- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.801
Canım ama çok şükür 1 tane evladını var Allah onun eksikliğini vermesin bide hiç olmayanları düşün biz 1 tane olmasına razıyız inşallah yine Allah verir ama o kadar üzme kendini dua edelim burda isteyen bekleyen herkese Rabbim nasip etsinSevda icin okudum kizlar allah kabul etsin ben iyicr kotu oldum hep sallamiyormus gb duruyormusum meger bgn yolda bi akrabamla.karsilastim yeni dogum yapti bebegini gordum allah im tuylerim.diken diken oldu icim titredi resmen cocuklga cok tatliydi bi aglama krizi geldi eve geldigimdenolacak bilmiyorum uzuldugumden kiskandigimdan degip cocuklari cok severim hep cok couk.istedm olmuyor iste 1 evladimin sukrunu hrrgun eda etmeye calisiyorum ne kdr az da olsa edasini yapamasak da bize verilenlerin ama.icim aciyor
Sevda arkadaşımız için arkadaşımda okudu Allah kabul etsinK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın. 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707 ♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707
Sevda arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Aynı şeyi dün yaşadım. Eve geldim gizli gizli ağladım. En azından bir evladın var öyle teselli olsun canım.Sevda icin okudum kizlar allah kabul etsin ben iyicr kotu oldum hep sallamiyormus gb duruyormusum meger bgn yolda bi akrabamla.karsilastim yeni dogum yapti bebegini gordum allah im tuylerim.diken diken oldu icim titredi resmen cocuklga cok tatliydi bi aglama krizi geldi eve geldigimdenolacak bilmiyorum uzuldugumden kiskandigimdan degip cocuklari cok severim hep cok couk.istedm olmuyor iste 1 evladimin sukrunu hrrgun eda etmeye calisiyorum ne kdr az da olsa edasini yapamasak da bize verilenlerin ama.icim aciyor
Kızlar bu ay ağlama ayı sanırım ben hiç ağlamazdım ilk defa bu ay bir kere ağladımAynı şeyi dün yaşadım. Eve geldim gizli gizli ağladım. En azından bir evladın var öyle teselli olsun canım.
Canım ama çok şükür 1 tane evladını var Allah onun eksikliğini vermesin bide hiç olmayanları düşün biz 1 tane olmasına razıyız inşallah yine Allah verir ama o kadar üzme kendini dua edelim burda isteyen bekleyen herkese Rabbim nasip etsin
Aynı şeyi dün yaşadım. Eve geldim gizli gizli ağladım. En azından bir evladın var öyle teselli olsun canım.
Insallah insallah rabbim yuzumuzu guldursun her zaman sukurum evladimKızlar bu ay ağlama ayı sanırım ben hiç ağlamazdım ilk defa bu ay bir kere ağladımçok şükür sağlığımız yerinde inşallah bebişlerimizde olur Uraniaaflora
Yüzümüz gülecek inşallah ben buna inanıyorumInsallah insallah rabbim yuzumuzu guldursun her zaman sukurum evladimrabbim buyuk insallah bir kez daha nasip eder hepimize ❤❤❤❤
Bu ayi aglama ayi yapalim 1 agustosa kdr aglayalim kizlar( bu espiri yuzunden banlanir miyim )goruyorsunuz halimi huzun ic sizisi ve gulmek bir arada
Aklıma geldi de sormaya çekindim haber alacaktın bugünKızlar bu ay ağlama ayı sanırım ben hiç ağlamazdım ilk defa bu ay bir kere ağladımçok şükür sağlığımız yerinde inşallah bebişlerimizde olur Uraniaaflora
Ne haberi canımAklıma geldi de sormaya çekindim haber alacaktın bugün
Hamile olup olmadığın belli olacaktı yanlış mı hatırlıyorum acaba diğer grupta yazmıştı bir arkadaşNe haberi canım
Test yaptıracaktım canım da gidemedim.31 temmuz regl günü ama kan vereyim demiştim başka işler çıktı kaldı. Ben de Eczaneden test aldım ama erken mi olur bilemedim o yüzden yapmadımHamile olup olmadığın belli olacaktı yanlış mı hatırlıyorum acaba diğer grupta yazmıştı bir arkadaş
Heyecan doruktaTest yaptıracaktım canım da gidemedim.31 temmuz regl günü ama kan vereyim demiştim başka işler çıktı kaldı. Ben de Eczaneden test aldım ama erken mi olur bilemedim o yüzden yapmadım
Amin inşallah canım ya.çok heyecanlı ve stresliyimHeyecan doruktatek tek güzel haberler alsak fena mı olur
Okudum rabbim kabul etsin inşallahK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707♥
sera44 Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın. 707
Tavuk_suyu_ 707 ♥
begonvil1985 707♥
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707 ♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707 ♥
memurhanim 707
canparcamugurum 707♥
Sevda arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Canım okudum Allah kabul etsin okuyan herkesten Allah razı olsun inşallah tez vakitte Rabbim dualarımızı kabul etsinK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707♥
Tavuk_suyu_ 707 ♥
begonvil1985 707♥
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707 ♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707 ♥
memurhanim 707
canparcamugurum 707♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?