Hakikaten vicdan yok bu erkeklerde. İnsan bunu ne ugruna yapar nasıl yapar bilmiyorum. Dik duruşunuz çok guzel. Insallah mutlu olursunuz.Doğum iznindeyim evdeyim o çalışıp geliyor diye evdeki tüm yükü ben aldım. Ama adam yoruluyomuş gerçekten ama farklı türlü. Nasıl bi vicdanı vardı acaba ben 3çocuğumla aman o yorulmasın diye herseye yetişirken kucağımde bebeğimle ayağıma dolanan yavrularımla yemek yetiştirirken o gününü gün etmiş aylardır hemde.
Güçlü hem cinslerimi çok seviyorum.Bu kadar onurlu olduğunuz sürece eminim herşey çok çok daha güzel olacak.Aciz ne yapayım üç çocukla söz verdi yapmaz benim kocam diyen onurunu çiğneten kadinlardan olmadığınız için çok sevindim hem sizin adınıza hem de yetiştirdiğimiz evlatlar adınaBugun aldatıldığımı öğrendim. Ben hersey çok güzel 3çocuğumuzla mutluyuz diye düşünürken aldatılıyomuşum. Bugun ona gelen bi mesajla öğrendim. Boşanacağımı söyledim. Beni çok sevdiğini söylüyor kimin umrunda seven başka bi kadına dokunabilir mi. Bi daha yapmam diyor bi kere affedersem bi daha olmayacağının garantisi var mı. Asla affedemem bana yapılanı. Çocuklarım için boşanmayalım diyor. Çocuklarını düşünse onlara ayıracağı vakti başka kadınla geçirirmiydi. Üstelik 3.çocuğuma hamileyken, yeni doğum yapmışken
Kesinlikle boşanacağım avukat buldum pazartesi dava açacam. Ona maddi yönden ihityacım yok. Çok güzel bi mesleğim var ama şu ana kadar beraber kazandığımız ne varsa çocuklarımın üzerine geçirmesini ve çocuklarım için nafaka isteyeceğim. 3çocuğumun velayetini de ben alacağım. Bu gece çocuklar uyuduktan sonra evden git dedim. Daha fazla yüzünü görmeye tahammülüm yok. Bende çocuklarım uyusa da rahatca ağlasam rahatlasam istiyorum.
Ayrıca çocuklarım için de pedagog araştırıyorum. Tek başıma altından kalkamam onların en az hasarla atlatabilmeleri için.
Benimle aynı yoldan geçenlerin güzel yorumlarına ihtiyacım var. Tekrar hersey güzel olacak mı?
İkisi de uzakta maalesef. Bende aileme uzağım burda 2yakın arkadaşımdan başka kimsem yokIyiki burasi var. Burada birbirimize destek oluyoruz. Hissetmistir belki bir seylerin yolunda olmadigini. Kardeşlerinle paylasirsaniz cocuklarla ilgilenmede yardimci olabilirler
Amin sağolun.Allah kolaylık versin arkadaşım
Bugun daha da güçlüyüm. Bi an önce pazartesi olsun istiyorum.Allah yardımcın olsun canım güçlü ol
Babalarının yaptığından dolayı 2bucuk yaşında ve 5yaşındaki kuzumun gözyaşımı silmesine katlanamıyorum.Çocuklarınızın yanında alamayacaksınız diye bir kural yok, ağlayın rahatlayın. Allah yardımcınız olsun...
Olur diye biliyorum ama kullanma hakkı yine vasisinde sanki. Tam görüşmedim avukatla.18 yaşından küçükse mal çocuğunun üzerine oluyor mu
Kendim içinde destek alacağım çocuklar içinde.oncelikle bence kendiniz icin psikiyatrik yardim alin, cocuklara faydali olmak icin sizin guclu olmaniz lazim. cocuklar sunger gibi annenin duygularini emer yansitirlar. nasil ucakta once kendinize oxygen maskesi takiyorsaniz, once kendinize yardim etmeniz lazim.
