- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.881
Canım doktor bu sonuca ne dediCanım sonuçları bu
Kötü dedi canim kendiliğinden olma ihtimali yüzde 5 dedi hiç beklemeyin aşılama yapalım dediCanım doktor bu sonuca ne dedi
Sen ilişkiden ne kadar süre sonra ayağa kalkıyorsun canımKötü dedi canim kendiliğinden olma ihtimali yüzde 5 dedi hiç beklemeyin aşılama yapalım dedi
Hiç kalkmıyorum valla sabah erken kalkıp duş alıyorumSen ilişkiden ne kadar süre sonra ayağa kalkıyorsun canım
AşılamaKötü dedi canim kendiliğinden olma ihtimali yüzde 5 dedi hiç beklemeyin aşılama yapalım dedi
60 dakika sonra spermler serbest kalıyor eşinin sonucuna göre aşılama yerine tüp daha mantıklı gibi geldi canım bana. İleri hareketliliği de düşük. Ama spermler 72günde kendini yeniliyormuş.keçiboynuzu kürü kullan canım çok faydalı benim eşimde kullanıyorHiç kalkmıyorum valla sabah erken kalkıp duş alıyorum
Canım bide eşim çok sigara içiyor doktor dedi sigarayı bırakması lazım ama dinlemiyor içiyor yine de bu ay keçiboynuzu kullansın yine sonra tekrar bi tahlil verir ona göre artık ne gerekiyorsa onu yaparızAşılama
60 dakika sonra spermler serbest kalıyor eşinin sonucuna göre aşılama yerine tüp daha mantıklı gibi geldi canım bana. İleri hareketliliği de düşük. Ama spermler 72günde kendini yeniliyormuş.keçiboynuzu kürü kullan canım çok faydalı benim eşimde kullanıyor
Canım sigarada etkiliyormuş ama çok azmış bi günde paket paket içmiyorsa sıkıntı olmazmış.keçiboynuzu kürleri var attarlar hazırlıyor aç karna sabah akşam yemesi gerekCanım bide eşim çok sigara içiyor doktor dedi sigarayı bırakması lazım ama dinlemiyor içiyor yine de bu ay keçiboynuzu kullansın yine sonra tekrar bi tahlil verir ona göre artık ne gerekiyorsa onu yaparız
Canım 1 günde 1 paket içiyor bazen fazlada içtiği oluyor bu ay kürleri kullansın olmazsa öbür ay aşılama yapalımCanım sigarada etkiliyormuş ama çok azmış bi günde paket paket içmiyorsa sıkıntı olmazmış.keçiboynuzu kürleri var attarlar hazırlıyor aç karna sabah akşam yemesi gerek
Bırakamazsa da azaltsa da olur canım.benim eşimde içiyor ama çok azCanım 1 günde 1 paket içiyor bazen fazlada içtiği oluyor bu ay kürleri kullansın olmazsa öbür ay aşılama yapalım
Kötü dedi canim kendiliğinden olma ihtimali yüzde 5 dedi hiç beklemeyin aşılama yapalım dedi
Belinize yastık koyun 1 saat kadar öyle yatın benden tavsiye :)Hiç kalkmıyorum valla sabah erken kalkıp duş alıyorum
Bende tüp bebek yaptırdım canım üroloji doktoru bize direk tüp bebek yaptırın normal yolla olması imkansız demiştiKızlar size bişey soracam tüp bebek merkezlerine giden var mı ben bugün gittim daha önce gittiğim bütün doktorlar eşimin tahlilleri için gayet iyi diyorlardı bugün ki doktor kötü direkt aşılama yapalım dedi çocuk çok istiyorsan da tüp bebek dedi kendiliğinden olma olasılığı da yüzde 5 miş bu kadar olumsuz konuştu çok kötüyüm
Yaptım onuda canım ayağımı havada tuttum ama nasip de yoksa olmuyor naparsan yapBelinize yastık koyun 1 saat kadar öyle yatın benden tavsiye :)
Tuttu mu peki canımBende tüp bebek yaptırdım canım üroloji doktoru bize direk tüp bebek yaptırın normal yolla olması imkansız demişti
Çok şükür canım ilk seferde tuttuTuttu mu peki canım
Çok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlere se dua et Allah bizlere de oldu sevincini yaşatsınÇok şükür canım ilk seferde tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?