3bin fatiha

Arkadaşımda okudu Allah kabul etsin

canım ben bazen yetiştiremiyorum bu aralar biraz yoğunum ama mutlaka geriden eksiğimi okuyup tamamlıyorum bu akşam okurum beni okudu say gene okuyunca da bildiririm
Canım olabilir tabii sorun değil yeter ki tamamlansın. Ben de yardımcı olabilirim takıldığın yerde haber et

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707♥
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Pakize
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707♥
O Orkidem 707♥
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707♥
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Pakize
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Kızlar size bişey soracam tüp bebek merkezlerine giden var mı ben bugün gittim daha önce gittiğim bütün doktorlar eşimin tahlilleri için gayet iyi diyorlardı bugün ki doktor kötü direkt aşılama yapalım dedi çocuk çok istiyorsan da tüp bebek dedi kendiliğinden olma olasılığı da yüzde 5 miş bu kadar olumsuz konuştu çok kötüyüm

Kaç yıllık evlisin sen canım bana da doktor direkt aşılama yapalım dedi yaptıracam artık boşa zaman kaybı yoksa
3 yıllık evliyim 4 tanede aşılamam var.5 de tüp bebe.eşimdede bendede sorun yok dendi başta normal gebeliğimde oldu.kalbi durdu.genetik tarama yapıldı trizomi 22 çıktı.dr tüp bebek yapın yurtdışı tarama yaptırın normal gebelik riskli dedi sonradan .her türlü deniyorum vazgeçmedim.

Canim hayırlısıyla olur inşallah Allahım daha fazla bekletmesin. Ben şimdiden umudumu kaybettim 2 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bugün doktor eski tahlil sonuçlarıma baktı direkt aşılama yada tüp bebek dedi tahlil yapmadı ben anlamıyorum bu doktorlardan bişey her biri başka bişey diyor

Endişelenme arkadaşım açıklamayla 2 tane doğurdu .onlarada sorun yok dediler 2 sene olmayınca aşılama yapalım bari dendi 2. Denemede tuttu.onu doğurdu 1 sene sonra gene 2 aşılama yaptırdı 2. Tuttu.

Eşinin sonuçlarını söyleyebilir misin canım? Biz iki farklı yerde baktırdık ikisi arasında devasa fark var

Endişelenme arkadaşım açıklamayla 2 tane doğurdu .onlarada sorun yok dediler 2 sene olmayınca aşılama yapalım bari dendi 2. Denemede tuttu.onu doğurdu 1 sene sonra gene 2 aşılama yaptırdı 2. Tuttu.
Ne bileyim bazen o duyguyu hiç tatmayacam diye korkuyorum hiç bişey yok denmesine rağmen olmaması çok üzüyor insanı

Eşinin sonuçlarını söyleyebilir misin canım? Biz iki farklı yerde baktırdık ikisi arasında devasa fark var
Canım o sonuçlar akşamdan sabaha değişiyor.aynı labaratuvarda 1 er ay arayla bakıldı birinde 16 milyon çıktı öbürün de 257 milyon.ikiside üreme için uygun özellikte dendi.

Canım o sonuçlar akşamdan sabaha değişiyor.aynı labaratuvarda 1 er ay arayla bakıldı birinde 16 milyon çıktı öbürün de 257 milyon.ikiside üreme için uygun özellikte dendi.
Valla ben şaşırdım kaldım canım totalde 10 milyon olan bu hafta ml'de 100 milyon çıktı sevinsem mi şüphelensem mi arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…