3bin fatiha

Kötü dedi canim kendiliğinden olma ihtimali yüzde 5 dedi hiç beklemeyin aşılama yapalım dedi
Aşılama
Hiç kalkmıyorum valla sabah erken kalkıp duş alıyorum
60 dakika sonra spermler serbest kalıyor eşinin sonucuna göre aşılama yerine tüp daha mantıklı gibi geldi canım bana. İleri hareketliliği de düşük. Ama spermler 72günde kendini yeniliyormuş.keçiboynuzu kürü kullan canım çok faydalı benim eşimde kullanıyor

Canım bide eşim çok sigara içiyor doktor dedi sigarayı bırakması lazım ama dinlemiyor içiyor yine de bu ay keçiboynuzu kullansın yine sonra tekrar bi tahlil verir ona göre artık ne gerekiyorsa onu yaparız

Canım bide eşim çok sigara içiyor doktor dedi sigarayı bırakması lazım ama dinlemiyor içiyor yine de bu ay keçiboynuzu kullansın yine sonra tekrar bi tahlil verir ona göre artık ne gerekiyorsa onu yaparız
Canım sigarada etkiliyormuş ama çok azmış bi günde paket paket içmiyorsa sıkıntı olmazmış.keçiboynuzu kürleri var attarlar hazırlıyor aç karna sabah akşam yemesi gerek

Canım sigarada etkiliyormuş ama çok azmış bi günde paket paket içmiyorsa sıkıntı olmazmış.keçiboynuzu kürleri var attarlar hazırlıyor aç karna sabah akşam yemesi gerek
Canım 1 günde 1 paket içiyor bazen fazlada içtiği oluyor bu ay kürleri kullansın olmazsa öbür ay aşılama yapalım

Bende tüp bebek yaptırdım canım üroloji doktoru bize direk tüp bebek yaptırın normal yolla olması imkansız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…