3bin fatiha

Neden öyle dediler ki benimde eşimde hiç bir sıkıntı yok Bende polikistik over sendromu var ama 3 tup bebek denedik 1. Dış gebelik diğer ikisi hiç tutmadi 2 kez aşılama oldum yine olmadi hemen ümidini kaybetme doktorlar bana hep şanslısın kesin olur diyor ama 8 sene bitti hala yok

Eski sonuçlara bakarak bunu diyen doktora gitme derim ben sonuçta erkekte sperm sayısı ve kalitesi 6 ayda bir değişiyormuş hangi doktora yada hangi tup bebek merkezine gittin canım sen

Canım hatta baktığı eski sonucuydu 1 yıl önce vermişti o tahlili ben 6 ay önce verdiği sonucu göstermemişim sonra farkettim eski sonuç olduğunu bana da tahlil falan yapmadı direkt aşılama dedi Ayy canım Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin bizlere de

Eski sonuçlara bakarak bunu diyen doktora gitme derim ben sonuçta erkekte sperm sayısı ve kalitesi 6 ayda bir değişiyormuş hangi doktora yada hangi tup bebek merkezine gittin canım sen
Canım eşim de öyle dedi eski sonuçlara bakıp hemen olumsuz konuşuyor bi daha ona gitme bakalım bu ay geçsin başka bi doktora gidip aşılama yapalım dedik isim vermeyeyim doktorun giden yada bilip iyi oldugunu bilen falan vardır kimseyi etkilemek istemem

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 707♥
sera44 707♥
Tavuk_suyu_ Ismim pakize. Rabbim Hayirlisiyla su sikintili gunlerden feraha cikarsin. Evladimin uzun guzel imanli bir hayati olsun. Tum dua arkadaslarimin dualari kabul olsun insallah. 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707♥
O Orkidem 707♥
nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora 707 ♥
@Ilaymilya 707♥
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707 ♥
MelodiminEsi 707♥
@Kurkmantolumdnn 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa 707 ♥
memurhanim 707
canparcamugurum 707♥

Pakize
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Amin canimm.. tüp bebekde acele etme sakın ben o kadar çok araştırdım ki en iyi iki yere ve en iyi iki hocaya gittim ama nasibimde yokmuş ki hala doğru zamani bekliyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin şuan 3 tane embriyom kaldı 7 taneydi ama daha tup bebek düşünmüyoruz inşallah kendiliğinden olur da bizde seviniriz

Normal yollada olma ihtimaliniz varmı canım

Duam:Rabbim sen ya Halik sin ,ya Barisin ,ya mütekebbirsin, ya Musavvir sin,ya Evvelsin,ya Latifsin En güzel isimler senindir Rabbim yoktan var edersin şekil verirsin , Lütfedersin. Yaratmak senin için çok kolaydır .Allahım dua edin icabet edeyim buyuruyorsun Rabbim sana dua ediyoruz Gül kardeşimize ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı ,güzel yüzlü,güzel huylu , merhametli, ömürlü evlatlar nasip et tez vakitte Rabbim oldu sevincini yaşat. Rabbim Güle ve eşine sağlık sıhhat ver birliklerini dirliklerini huzurunu ve eşiyle birbirlerine duydukları sevgiyi saygıyı arttır ve daim et. Evlerine Bolluk bereket ver Rabbim amin amin amin ecmain )

Normal yollada olma ihtimaliniz varmı canım
Doktorlar var diyor ama 8 yıldır günüm falan geçti çok yoğun adet kanamaları da yaşadım ama düşük yaptım diyemem çünkü hastaneye hiç gitmedim günüm geçti falan diye sadece ilk tup bebegimde dış gebelik oldu aşılamam tutmuştu ama polikistik over sendromu olduğu için vücudum ödem yaptı bebeği kabul etmedi eşimde hiç bir sıkıntı yok doktorlar polikistik over sendromu nu hastalık olarak da görmüyor ama bebek de olmuyor normal yolla olma ihtimalim yüksek ama hala olmadi

K kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi Duam:Rabbim sen ya Halik sin ,ya Barisin ,ya mütekebbirsin, ya Musavvir sin,ya Evvelsin,ya Latifsin En güzel isimler senindir Rabbim yoktan var edersin şekil verirsin , Lütfedersin. Yaratmak senin için çok kolaydır .Allahım dua edin icabet edeyim buyuruyorsun Rabbim sana dua ediyoruz Gül kardeşimize ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı ,güzel yüzlü,güzel huylu , merhametli, ömürlü evlatlar nasip et tez vakitte Rabbim oldu sevincini yaşat. Rabbim Güle ve eşine sağlık sıhhat ver birliklerini dirliklerini huzurunu ve eşiyle birbirlerine duydukları sevgiyi saygıyı arttır ve daim et. Evlerine Bolluk bereket ver Rabbim amin amin amin ecmain ) 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Gül
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…