başıma annemin yanına döndüm bir ton borçla.Bebeği aldırmayı düşündüm çünkü oda çok isteyerek yaptığı bebeği artık istemiyormuş.Ama yapamayacağımı anladım.Vardır kısmeti kaderi.Ve bitirdim artık kafamda.Şuan çok çaresizim işim Yok param yok halim yok moralim yok ama umudum var üstelik içimde nefes alıyor.Dua ediyorum kendime ve bebeğime sizde bize dualarınızda yer verin olur mu?
Bebeği aldırırsam da kendimle bağım kopacakBebeği aldırmassan 1 ömür boyu o insanla bağın kopmayacak...
Şu an duygusal düşünüyorsun, mantıklı ol...Yüzlerce kadın var kürtaj olan. Hem boşanmış ailede büyüyecek çocuk, tek başına kolay değil çocuk yetiştirmek. Helede ergenlikte...Bebeği aldırırsam da kendimle bağım kopacak
HEMEN AYRILMA, EVLENMİŞSİN BİR DUR.3 AY ÇOK ERKEN...5 HAFTA ÖNCE İYİYDİ ŞİMDİ BU KADAR MIKÖTÜ...BİR DÜZELTMEYE ÇALIŞ...Merhaba herkese,
Uzun uzun buraya içimi dökmek istedim.Zira çok doluyum.Geçen temmuzda çok ihtiyacım olduğu bir zamanda işe girdim.Eşim yöneticimdi.Aramızda hiçbirşey yoktu hatta abi gibi görüyordum.Kötü ilişkiler yaşamış hayalkırıklıklarına uğramıştım maddi zorluklarım vardı maaşım hacizliydi mesela bunların hepsini biliyordu çünkü çok yakındık.Dertleşirdik.Kendisi evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu vardı.Hiç olmadık bir zamanda bir adım attı ve biran da kendimi ilişki içinde buldum.Tabi bu şirkette yayıldı önce kendisi sonra ben çıkarıldım.1 ay içinde evlenme teklif etti(ben 30 o 39 yaşında)Basiret bağlanması Mıdır nedir hemen kabul ettim.Arkadaşlarım bu adamda bi gariplik var diyordu aldırmıyordum.Bu hayatta en düşkün olduğum insan kardeşim.Onunla bile aramı bozdu.2ayda evlendik.Herseyin en uygununu seçtim tek beklentim mutlu olmaktı daha evlenmeden 1 hafta önce çocuk diye tutturmaya başladı bende yaşım geldi diye korunmadım hatta hamilelik üzerine geçende bir konu açtım.Evlendik evleneli gün yüzü görmedim aşırı alkol bağımlılığı,Kişilik bozukluğu ve şiddete meyili vardı.Defalarca tedavi olma sözü verdi ama caydı ki bende hamile kaldım şuan 5 haftalık gebeyim.Boşanmak istediğimi söyledim evden ayrılırken herşeyimi elimden aldı işim Yok gelirim yok bir başıma annemin yanına döndüm bir ton borçla.Bebeği aldırmayı düşündüm çünkü oda çok isteyerek yaptığı bebeği artık istemiyormuş.Ama yapamayacağımı anladım.Vardır kısmeti kaderi.Ve bitirdim artık kafamda.Şuan çok çaresizim işim Yok param yok halim yok moralim yok ama umudum var üstelik içimde nefes alıyor.Dua ediyorum kendime ve bebeğime sizde bize dualarınızda yer verin olur mu?
Ben aslında düz mantık biriyim.Kuralları ve değerleri olan birazda dik başlı zaten bu özelliklerim beni sık sık batıp çıkarıyor.10 yıldır baktığım köpeğime bir anda hastalık musallat oldu 15 bin kredi çektim güvenecek birşeyim yokken şu an yine yapardım 1 ay fazla yaşasın diye ya da iş yerinde bir arkadaşa haksız mobing var sa ilk ben atladım böyle adalet olur mu diye başka kapıları süpürürken baktım ki hep ben sokakta kalıyorum.Bu seferde dedim bebeğim için risk alayım.Ölmeyiz ya!Yarını kimse bilmiyor bende valla neye güvenip bunları yapıyorum bilmiyorum.Kalbim ve duygularımın sesinin melodisi güzel bu sefer güzel bir şarkı besteleyeceğiz diye hissediyorum
Kaderle alakası yok bunların yalnız, yaşayacağınız varmış demeyin. Seçimleri yaşayacağınız varmış diye geçiştirmek saçmalıktır. Kader kaza durumu belirli seçenek dışında kul'a aittir.Kader iste bunlari yasayacaginiz varmis artik bebeginiz icin guclu olma vakti insallah hayat size bundan sonra guzel kapilar acar ve evladınızla mutlu bi yaşamınız olur bunu gonulden diliyorum
