3bin fatiha

Bizim hastalıklar aynıydı seninle Allah birdaha yasatmasin inşallah umut olurum sana
Evet aynıydı yazışmişyik seninle amin kuzum amin Rabbim bi daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşallah genetikten gelen sonuçta ailenin bi daha aynı kaybı yaşaması düşünülmemektedir yazıyordu içini ferah tut tekrarlayan bir şey değilmiş Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Sevda arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin

Amin insallah canim Evet yani bizlik birşey de değilmiş çok şükür tamamen sansizlik bu hastalik tekrarlamasa bile başka hastalıklar da olabilir diyorum kafamda binbir türlü soru dua etmekten başka çare yok

Sevda icin okudum kizlar allah kabul etsin ben iyicr kotu oldum hep sallamiyormus gb duruyormusum meger bgn yolda bi akrabamla.karsilastim yeni dogum yapti bebegini gordum allah im tuylerim.diken diken oldu icim titredi resmen cocuklga cok tatliydi bi aglama krizi geldi eve geldigimde nolacak bilmiyorum uzuldugumden kiskandigimdan degip cocuklari cok severim hep cok couk.istedm olmuyor iste 1 evladimin sukrunu hrrgun eda etmeye calisiyorum ne kdr az da olsa edasini yapamasak da bize verilenlerin ama.icim aciyor

Inşallah olur birgün canım ama varmış 1 tane en azından anneliği tatmissin öyle duşun hayatı boyunca hiç çocugu olmayanlar var hiç hamileliği tatmayan bebek tekmeleri nasıl birşey bilmeyen emzirmek nedir bilmeyen anne lafını duymayan o kadar çok insan var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…