- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.901
Neden öyle dediler ki benimde eşimde hiç bir sıkıntı yok Bende polikistik over sendromu var ama 3 tup bebek denedik 1. Dış gebelik diğer ikisi hiç tutmadi 2 kez aşılama oldum yine olmadi hemen ümidini kaybetme doktorlar bana hep şanslısın kesin olur diyor ama 8 sene bitti hala yokKızlar size bişey soracam tüp bebek merkezlerine giden var mı ben bugün gittim daha önce gittiğim bütün doktorlar eşimin tahlilleri için gayet iyi diyorlardı bugün ki doktor kötü direkt aşılama yapalım dedi çocuk çok istiyorsan da tüp bebek dedi kendiliğinden olma olasılığı da yüzde 5 miş bu kadar olumsuz konuştu çok kötüyüm
Eski sonuçlara bakarak bunu diyen doktora gitme derim ben sonuçta erkekte sperm sayısı ve kalitesi 6 ayda bir değişiyormuş hangi doktora yada hangi tup bebek merkezine gittin canım senCanim hayırlısıyla olur inşallah Allahım daha fazla bekletmesin. Ben şimdiden umudumu kaybettim 2 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bugün doktor eski tahlil sonuçlarıma baktı direkt aşılama yada tüp bebek dedi tahlil yapmadı ben anlamıyorum bu doktorlardan bişey her biri başka bişey diyor
Canım hatta baktığı eski sonucuydu 1 yıl önce vermişti o tahlili ben 6 ay önce verdiği sonucu göstermemişim sonra farkettim eski sonuç olduğunu bana da tahlil falan yapmadı direkt aşılama dedi Ayy canım Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin bizlere deNeden öyle dediler ki benimde eşimde hiç bir sıkıntı yok Bende polikistik over sendromu var ama 3 tup bebek denedik 1. Dış gebelik diğer ikisi hiç tutmadi 2 kez aşılama oldum yine olmadi hemen ümidini kaybetme doktorlar bana hep şanslısın kesin olur diyor ama 8 sene bitti hala yok
Canım eşim de öyle dedi eski sonuçlara bakıp hemen olumsuz konuşuyor bi daha ona gitme bakalım bu ay geçsin başka bi doktora gidip aşılama yapalım dedik isim vermeyeyim doktorun giden yada bilip iyi oldugunu bilen falan vardır kimseyi etkilemek istememEski sonuçlara bakarak bunu diyen doktora gitme derim ben sonuçta erkekte sperm sayısı ve kalitesi 6 ayda bir değişiyormuş hangi doktora yada hangi tup bebek merkezine gittin canım sen
Amin canım çok sağol inşallah isteyen herkese versin Rabbim en yakın zamanda hep dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlere se dua et Allah bizlere de oldu sevincini yaşatsın
Amin canım inşallah tez vakitte bizlere de nasip etsin dua et bizlere deAmin canım çok sağol inşallah isteyen herkese versin Rabbim en yakın zamanda hep dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sağol canım Allah okuyan herkesten razı olsun hepinizin yüreğine sağlık Rabbim kabul etsin
Canım eşim de öyle dedi eski sonuçlara bakıp hemen olumsuz konuşuyor bi daha ona gitme bakalım bu ay geçsin başka bi doktora gidip aşılama yapalım dedik isim vermeyeyim doktorun giden yada bilip iyi oldugunu bilen falan vardır kimseyi etkilemek istemem
Amin canimm.. tüp bebekde acele etme sakın ben o kadar çok araştırdım ki en iyi iki yere ve en iyi iki hocaya gittim ama nasibimde yokmuş ki hala doğru zamani bekliyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin şuan 3 tane embriyom kaldı 7 taneydi ama daha tup bebek düşünmüyoruz inşallah kendiliğinden olur da bizde sevinirizCanım hatta baktığı eski sonucuydu 1 yıl önce vermişti o tahlili ben 6 ay önce verdiği sonucu göstermemişim sonra farkettim eski sonuç olduğunu bana da tahlil falan yapmadı direkt aşılama dedi Ayy canım Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin bizlere de
Amin canimm.. tüp bebekde acele etme sakın ben o kadar çok araştırdım ki en iyi iki yere ve en iyi iki hocaya gittim ama nasibimde yokmuş ki hala doğru zamani bekliyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin şuan 3 tane embriyom kaldı 7 taneydi ama daha tup bebek düşünmüyoruz inşallah kendiliğinden olur da bizde seviniriz
Duam:Rabbim sen ya Halik sin ,ya Barisin ,ya mütekebbirsin, ya Musavvir sin,ya Evvelsin,ya Latifsin En güzel isimler senindir Rabbim yoktan var edersin şekil verirsin , Lütfedersin. Yaratmak senin için çok kolaydır .Allahım dua edin icabet edeyim buyuruyorsun Rabbim sana dua ediyoruz Gül kardeşimize ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı ,güzel yüzlü,güzel huylu , merhametli, ömürlü evlatlar nasip et tez vakitte Rabbim oldu sevincini yaşat. Rabbim Güle ve eşine sağlık sıhhat ver birliklerini dirliklerini huzurunu ve eşiyle birbirlerine duydukları sevgiyi saygıyı arttır ve daim et. Evlerine Bolluk bereket ver Rabbim amin amin amin ecmain )Pakize için okumayan arkadaşlar geri dönüş yapabilir miyiz?
M Minikbirmucizemeselesi
fabatuhan
B Beto2012
memurhanim
M Minikbirmucizemeselesi ismini ve duanı paylaşır mısın canım?
Doktorlar var diyor ama 8 yıldır günüm falan geçti çok yoğun adet kanamaları da yaşadım ama düşük yaptım diyemem çünkü hastaneye hiç gitmedim günüm geçti falan diye sadece ilk tup bebegimde dış gebelik oldu aşılamam tutmuştu ama polikistik over sendromu olduğu için vücudum ödem yaptı bebeği kabul etmedi eşimde hiç bir sıkıntı yok doktorlar polikistik over sendromu nu hastalık olarak da görmüyor ama bebek de olmuyor normal yolla olma ihtimalim yüksek ama hala olmadiNormal yollada olma ihtimaliniz varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?