Çok teşekkür ederim.Hakikaten vicdan yok bu erkeklerde. İnsan bunu ne ugruna yapar nasıl yapar bilmiyorum. Dik duruşunuz çok guzel. Insallah mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederimGüçlü hem cinslerimi çok seviyorum.Bu kadar onurlu olduğunuz sürece eminim herşey çok çok daha güzel olacak.Aciz ne yapayım üç çocukla söz verdi yapmaz benim kocam diyen onurunu çiğneten kadinlardan olmadığınız için çok sevindim hem sizin adınıza hem de yetiştirdiğimiz evlatlar adına
Evde yardımcısı olması için bi yardımcı ayarlayacağım. Kafamı bi toparlayayım önce.tebrik ederim, en doğru kararı vermişsiniz.
ne evlendim, ne çocuğum var, o yüzden sürecin nasıl işleyeceği hakkında bir fikrim yok maalesef. yukarıda da söylenmiş zaten, psikolojik destek almanız faydalı olabilir bu süreci atlatana kadar. belki evi çekip çevirmek azıcık zorlaşacaktır ama zamanla çok daha mutlu ve huzurlu olacağınıza inanıyorum.
ailenizin boşanmaya karşı çıkacaklarını söylemişsiniz, o yüzden şimdilik onlarla paylaşmamak bence de mantıklı. ama mümkünse eğer, yakın arkadaşlarınıza içinizi dökün, gerekirse onların yanında ağlayın bağırın rahatlayın biraz.
Dik duruşunuz icin bir meslektaşınız olarak tebrik ediyorum siziBugun aldatıldığımı öğrendim. Ben hersey çok güzel 3çocuğumuzla mutluyuz diye düşünürken aldatılıyomuşum. Bugun ona gelen bi mesajla öğrendim. Boşanacağımı söyledim. Beni çok sevdiğini söylüyor kimin umrunda seven başka bi kadına dokunabilir mi. Bi daha yapmam diyor bi kere affedersem bi daha olmayacağının garantisi var mı. Asla affedemem bana yapılanı. Çocuklarım için boşanmayalım diyor. Çocuklarını düşünse onlara ayıracağı vakti başka kadınla geçirirmiydi. Üstelik 3.çocuğuma hamileyken, yeni doğum yapmışken
Kesinlikle boşanacağım avukat buldum pazartesi dava açacam. Ona maddi yönden ihityacım yok. Çok güzel bi mesleğim var ama şu ana kadar beraber kazandığımız ne varsa çocuklarımın üzerine geçirmesini ve çocuklarım için nafaka isteyeceğim. 3çocuğumun velayetini de ben alacağım. Bu gece çocuklar uyuduktan sonra evden git dedim. Daha fazla yüzünü görmeye tahammülüm yok. Bende çocuklarım uyusa da rahatca ağlasam rahatlasam istiyorum.
Ayrıca çocuklarım için de pedagog araştırıyorum. Tek başıma altından kalkamam onların en az hasarla atlatabilmeleri için.
Benimle aynı yoldan geçenlerin güzel yorumlarına ihtiyacım var. Tekrar hersey güzel olacak mı?
Amin inşallah bende bi an önce onun soyadından kurtulmak istiyorum. Bana demişti ki çok önce bi daha dünyaya gelirsem evlenmem ama evlenmek zorunda olursam yine seninle evlenirdim dedi. Aslında niye böyle dediğinin sebebi o zamandan belliymiş ben anlamamışım.Dik duruşunuz icin bir meslektaşınız olarak tebrik ediyorum sizi
Çok özür diledi bir daha yapmam dedi çocuklarımız icin barışalım zırvalıklarına inanmayarak en doğrusunu yapıyorsunuz çünkü yine yapacak
Ben de siddet yüzünden boşandım salı günü kaç kez yapmam dedi affettim ilk siddetinde postalamak varmış yapamadım
Bizi de haberdar edin durumunuzdan olur mu Allah size ve çocuklarınıza çok güzel bir ömür nasip etsin
Dün akşam gönderdim. Sürekli mesaj atıyor arıyor. Mesajlarını okumadım bile. Hiç bir aramasına da cevap vermiyorum.Yalvarmalar, yeminler başladı mı ?
