- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.021
Canim meltem arkadasimiz listeden ciktigi icin onun sayisini sen oku 693 adet.
Ölu icin okunacak canim sukran hanimin ruhuna allahbrazi olsn
Amin canım teşekkürler.Canim hakkini helal et olur mu her ikisi de olur rabbim kabul eder insallahsenin icin ayriyetten dualar edecegim icim rahat etmiycek yoksa.
Yazmayi unuttugum icin özür dilerim kusura bakma canim ya latif kun fe yekun diye okunursa daha iyi olur Allah c.c ol der ve olur inşAllah
Meral:Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü iyi huylu evlatlar diliyorum Rabbimden tez zamanda.Amin
Allahu teala razı olsun canım.. İsmim Büşra suan yeni hamileyim duam prensesimin yanında hayırlı saglıklı Salih bir de erkek evladımın olması şimdiden Allahu teala okuyan herkesten razı olsun ♥♥
Şükran hanıma okurdumÖlu icin okunacak canim sukran hanimin ruhuna allahbrazi olsn
Canım 100 daha okudum ama sayı kaça düştü takip edemedim sen düşersin.İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlığıma kavuşup önce sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sonrasında evladımı kucağıma almak . ( 2,5 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken Doğumla kaybettim hem bedenen hem psikolojik olarak sağlığıma kavuşmak istiyorum sonrasında sağlıklı bir evlat Sahibi olabilmek )
Amiin canımBazi arkadaslara okurken gecen okumalarda bnde huzunlerini derinden hissettim rabbim dualarimizi kabul etsin
İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlığıma kavuşup önce sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sonrasında evladımı kucağıma almak . ( 2,5 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken Doğumla kaybettim hem bedenen hem psikolojik olarak sağlığıma kavuşmak istiyorum sonrasında sağlıklı bir evlat Sahibi olabilmek )
100 okudum.okudukça yazarım.kalan 2900
500 okudum kalan 2400
100 okudum
Kalan 2.300
300 okudumCanım 100 daha okudum ama sayı kaça düştü takip edemedim sen düşersin.
Tamam teşekkür ederim okurum inşaallahCanim meltem arkadasimiz listeden ciktigi icin onun sayisini sen oku 693 adet.
Yani sayi degismemis oldu
100 daha okudum 1800300 okudum
Kalan 1900
Canım okudum rabbim dualarını kabul eylesinCanım fazlasıyla müsaitim.Liste başında ya latif yazıyor ona göre okudum.tekrar okursam sayı artmış olur.okuma şekli neye göre belirleniyor.kendi zikir okumalarımda ya Allah şeklinde çekiyorum.isteğe göreyse tamam ama zorunluysa tekrar okuyacağım.
693 okudum Allah kabul etsin inşallah Beto2012Allahu teala razı olsun canım.. İsmim Büşra suan yeni hamileyim duam prensesimin yanında hayırlı saglıklı Salih bir de erkek evladımın olması şimdiden Allahu teala okuyan herkesten razı olsun ♥♥
Yine de okuyoruz dimi canim gece okumalara baslayacagimda ondan soruyorumCanim meltem arkadasimiz listeden ciktigi icin onun sayisini sen oku 693 adet.
Yani sayi degismemis oldu
Doğru canım.iki duada bugün başladı.karıştırmadın.
Tabiki hosgeldiniz :)Merhaba kızlar , beni de aranıza alırmısınız ? doğrusu tüm sayfaları okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?