- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.781
Evet aynıydı yazışmişyik seninle amin kuzum amin Rabbim bi daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşallah genetikten gelen sonuçta ailenin bi daha aynı kaybı yaşaması düşünülmemektedir yazıyordu içini ferah tut tekrarlayan bir şey değilmiş Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyıBizim hastalıklar aynıydı seninleAllah birdaha yasatmasin inşallah umut olurum sana
Sevda arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin@kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın. 707
@Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
@begonvil1985 707
@Orkidem 707
@nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@fabatuhan 707
@Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
@MelodiminEsi 707 ♥
K KurkmantoluS 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
@Bademmm388707
@Minnoskafa 707
@memurhanim 707
@canparcamugurum 707
Sevda arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Hayırlısı olsun canım Allah inşallah nasip edertüpler acık olsa tüp bebeğe gerek yok ama. sebebsiz bebek olmuyorsa ve tüp bebeğe karar verdiyseniz tutar canım :)
Hayırlısı olsun canım Allah inşallah nasip eder
Allah korusun inşallah olmaz canimgene olursa dış gebelik die
Amin insallah canimEvet aynıydı yazışmişyik seninle amin kuzum amin Rabbim bi daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşallah genetikten gelen sonuçta ailenin bi daha aynı kaybı yaşaması düşünülmemektedir yazıyordu içini ferah tut tekrarlayan bir şey değilmiş Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Aöf canım tek dersim kaldı geçemiyorum bir türlü
Neden bursadaki senin şehrinde değildeAöf canım tek dersim kaldı geçemiyorum bir türlü
Balikesirde yok çünkü bu sinav ya izmir ya bursaNeden bursadaki senin şehrinde değilde
Yaa tühBalikesirde yok çünkü bu sinav ya izmir ya bursa
Bizim memleketi sayan olmuyor geneldeYaa tüh
Alla alla kız. Benim eşimde girecek hafta sonu ama kayseride var sonavBizim memleketi sayan olmuyor geneldehep istanbul izmir bursa ankara hep öyle
açıktan mı okuyorsun canım her il de sınav oluyordu benim bildiğim sistem değişti mi sen ilçe de mi oturuyorsun ki yokBizim memleketi sayan olmuyor geneldehep istanbul izmir bursa ankara hep öyle
Evet ilçedeyim normal sınavlarım burda oluyor 3 ders sinavi ücretsiz ya bazı illere verilmiş sadeceaçıktan mı okuyorsun canım her il de sınav oluyordu benim bildiğim sistem değişti mi sen ilçe de mi oturuyorsun ki yok
3 ders sinavi miAlla alla kız. Benim eşimde girecek hafta sonu ama kayseride var sonav
Evet canım 3 ders3 ders sinavi mi
Kayseri de var demekki canım balikesirde yok en yakın ya bursa ya izmir işte ben ilçedeyim ama balıkesir merkeze gitmek daha kolay olurdu benim için hem orayı biliyorumEvet canım 3 ders
Inşallah olur birgün canım ama varmış 1 tane en azından anneliği tatmissin öyle duşun hayatı boyunca hiç çocugu olmayanlar var hiç hamileliği tatmayan bebek tekmeleri nasıl birşey bilmeyen emzirmek nedir bilmeyen anne lafını duymayan o kadar çok insan var ki...Sevda icin okudum kizlar allah kabul etsin ben iyicr kotu oldum hep sallamiyormus gb duruyormusum meger bgn yolda bi akrabamla.karsilastim yeni dogum yapti bebegini gordum allah im tuylerim.diken diken oldu icim titredi resmen cocuklga cok tatliydi bi aglama krizi geldi eve geldigimdenolacak bilmiyorum uzuldugumden kiskandigimdan degip cocuklari cok severim hep cok couk.istedm olmuyor iste 1 evladimin sukrunu hrrgun eda etmeye calisiyorum ne kdr az da olsa edasini yapamasak da bize verilenlerin ama.icim aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?