Evet daha ordan belliymiş zihniyeti pis adamAmin inşallah bende bi an önce onun soyadından kurtulmak istiyorum. Bana demişti ki çok önce bi daha dünyaya gelirsem evlenmem ama evlenmek zorunda olursam yine seninle evlenirdim dedi. Aslında niye böyle dediğinin sebebi o zamandan belliymiş ben anlamamışım.
Asla dinlemiyorum bileEvet daha ordan belliymiş zihniyeti pis adam
Neyse siz çok doğru birsey yapıyorsunuz manipülasyonlarına izin vermeyin
Siz eşi başka bir kadınla yaşadığı halde geri dönse boynuna sarılırım diyen kişi degil misiniz ? Sok olmustum hatta okuduklarımaAldatılmış bir kadın olarak yazıyorum, öncelikle duruşunuzu tebrik ederim. Ne karar alırsanız hakkınızda en hayırlısı o olur inşallah.
Ancak aldatıldığınızı bugün öğrendiniz, öncesinde bir sorun yoktu. Hemen bugün boşanma kararı verdiniz bu da kabul, kırmızı çizginizdir. Avukat buldunuz, pedagog araştırdınız, zaten loğusasınız değil mi? Nafakaları düşündünüz, mal böldünüz?
Bakın kesin tutumunuz çok güzel, ben yapamadım sizi gerçekten tebrik ederim ancak bu kadar şeyi gerçekten bir güne mi sığdırdınız?
Pedogog buldum demedim. Araştırıyorum dedim. Bi kaç arkadaşıma sordum. Avukat bulmam zor değildi çünkü kardeşim avukat bi arkadaşım için lazım dedim o yönlendirdi bi arkadaşını ki daha görüşmedim pazartesi görüşecem. Mal paylaşımına gelince zaten bu kadar çabalyıp borç ödeyip ev almamın tek sebbei çocuklarımdı. 2yıl önce boşanma sürecinden geçtiğimizde üzerimizde ne varsa çocuklarım adına alacağım diye düşünmüştüm o zaman farklı sorunlardan dolayı çift terapisi aldık ama olmuyosa uzatmanın anlamı yokmuş. Ki dediğim gibi ben evimde 3çocuğumla mücadele ederken o esnek çalışma saatlerinin hepsini o kadının koynunda geçirmişAldatılmış bir kadın olarak yazıyorum, öncelikle duruşunuzu tebrik ederim. Ne karar alırsanız hakkınızda en hayırlısı o olur inşallah.
Ancak aldatıldığınızı bugün öğrendiniz, öncesinde bir sorun yoktu. Hemen bugün boşanma kararı verdiniz bu da kabul, kırmızı çizginizdir. Avukat buldunuz, pedagog araştırdınız, zaten loğusasınız değil mi? Nafakaları düşündünüz, mal böldünüz?
Bakın kesin tutumunuz çok güzel, ben yapamadım sizi gerçekten tebrik ederim ancak bu kadar şeyi gerçekten bir güne mi sığdırdınız?
Siz eşi başka bir kadınla yaşadığı halde geri dönse boynuna sarılırım diyen kişi degil misiniz ? Sok olmustum hatta okuduklarıma
Düşünülür hanımefendi merak etmeyin o yola girince hersey halledilir
Darısı size olsun o evladınızın hatrına
Daha yeni doğum yapmışsın cnm benimde bebeğim iki aylık keşke yasatmasaydi bunları zaten bebekle uğraşması zor bir de bunlar girmiş araya Allah yardımcın olsunBu arada test yaptırmakta istiyorum belki kadında vardı türlü hastalık bana bulaşma riski de var sonuçta. Pazartesi onun içinde gideceğim
Bu arada test yaptırmakta istiyorum belki kadında vardı türlü hastalık bana bulaşma riski de var sonuçta. Pazartesi onun içinde gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?