- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.821
ben okudum canımO Orkidem
nursevdi
Milyaay
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Siz kaldınız kızlar okuyamayan yoğun olan varsa yardımcı olabilirim. Okumuş olup da benim atladığım varsa tekrar söyler misiniz.
Tavuk_suyu_ canım ismini ve duanı paylaşır mısın?
Okudum canim 2 kişiye de Allah kabul etsin inşallahO Orkidem
nursevdi
Milyaay
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Siz kaldınız kızlar okuyamayan yoğun olan varsa yardımcı olabilirim. Okumuş olup da benim atladığım varsa tekrar söyler misiniz.
Ismim pakize canim. RAbbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah.O Orkidem
nursevdi
Milyaay
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Canım okudum Allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah.Ismim pakize canim. RAbbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah.
Okudum canım allah kabul etsin inşallahO Orkidem
nursevdi
Milyaay
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Okudumminik kalp0753
sera44
M Minikbirmucizemeselesi
begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay
fabatuhan
Yeni listeye geçtik Pakize arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Canım niyetini de yazar mısınOcalh
Aomine Daiki
K KurkmantoluS
B Beto2012
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
Yeni listeye geçtik Pakize arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Tamam buldum canımK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
Milyaay 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707
Pakize arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
canım ben bazen yetiştiremiyorum bu aralar biraz yoğunum ama mutlaka geriden eksiğimi okuyup tamamlıyorum bu akşam okurum beni okudu say gene okuyunca da bildiririmO Orkidem
nursevdi
Milyaay
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
Okudum Allah kabul etsinK kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
Milyaay 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707
Pakize arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?