- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.041
Nasil yani canim?Yine de okuyoruz dimi canim gece okumalara baslayacagimda ondan soruyorum
Teşekkür ederimTabiki hosgeldiniz :)
ya şimdi gördüm kişi başına 693 müşetiket gelmemiş olabilir diye tekrar etiketledim
O Orkidem
sera44
nursevdi
minik kalp0753
fabatuhan
A Ayla 64
B Bademmm388
rus ruleti
canparcamugurum
F FairyTale89
-Adel-
D Durgunnn
Sealand
Daha 1. Siradayiz meral arkadasimizda sira.Teşekkür ederimşimdi nasıl okuyorsunuz , sıra kimde kaç güne bitiriyorunuz, kaç tane okuyorsunuz , ne zaman başlayayım canım
Olsun sorun yok hepsini cevapladim canmya şimdi gördüm kişi başına 693 müş
kaç güne bitiriyorsunuz canım , ya ben azeriyim bu yüzden biraz her anlamadğımı sorup yorucam sizi birazcık
Yalnızca Ya lalif Kun fe yekunu 702 defa tekrar ediyoruz yani öyle.mi?Daha 1. Siradayiz meral arkadasimizda sira.
Canim bugunku arkadasa okuma sen sayi karismasin cunku bayagi okuyan oldu yada senle paylasalim benimkini ikimizde okumus oluruz simdi sayi karisirsa ortalik karisir o yuzden
1 gunde 1 kisiye okumaya calisacagiz insallah
Ya latif kun fe yekun seklinde okuyoruz.
Yalnızca Ya lalif Kun fe yekunu 702 defa tekrar ediyoruz yani öyle.mi?
o zaman ikinci kişiden başlarım ben deDaha 1. Siradayiz meral arkadasimizda sira.
Canim bugunku arkadasa okuma sen sayi karismasin cunku bayagi okuyan oldu yada senle paylasalim benimkini ikimizde okumus oluruz simdi sayi karisirsa ortalik karisir o yuzden
1 gunde 1 kisiye okumaya calisacagiz insallah
Ya latif kun fe yekun seklinde okuyoruz.
Hayir canim sen bu sayiyi unutYalnızca Ya lalif Kun fe yekunu 702 defa tekrar ediyoruz yani öyle.mi?
Tamam canım , o zaman üçüncü kişiye gectiğinizde inşAllah başlarım okurumHayir canim sen bu sayiyi unut
Sen en iyisi 2. Kisiyede okuma cunku 2. Kisi icin de okuyanlar oldu sayilar karisir sen 3. Kiside okumaya basla canm
Meral ayrildi yazmissin ya canin ondan sordum yani duasi yarida mi kaldi devam mi okuyormuyuzNasil yani canim?
Evet enfeksiyon dendi ama Tam belli değil . Senin sebebi neydi ?Canim basin sagolsun bende 17 haftalik kaybettim 4 ay oldu seni cok cok iyi anliyorum.
Kaybetme sebebin nedir enfeksiyonmu???
Meltem dedim canimMeral ayrildi yazmissin ya canin ondan sordum yani duasi yarida mi kaldi devam mi okuyormuyuz
Idrar kulturunde birsey cikmismiydi? Benim şu anda idrar kulturumde enfeksiyon cikti korkuyorum yine kaybedecegim diyeEvet enfeksiyon dendi ama Tam belli değil . Senin sebebi neydi ?
Yok idrar kültüründe bişey çıkmadı kanda enfeksiyon vardı . 1 hafta hastanede yattım iğneler haplar verildi enfeksiyon için geçmişti aslında ama vücut kabul etmiyor bebeği dediler sonra suyum geldi zAten Doğuma aldılar bebeğe de geçmişti enfeksiyon öyle doğdu doğarken öldüIdrar kulturunde birsey cikmismiydi? Benim şu anda idrar kulturumde enfeksiyon cikti korkuyorum yine kaybedecegim diye
Sonlandirildi benim malesef ciddi anomali yuzunden
Üzüldüm canim insallah pihtilasma yokturYok idrar kültüründe bişey çıkmadı kanda enfeksiyon vardı . 1 hafta hastanede yattım iğneler haplar verildi enfeksiyon için geçmişti aslında ama vücut kabul etmiyor bebeği dediler sonra suyum geldi zAten Doğuma aldılar bebeğe de geçmişti enfeksiyon öyle doğdu doğarken öldüsonrasında doktora gittiğimde yeni hamileliğinde dikiş atılabilir dedi pıhtılaşma testi de yaptırdım orada bir değer yüksek çıktı tıbbı genetik doktoru önemli değil dedi kendi doktorum hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne olman daha iyi dedi moralim çok bozuk yani bakalım bugun daha iyi bir doktora gideceğim o nE diyecek
Idrar kulturunde birsey cikmismiydi? Benim şu anda idrar kulturumde enfeksiyon cikti korkuyorum yine kaybedecegim diye
Sonlandirildi benim malesef ciddi anomali yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?