3çocukla boşanan arkadaşlar

oncelikle bence kendiniz icin psikiyatrik yardim alin, cocuklara faydali olmak icin sizin guclu olmaniz lazim. cocuklar sunger gibi annenin duygularini emer yansitirlar. nasil ucakta once kendinize oxygen maskesi takiyorsaniz, once kendinize yardim etmeniz lazim.

Hakikaten vicdan yok bu erkeklerde. İnsan bunu ne ugruna yapar nasıl yapar bilmiyorum. Dik duruşunuz çok guzel. Insallah mutlu olursunuz.

Güçlü hem cinslerimi çok seviyorum.Bu kadar onurlu olduğunuz sürece eminim herşey çok çok daha güzel olacak.Aciz ne yapayım üç çocukla söz verdi yapmaz benim kocam diyen onurunu çiğneten kadinlardan olmadığınız için çok sevindim hem sizin adınıza hem de yetiştirdiğimiz evlatlar adına

Iyiki burasi var. Burada birbirimize destek oluyoruz. Hissetmistir belki bir seylerin yolunda olmadigini. Kardeşlerinle paylasirsaniz cocuklarla ilgilenmede yardimci olabilirler
İkisi de uzakta maalesef. Bende aileme uzağım burda 2yakın arkadaşımdan başka kimsem yok

Allah kolaylık versin arkadaşım
Amin sağolun.
Allah yardımcın olsun canım güçlü ol
Bugun daha da güçlüyüm. Bi an önce pazartesi olsun istiyorum.
Çocuklarınızın yanında alamayacaksınız diye bir kural yok, ağlayın rahatlayın. Allah yardımcınız olsun...
Babalarının yaptığından dolayı 2bucuk yaşında ve 5yaşındaki kuzumun gözyaşımı silmesine katlanamıyorum.
18 yaşından küçükse mal çocuğunun üzerine oluyor mu
Olur diye biliyorum ama kullanma hakkı yine vasisinde sanki. Tam görüşmedim avukatla.
Kendim içinde destek alacağım çocuklar içinde.
Hakikaten vicdan yok bu erkeklerde. İnsan bunu ne ugruna yapar nasıl yapar bilmiyorum. Dik duruşunuz çok guzel. Insallah mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim

tebrik ederim, en doğru kararı vermişsiniz.

ne evlendim, ne çocuğum var, o yüzden sürecin nasıl işleyeceği hakkında bir fikrim yok maalesef. yukarıda da söylenmiş zaten, psikolojik destek almanız faydalı olabilir bu süreci atlatana kadar. belki evi çekip çevirmek azıcık zorlaşacaktır ama zamanla çok daha mutlu ve huzurlu olacağınıza inanıyorum.

ailenizin boşanmaya karşı çıkacaklarını söylemişsiniz, o yüzden şimdilik onlarla paylaşmamak bence de mantıklı. ama mümkünse eğer, yakın arkadaşlarınıza içinizi dökün, gerekirse onların yanında ağlayın bağırın rahatlayın biraz.

Evde yardımcısı olması için bi yardımcı ayarlayacağım. Kafamı bi toparlayayım önce.

Dik duruşunuz icin bir meslektaşınız olarak tebrik ediyorum sizi
Çok özür diledi bir daha yapmam dedi çocuklarımız icin barışalım zırvalıklarına inanmayarak en doğrusunu yapıyorsunuz çünkü yine yapacak
Ben de siddet yüzünden boşandım salı günü kaç kez yapmam dedi affettim ilk siddetinde postalamak varmış yapamadım
Bizi de haberdar edin durumunuzdan olur mu Allah size ve çocuklarınıza çok güzel bir ömür nasip etsin

Amin inşallah bende bi an önce onun soyadından kurtulmak istiyorum. Bana demişti ki çok önce bi daha dünyaya gelirsem evlenmem ama evlenmek zorunda olursam yine seninle evlenirdim dedi. Aslında niye böyle dediğinin sebebi o zamandan belliymiş ben anlamamışım.

Evet daha ordan belliymiş zihniyeti pis adam
Neyse siz çok doğru birsey yapıyorsunuz manipülasyonlarına izin vermeyin

Aldatılmış bir kadın olarak yazıyorum, öncelikle duruşunuzu tebrik ederim. Ne karar alırsanız hakkınızda en hayırlısı o olur inşallah.

Ancak aldatıldığınızı bugün öğrendiniz, öncesinde bir sorun yoktu. Hemen bugün boşanma kararı verdiniz bu da kabul, kırmızı çizginizdir. Avukat buldunuz, pedagog araştırdınız, zaten loğusasınız değil mi? Nafakaları düşündünüz, mal böldünüz?
Bakın kesin tutumunuz çok güzel, ben yapamadım sizi gerçekten tebrik ederim ancak bu kadar şeyi gerçekten bir güne mi sığdırdınız?

Siz eşi başka bir kadınla yaşadığı halde geri dönse boynuna sarılırım diyen kişi degil misiniz ? Sok olmustum hatta okuduklarıma
Düşünülür hanımefendi merak etmeyin o yola girince hersey halledilir
Darısı size olsun o evladınızın hatrına

Pedogog buldum demedim. Araştırıyorum dedim. Bi kaç arkadaşıma sordum. Avukat bulmam zor değildi çünkü kardeşim avukat bi arkadaşım için lazım dedim o yönlendirdi bi arkadaşını ki daha görüşmedim pazartesi görüşecem. Mal paylaşımına gelince zaten bu kadar çabalyıp borç ödeyip ev almamın tek sebbei çocuklarımdı. 2yıl önce boşanma sürecinden geçtiğimizde üzerimizde ne varsa çocuklarım adına alacağım diye düşünmüştüm o zaman farklı sorunlardan dolayı çift terapisi aldık ama olmuyosa uzatmanın anlamı yokmuş. Ki dediğim gibi ben evimde 3çocuğumla mücadele ederken o esnek çalışma saatlerinin hepsini o kadının koynunda geçirmiş
Nasıl boşanma dışında bişeyi düşünebilirim üstelik kendi ayaklarım üstünde dururken.Ortada paylaşılan bi mal yok hepsi çocuklara gececek zaten. Nafakayı da tabi düşüncem çocuklar bi tek benim değil çünkü. Yani burda bi güne sığmayan bişe yok. Boşanıyorum dediğim anda düşündüklerimdi bunlar.

Yapsın zaten tümünü, ben yapamadım yapanı takdir ederim tabi ki. Bir günde bu kadar şey yaşamak ve bu kadar soğuk kanlı duruş beni şaşırttı. Ben öğrendiğimde adamı postaladım, durdum, düşündüm, ağladım, acıysa da hakkını vererek yaşadım. Hoş adamı postaladım da ne oldu, koşa koşa sevgilisine gitti. Gündoğdu.

Bu arada test yaptırmakta istiyorum belki kadında vardı türlü hastalık bana bulaşma riski de var sonuçta. Pazartesi onun içinde gideceğim
Daha yeni doğum yapmışsın cnm benimde bebeğim iki aylık keşke yasatmasaydi bunları zaten bebekle uğraşması zor bir de bunlar girmiş araya Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…