Olumlu olumsuz yorumlar yapılmış aslında tek tek cevap vermek istiyorum ama mümkün olmuyor tabi ben evlenirken çok evlenme meraklısı değildim öncesinde çok iyi bir arkadaşlığımız vardı Allah’ım böyle bir insan kaldı mı diyordum dünyada.O derece Yani.İyi bir baba karakterli Çalışkan bir adam.E bende zaten yeterince gezip tozmuş biri olarak arkadaşlarında hepsi evli çocuklu olup ya evlen evlen deyince annem falan da zat-ı muhteşemi pek sevince dedim evleneyim.Hiç kısa süren ilişkim olmadı.Referans aralığımı uzun kısa diye tutmadım.Hopp evlendim.Sonra bir baktım daha ilk ayın sonunda bir deli var karşımda Olmaz dedim bu seferde 1 ay da eve döndü demesinler muhabbetleri başladı.2.ay yoğun ısrar sonucu hamile kaldım.Böyle bir isteme Yok öğrendiğimiz gün ortalığı inletti baba oluyorum diye ama bir anı bir anına uymaz mı bir insanın 10 yıl önce çekilmiş arkadaş resimlerini senin bu bunlarla ilişkin var diye önüme koyması kıskaçlığın hastalık boyutunda olması beni iyice delirtti en son evde otururken anne temalı bir şarkıda (tabi içiyordu) Senin aklına kimler geliyor deyince ben fıttırdım tabi.Ben harikayım kandırıldım demiyorum ki 30 yaşında kocaman kadınım ama bebeği yapmış olduk e kimse kusura bakmasın herkes Sabancı’nın çocuğunu taşımıyor yada annenin babanın ömürlük garantisini vermiyor.Ben şimdi çocuğu aldırsam hemen bir işe girip çok kısa zamanda eski hayatıma dönerim.Ama ben evladımı öldüremem he çok mükemmel şartlarda sunamam ama iyi yetiştirebilirim.Not:Az önce dengesiz şahıs kişiyi anneme mesaj atarak benim nikahlı karım evine dönsün demiş.İçmeye daha başlamadı sanırım.Neyse velhasıl kelam hayatın getireceklerini cesurca,bilinçlice bekliyor ve kabul ediyorum.2 herzaman 1 den fazladır.Şuan 2 kişiyiz böylede gayet iyiyiz
Ya nasıl böyle bir vebale girip aldırın diyorsunuz şaştım kaldım bir de tekrar anne olursunuz diye garanti veriyorsunuz. Bunun yaşla ne ilgisi var? Bir tanıdığım buna benzer sebeplerden aldırdı yeniden evlendi maalesef çocuğu olmuyor. Kaç yıl tedavi gördü, doktorlar da olmayacağını söyledi ama her zaman bir umut vardır dediler denedi çok istedi olmuyor şimdi 45 yaşında. 18 yaşında evlendi arkadaşım hiç korunmadı 8 senedir çocuğu olmuyor. Bide 45 yaşında anne olan var sizin de olur diyorsunuz. Böyle bir konuda ancak anne ve baba karar verebilir, onun dışındakilere susmak düşer.Çok büyük hata yapmışsınız açıkcası. Keşke şu elalem ne der politikasından kurtulsalar'da insanlar bir kendi istediklerini yaşasalar
Bence en basiti borcunuz varken çocuğu aldırın (tabi bu saatten sonra alınıyor mu bilmem) Sonuçta 40 yaşını geçmişte anne olmuş bir sürü insan var sizde olursunuz bence. Onun dışında polise gidip darp iziniz varsa tutanak tutturun şiddet uyguladığını kendi eşyalarını dahi vermediğini söyleyin . Sonra da maddi manevi tazminat için devlet tarafından öyle bir sistem varsa dava açın hakkınızı tanıyın belki olursa en azından o adam olmaya bin sahit isterden gelme parayı borcunuzu kapatmak için kullanın.
Ya nasıl böyle bir vebale girip aldırın diyorsunuz şaştım kaldım bir de tekrar anne olursunuz diye garanti veriyorsunuz. Bunun yaşla ne ilgisi var? Bir tanıdığım buna benzer sebeplerden aldırdı yeniden evlendi maalesef çocuğu olmuyor. Kaç yıl tedavi gördü, doktorlar da olmayacağını söyledi ama her zaman bir umut vardır dediler denedi çok istedi olmuyor şimdi 45 yaşında. 18 yaşında evlendi arkadaşım hiç korunmadı 8 senedir çocuğu olmuyor. Bide 45 yaşında anne olan var sizin de olur diyorsunuz. Böyle bir konuda ancak anne ve baba karar verebilir, onun dışındakilere susmak düşer.
Ya nasıl böyle bir vebale girip aldırın diyorsunuz şaştım kaldım bir de tekrar anne olursunuz diye garanti veriyorsunuz. Bunun yaşla ne ilgisi var? Bir tanıdığım buna benzer sebeplerden aldırdı yeniden evlendi maalesef çocuğu olmuyor. Kaç yıl tedavi gördü, doktorlar da olmayacağını söyledi ama her zaman bir umut vardır dediler denedi çok istedi olmuyor şimdi 45 yaşında. 18 yaşında evlendi arkadaşım hiç korunmadı 8 senedir çocuğu olmuyor. Bide 45 yaşında anne olan var sizin de olur diyorsunuz. Böyle bir konuda ancak anne ve baba karar verebilir, onun dışındakilere susmak düşer.