3bin fatiha

Bismillahirrahmanirrahim...
Kişi başı 693 dua sahibi 702 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...

1. K kedi medi Meral:Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü iyi huylu evlatlar diliyorum Rabbimden tez zamanda.Amin❤
2. @Ravzamm
3. @begonvil1985
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. sera44
9. nursevdi
10. minik kalp0753
11. fabatuhan
12. A Ayla 64
13. @Tospaagtd
14. B Bademmm388
15. @Tavuk_suyu_
15. rus ruleti
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. -Adel-
21. M Maviruya30
22. D Durgunnn
23. Sealand
24. mucizeistiyorumm
25. B Beto2012

Son düzenleme:
Teşekkür ederim şimdi nasıl okuyorsunuz , sıra kimde kaç güne bitiriyorunuz, kaç tane okuyorsunuz , ne zaman başlayayım canım
Daha 1. Siradayiz meral arkadasimizda sira.
Canim bugunku arkadasa okuma sen sayi karismasin cunku bayagi okuyan oldu yada senle paylasalim benimkini ikimizde okumus oluruz simdi sayi karisirsa ortalik karisir o yuzden
1 gunde 1 kisiye okumaya calisacagiz insallah
Ya latif kun fe yekun seklinde okuyoruz.

Yalnızca Ya lalif Kun fe yekunu 702 defa tekrar ediyoruz yani öyle.mi?

Yalnızca Ya lalif Kun fe yekunu 702 defa tekrar ediyoruz yani öyle.mi?
o zaman ikinci kişiden başlarım ben de

Idrar kulturunde birsey cikmismiydi? Benim şu anda idrar kulturumde enfeksiyon cikti korkuyorum yine kaybedecegim diye
Sonlandirildi benim malesef ciddi anomali yuzunden
Yok idrar kültüründe bişey çıkmadı kanda enfeksiyon vardı . 1 hafta hastanede yattım iğneler haplar verildi enfeksiyon için geçmişti aslında ama vücut kabul etmiyor bebeği dediler sonra suyum geldi zAten Doğuma aldılar bebeğe de geçmişti enfeksiyon öyle doğdu doğarken öldü sonrasında doktora gittiğimde yeni hamileliğinde dikiş atılabilir dedi pıhtılaşma testi de yaptırdım orada bir değer yüksek çıktı tıbbı genetik doktoru önemli değil dedi kendi doktorum hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne olman daha iyi dedi moralim çok bozuk yani bakalım bugun daha iyi bir doktora gideceğim o nE diyecek

Üzüldüm canim insallah pihtilasma yoktur
Allah ikimize de sabirlar versin acisi gecmiyor

Idrar kulturunde birsey cikmismiydi? Benim şu anda idrar kulturumde enfeksiyon cikti korkuyorum yine kaybedecegim diye
Sonlandirildi benim malesef ciddi anomali yuzunden

Bu arada korkma canım neler oluyor da bebeğe bişey olmuyor . Korkunca vücut ister istemez kötüye odaklanıyormuş . Doğal sirkeli su ile taharet al canım bende öyle yapmıştım birde iç çamaşırını ütüle öyle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…