3bin fatiha

Bence gayet iyi canım hele bizim ilk sonuçları bilsen üç aydır yapmadığımız kür kalmadı. Siz karı koca Androloji bölümüne gidin. Çift olarak gidiliyor bak bunu kulak ardı etme canım
O bölüm niçin canım valla bütün doktorlar sonuçlar için iyi dedi bugün ki doktor yetersiz kendiliğinden olmaz dedi

O bölüm niçin canım valla bütün doktorlar sonuçlar için iyi dedi bugün ki doktor yetersiz kendiliğinden olmaz dedi
Morfoloji en az dört olmalı sizinki sekiz ve en zor değişen değer morfoloji neye göre olmuyor acaba bizim on milyonken böyle konuşmadı doktor iyice insanı geriyorlar Androloji direkt bu alanla ilgileniyor gebelik sperm testlerinin asıl yapılıp yorumlanacagi yer. Ve eşleri birlikte istiyor doktor

Bende anlamıyorum yumurtam da çatlıyor yumurtlama sorunu da yok ama yine de olmuyor bunu eşime söyleyeyim canım gidelim o bölüme de

Bende anlamıyorum yumurtam da çatlıyor yumurtlama sorunu da yok ama yine de olmuyor bunu eşime söyleyeyim canım gidelim o bölüme de
Kesinlikle gidin ve asla bir doktorla sınırlı kalmayın hele ki pat pat olmaz hemen tüp bebek yapın diyene bidaha gitmeyin. Tamam belki tüp bebek ile olacak ama bunu söylemenin de bir yordami vardır çok sinirlendim

Canım çok araştırma çok bilmekte stres yapıyor aşılama dediyse yaptır gitsin.inan aşılasam test gününe kadar geçen sürede çok heyecanlı ama güzel.belki müjdeyi alırsınız.

Kesinlikle gidin ve asla bir doktorla sınırlı kalmayın hele ki pat pat olmaz hemen tüp bebek yapın diyene bidaha gitmeyin. Tamam belki tüp bebek ile olacak ama bunu söylemenin de bir yordami vardır çok sinirlendim
Ya ben yıkıldım o an ne diyeceğimi şaşırdım direkt olmaz dedi eşim gelsin bide o bölüme gidelim artık ne yapılacaksa yapılsın yoruldum

Canım çok araştırma çok bilmekte stres yapıyor aşılama dediyse yaptır gitsin.inan aşılasam test gününe kadar geçen sürede çok heyecanlı ama güzel.belki müjdeyi alırsınız.
Bu ay eşim yok kalacak artık bende uzatmak istemiyorum belki yine olmayacak ama yine de şansımızı deneyelim yapalım diyorum onca zaman boşa gitti çevremde herkesin çocuğu var artık ne çocuk görmek istiyorum nede hamile haberleri duymak istiyorum

Ya ben yıkıldım o an ne diyeceğimi şaşırdım direkt olmaz dedi eşim gelsin bide o bölüme gidelim artık ne yapılacaksa yapılsın yoruldum
Androloji ürologlarin kendini o alanda daha da uzmanlastirdigi bir bölüm. Benim eşim gitti bu hafta ben çalıştığım için gidemedim. Eşin de gelmeli demiş doktor.

Canım tam bilgilendirir misin ne tahlilleri yapıyorlar
Sperm testi yapıyorlar ilk, sonuca göre testler devam ediyor yani eğer ilk sonuç kötü ise diğer testleri yapıyor doktor. Mesela DNA hasar testi vs. Bizim sperm sonuçları için gayet iyi dedi kullandığımız ilaçları kesti o yüzden devamindakileri bilmiyorum canım.

Hii tamam canım anladım o zaman o bölüme gitmesi daha iyi direkt oraya gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…