- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.081
100 aldimBüşra için 100 aldım
Kalan 1600
Bende Meral için okudum .Allah kabul etsin inşaallah
Tamam canim madem öyle okumayayım o zaman Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versinYok canim okumasan daha iyi tesekkurler
Gelmek istediginde bekleriz :)
Amin canim sagol rabbim seninde gonlune gore versin insallahTamam canim madem öyle okumayayım o zaman Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin
Canım Meral arkadaş için mi?mucizeistiyorumm canim listeden biri ayrildigi icin 1. Siradaki arkadastan okumaya baslayabilirsin
Evet canimCanım Meral arkadaş için mi?
okudum allah kabul etsinetiket gelmemiş olabilir diye tekrar etiketledim
@Orkidem
sera44
@nursevdi
@minik kalp0753
@fabatuhan
@Ayla 64
B Bademmm388
rus ruleti
@canparcamugurum
@FairyTale89
@adel8893
@_dnz_52
Sealand
Bir güne mi bitirecem canım ? kaç tane okumalıyım fatihayıEvet canim
Ben yokum cnm
Fatiha değil canım meral için 693 tane ya latif kun fe yekun okuyacaksın sayfa 505 de varBir güne mi bitirecem canım ? kaç tane okumalıyım fatihayı
Canım Ya Latif kun fe yekunu 693 defa tekrar edicem öyle mi?Fatiha değil canım meral için 693 tane ya latif kun fe yekun okuyacaksın sayfa 505 de var
Evet canım meral arkadaşımızın niyetine okuyacaksın bugün. Yarın falan da 2. Arkadaşa geçicez öyle sırayla gidecez sen bugün meral e niyetlenerek 693 defa okuman gerekiyoCanım Ya Latif kun fe yekunu 693 defa tekrar edicem öyle mi?
Tamam anladım canım , o zaman akşama bitiririm ben ☺ Peki Fatiha ?Evet canım meral arkadaşımızın niyetine okuyacaksın bugün. Yarın falan da 2. Arkadaşa geçicez öyle sırayla gidecez sen bugün meral e niyetlenerek 693 defa okuman gerekiyo
Fatiha baska arkadasa okuyoruz canim sayidan duserekTamam anladım canım , o zaman akşama bitiririm ben ☺ Peki Fatiha ?
Onuda gönüllü olarak Büşra için okuyoruz. O ayrı Bi seferlik okuyoruz fatihayı esas duamız ya latif kun fe yekunTamam anladım canım , o zaman akşama bitiririm ben ☺ Peki Fatiha ?
tamam canım anladımFatiha baska arkadasa okuyoruz canim sayidan duserek
anladım canımOnuda gönüllü olarak Büşra için okuyoruz. O ayrı Bi seferlik okuyoruz fatihayı esas duamız ya latif kun fe yekun
Ama eğer sende gönüllü Büşra için okumak istersen 50 100 ne kadar okursan olur bu mecburi değil isteğe bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?