- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
Iyi sevindim canim. Beni lutfen yanlis anlama. Bende senin gibi yaptım direk onu evden gönderdim esyalarini torbaya koydum vs. Görüntüde kisa zamanda toparlanmistim ama icim yanginlarla doluydu. Fakat bendeki durum su ki 1 cocugum vardi ve zaten binbir haksızlık gördüğüm cok mutsuz oldugum sürekli bosanmayla tehdit edildigim bi evlilikti. O yuzden hic dusunmedim. Gerci biliyorum asil mutlu iken yyapilinca hayal kırıklığı cok daha büyük oluyor. Acaba hemen boşanma gerceklesmesemiEvet canım geçen sene arkadaşın çocuğuna baktı o çok memnundu. Bu sene kalacak yeri yokmuş burda o yüzdsn bakamadı
Yani avukat bi bahane uydurup davayi uzatsami. Burada herkes hepimiz seni destekleriz ama damdan dusenin halini damdan duser anlar. Ben kok aile yonundende sansli olmadigim için hayattaki yalnızlığımı ve mutsuzlugumu anlatamam. Birde ulke değişikliği sebebiyle arkadaş vs de yok
Olacak gibide durmuyor cunku çalışmıyorum zaten pandemi var. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bilirim aldatılmak cok zordur. Allah yar ve yardımcınız olsun her ne olursa sonunda