- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.861
O bölüm niçin canım valla bütün doktorlar sonuçlar için iyi dedi bugün ki doktor yetersiz kendiliğinden olmaz dediBence gayet iyi canım hele bizim ilk sonuçları bilsen üç aydır yapmadığımız kür kalmadı. Siz karı koca Androloji bölümüne gidin. Çift olarak gidiliyor bak bunu kulak ardı etme canım
Kesinlikle stres stres stres ama işte insanın elinde değilGerçekten öyle çıkıyor bu ay 30 milyon çıktı 2 ay önce 240 milyondu nekrotik diye bilet içiyoruz o artırıyor.stres çok azaltıyor.
Bu otomatik düzeltme hep yanlış yazdırıyor.neofortil yazacaktımGerçekten öyle çıkıyor bu ay 30 milyon çıktı 2 ay önce 240 milyondu nekrotik diye bilet içiyoruz o artırıyor.stres çok azaltıyor.
Morfoloji en az dört olmalı sizinki sekiz ve en zor değişen değer morfoloji neye göre olmuyor acaba bizim on milyonken böyle konuşmadı doktor iyice insanı geriyorlarO bölüm niçin canım valla bütün doktorlar sonuçlar için iyi dedi bugün ki doktor yetersiz kendiliğinden olmaz dedi
Kesinlikle stres engelliyor ama insanın elinde değil hele de benim yaşadığım stresi kimse Yaşamaz her ay herkes bekliyor eşim ailesi ailem müjdeyi vermeyi çok istiyorum bekleyenlereKesinlikle stres stres stres ama işte insanın elinde değil
O kadar ilaç araştırdım ki anladım zaten canımBu otomatik düzeltme hep yanlış yazdırıyor.neofortil yazacaktım
Bende anlamıyorum yumurtam da çatlıyor yumurtlama sorunu da yok ama yine de olmuyor bunu eşime söyleyeyim canım gidelim o bölüme deMorfoloji en az dört olmalı sizinki sekiz ve en zor değişen değer morfoloji neye göre olmuyor acaba bizim on milyonken böyle konuşmadı doktor iyice insanı geriyorlarAndroloji direkt bu alanla ilgileniyor gebelik sperm testlerinin asıl yapılıp yorumlanacagi yer. Ve eşleri birlikte istiyor doktor
Kesinlikle gidin ve asla bir doktorla sınırlı kalmayın hele ki pat pat olmaz hemen tüp bebek yapın diyene bidaha gitmeyin. Tamam belki tüp bebek ile olacak ama bunu söylemenin de bir yordami vardır çok sinirlendimBende anlamıyorum yumurtam da çatlıyor yumurtlama sorunu da yok ama yine de olmuyor bunu eşime söyleyeyim canım gidelim o bölüme de
Ya ben yıkıldım o an ne diyeceğimi şaşırdım direkt olmaz dedi eşim gelsin bide o bölüme gidelim artık ne yapılacaksa yapılsın yoruldumKesinlikle gidin ve asla bir doktorla sınırlı kalmayın hele ki pat pat olmaz hemen tüp bebek yapın diyene bidaha gitmeyin. Tamam belki tüp bebek ile olacak ama bunu söylemenin de bir yordami vardır çok sinirlendim
Bu ay eşim yok kalacak artık bende uzatmak istemiyorum belki yine olmayacak ama yine de şansımızı deneyelim yapalım diyorum onca zaman boşa gitti çevremde herkesin çocuğu var artık ne çocuk görmek istiyorum nede hamile haberleri duymak istiyorumCanım çok araştırma çok bilmekte stres yapıyor aşılama dediyse yaptır gitsin.inan aşılasam test gününe kadar geçen sürede çok heyecanlı ama güzel.belki müjdeyi alırsınız.
Androloji ürologlarin kendini o alanda daha da uzmanlastirdigi bir bölüm. Benim eşim gitti bu hafta ben çalıştığım için gidemedim. Eşin de gelmeli demiş doktor.Ya ben yıkıldım o an ne diyeceğimi şaşırdım direkt olmaz dedi eşim gelsin bide o bölüme gidelim artık ne yapılacaksa yapılsın yoruldum
Canım tam bilgilendirir misin ne tahlilleri yapıyorlarAndroloji ürologlarin kendini o alanda daha da uzmanlastirdigi bir bölüm. Benim eşim gitti bu hafta ben çalıştığım için gidemedim. Eşin de gelmeli demiş doktor.
Sperm testi yapıyorlar ilk, sonuca göre testler devam ediyor yani eğer ilk sonuç kötü ise diğer testleri yapıyor doktor. Mesela DNA hasar testi vs. Bizim sperm sonuçları için gayet iyi dedi kullandığımız ilaçları kesti o yüzden devamindakileri bilmiyorum canım.Canım tam bilgilendirir misin ne tahlilleri yapıyorlar
Hii tamam canım anladım o zaman o bölüme gitmesi daha iyi direkt oraya gitsinSperm testi yapıyorlar ilk, sonuca göre testler devam ediyor yani eğer ilk sonuç kötü ise diğer testleri yapıyor doktor. Mesela DNA hasar testi vs. Bizim sperm sonuçları için gayet iyi dedi kullandığımız ilaçları kesti o yüzden devamindakileri bilmiyorum canım.
Üç ay boyunca sabah akşam kullandıCanım keçi boynuzu pekmezi yesin eşin o çok iyi değerleri yükseltiyor
Evham falan yapma canim inşallah değerleri gayet iyidir Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin bu çektiklermize değsinÜç ay boyunca sabah akşam kullandı
Amiiin canım buradaki tüm arkadaşlarımaEvham falan yapma canim inşallah değerleri gayet iyidir Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin bu çektiklermize değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?