- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.061
Üzüldüm canim insallah pihtilasma yoktur
Allah ikimize de sabirlar versin acisi gecmiyor
Tesekkur ederim canim devletteki dokturum antibiyotik verdi (ilk 3 ay zararli olmasina ragmen) özeldeki doktorum kullanmana gerek yok dedi napacagimi sasirdimBu arada korkma canım neler oluyor da bebeğe bişey olmuyor . Korkunca vücut ister istemez kötüye odaklanıyormuş . Doğal sirkeli su ile taharet al canım bende öyle yapmıştım birde iç çamaşırını ütüle öyle giy
Bende kız bebek gordugumde gozlerimi alamiyorum.. benimkisi kızdı cunku..Öyle tabi canım geçer mi nere de bir bebek görsem benim bebeğim de böyle olurdu diyerek üzülüyorum birde hiç sahip olamama korkusu Rabbime sığınıyorum ama zaman zaman geçmiyor o korku
Amin inşallah canımBende kız bebek gordugumde gozlerimi alamiyorum.. benimkisi kızdı cunku..
Pisman da oldum cok ama zaman geri gelmiyor ne yazikki
Cok sukur tekrar nasip etti rabbim sanada tez zamanda nasip eder insallah birazda olsa hafifler acisi
Başladık mi canımetiket gelmemiş olabilir diye tekrar etiketledim
@Orkidem
sera44
nursevdi
@minik kalp0753
@fabatuhan
@Ayla 64
@Bademmm388
@rus ruleti
canparcamugurum
F FairyTale89
-Adel-
@_dnz_52
@Sealand
Evet canim dün basladikBaşladık mi canım
Ilk etiketin gelmedi bana duayı bulursam başlayayım o zamanEvet canim dün basladik
505deIlk etiketin gelmedi bana duayı bulursam başlayayım o zaman
Buldum canım süre ne kadar
1 gun cunku cabuk okunuyor canimBuldum canım süre ne kadar
Okudum canım Rabbim kabul etsinetiket gelmemiş olabilir diye tekrar etiketledim
@Orkidem
sera44
nursevdi
@minik kalp0753
@fabatuhan
@Ayla 64
@Bademmm388
@rus ruleti
canparcamugurum
F FairyTale89
-Adel-
@_dnz_52
@Sealand
Tamam okumadiysan okuma o zaman canim okuyacak yeni kisi katildi da ona verecegim sayıyıCanım ben meral arkadaşımıza okuyacam beni listeden çıkar hakkını helal et kusura bakma lütfen okuyamıyacam çünkü
Okurum canım sorun değil okumuş say sen düğünümüz var biraz da sıkıntılarım var daha sonra inşallah katılırımTamam okumadiysan okuma o zaman canim okuyacak yeni kisi katildi da ona verecegim sayıyı
Helal olsun ne demek canim olabilir insanlik hali :)
Yok canim okumasan daha iyi tesekkurlerOkurum canım sorun değil okumuş say sen düğünümüz var biraz da sıkıntılarım var daha sonra inşallah katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?