- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.301
Ben karistirmiyorum canim :)Canım liste böyle karışıyor sırasına göre gidelim sırası gelen akşamdan duasını paylaşsın liste karışmasın
hemen okuyorum bende bazen girme problemi yaşıyorum geçte olsa okurum canım
Ayten için ama serap için de okuyabilirsin :)Serap icin mi okuyacagim ayten icin mi
Cevapladım canım:)
Canım önden paylaş dedim o yüzden 2 kişi birden paylaştı o yuzden oldu okuyabilirsen oku okuyamazsan sadece ayten için oku sen bilirsinIkisine de okuyayim ozamam neden boyle oldu ki sehir disindaydm takip edemedm yanls okumayayim da
gülsüm arkadaşımıza okudum rabbim kabuletsinHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
minik kalp0753 ❤
sera44
Tavuk_suyu_ ❤
@Gulll098
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay
fabatuhan
Ocalh ❤
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi Gülsüm, Rabbimden eşime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat vermesini diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Vatanımıza selamet nasip etsin, askerimizi polisimizi korusun. Hastalarımıza şifa, dertli olanlarımıza deva, borçlu olanlarımıza edalar nasip etsin. Duama amin diyen buradaki kardeşlerimin muratlarını tez vakitte nasip etsin inşAllah ♥
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012 ❤
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim ❤
canparcamugurum
Ayten 'e okuyacaksın canım
şimdi ayten arkadaşımıza okuyorumHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
minik kalp0753
sera44
Tavuk_suyu_
@Gulll098
@begonvil1985
O Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
Milyaay Ayten Zorgünler geçiriyoruzRabbim bütün sıkıntıları tez zamanda atlattıp selamete ermemizi sağlasın evimize huzur bereket versin eşim tez zamanda işe başlasın hayırlısı ile Rabbim bu dünyada anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yuvasına huzur bereket ve mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
fabatuhan
Ocalh
Aomine Daiki nin arkadaşı
MelodiminEsi
@Kurkmantolumdnn
B Beto2012
Aomine Daiki
B Bademmm388
Minnoskafa
memurhanim
canparcamugurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?