3çocukla boşanan arkadaşlar

'' Acaba bi daha yapar mı? Şimdi ne yapıyor? Kimle konuştu? '' diye düşünüp kurup manyak olmaktansa en iyisini yapıyorsunuz, oh yahu salın şöyle nerde yayılıyorlarsa yayılsınlar. Hem dışarda sefa sürüp hem de evde sıcak aşları pişmesin artık.

Tek yaparım 8yıl öncesine kadarda tektim zaten hayatımda yoktu. Şu an tek farkı 3çocuğumlayım. Onların mutluluğu için bunu yapmalıyım

Tek yaparım 8yıl öncesine kadarda tektim zaten hayatımda yoktu. Şu an tek farkı 3çocuğumlayım. Onların mutluluğu için bunu yapmalıyım
Çocuklarına bakmak zorunda .. düzenli işi sigortalı işi varsa o nafakayı eskk gbi ödeyecek kaçışı yok ..

Doğum iznindeyim evdeyim o çalışıp geliyor diye evdeki tüm yükü ben aldım. Ama adam yoruluyomuş gerçekten ama farklı türlü. Nasıl bi vicdanı vardı acaba ben 3çocuğumla aman o yorulmasın diye herseye yetişirken kucağımde bebeğimle ayağıma dolanan yavrularımla yemek yetiştirirken o gününü gün etmiş aylardır hemde.

Çocuklarına bakmak zorunda .. düzenli işi sigortalı işi varsa o nafakayı eskk gbi ödeyecek kaçışı yok ..
Çocuklarım için 2evimizi onların üzerine alacağım ayrıca nafaka da alacağım. Zaten istemesemde yapmam demez çocuklarına harcar. Benimde onun tek kuruşuna ihityacım yok zaten çok şükür

Okurken dedimki maşallah olabileceginden daha da güçlü bir kadin. Ne zaman ki çocuklar uyusada rahatca aglasam yazdığınızı okudum ayyy dedim derin derin. Kiyamam.. Bende aldatildim. Kizim 5 yasindaydi. O yuzden sizi çok iyi anlıyorum. Yemin ederim nefret ediyorum artik su erkeklerden. Nerede hicmi iyi insan yok. Cocuklarinin eslerinin hayatlarini maf ediyorlar. Ama bizler gucliyuz yine toparlaniyoruz. Ki siz benim o zaman ki halimden cok daha güçlüsünüz, bu cok açık. Rabbim en doğru en hayirli sekilde ilerlemeyi nasip etsin kardeşim.

Çok doğru karar vermişsiniz
Bende yaklaşık iki hafta önce aldatıldığımı öğrendim benim de iki oğlum var
Öğrendiğim gece 01:30 da evden kovdum
Kullandığı hat kullandığı kartlar altında ki araba bile hepsi benim üzerimeydi hepsini aldım
Şimdi ailemin yanına gidip yeni bir düzen kuracağım

Oh, şimdi kime gidiyorsa o yıkasın donunu.

Cok geçmiş olsun sizede. Bende aldatılınca ayrilan bosanan bi anneyim. Izmirde misiniz sizde? Isminizde 35 olunca :)

Bende insanım içime atmamak için ağlamalıyım ki yarına güçlü uyanabileyim. Ayrıca içim çok yanıyor çünkü çok seviyordum. Bende daha güçlü kalkacağım bu olaydan da buna inanıyorum.

Bende hepsini çocuklarımın üzerine alacağım. Sizde en yakın zamanda kurarsınız inşallah düzeninizi.

Canim benim elbette zaten asıl normal olani ağlaman. Benim ayyy diye ic geçirmem aslında o duygunun bana cok tanidik olmasi. Bende kizima bir sey belli etmez ama o uyuyunca aglar sigara ustune sigara içerdim. Keske herseyi yasanmamis olmamis yapabilsem sizin icin.

Keşke hiçbirimiz bize bunu yaşatan insanları seçmemiş olsaydık benimde oğlum 5yaşında herşeyin bilincinde sorup duruyor. Annemi niye üzdün diyor babasına. En küçüğüm 2aylık onunda benim sütüme ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…