Torunlarına bakmak için para mı istediler yuh artık
Siz kapınızı kapatın dışarda kalan dış kapının mandalıdır
Derdiniz tasanız size yeter bide milletle uğraşmayın boşverin
Çocuk siparişini de vermişler yok beklemeyin hemen yapın...
Başüstüne deseydiniz
Allah bildiği gibi yapsın torunlarına bakmak için para istiyolar
Ne deseniz haklısınız ama eşinizin ailesi, bunu eşinizle hiç paylaştınızmı o ne düşünüyor?
yaziklar olsun destek olacaklari yerde kostek olma derdindeler ben anlamiyorum ne oluyor bu ebeveynlere her biri ataga kalkiyor siz aldirmayin kardesim isin en zor kismini halledip evi yolu ayirip ayaklarini kesmissiniz madem gerisi gelir allahin izniyle rahata cikarsiniz esinize de fazla baski yapmayin birsey demeyin adam zaten anlamis herseyi bu defa ters tepmesin allaha siginin bu hal size baki degil gececek atlatacaksiniz ahh keske bilseniz ben simdi 10 yillik evliyim maddi hicbir sorunum yok hamdolsun ama gelin gittigim o kucucuk sobali mustakil evi zorlandigimiz gunleri kisacasi cektigimiz sikintilarin bizi birbirimize kenetledigi o zamanlari ne kadar ozluyorum maddi refah bi yerde sorunlari da cogaltiyor desem inanmayacaksiniz biliyorum ama bizde oyle oldu insallah sizde oyle olmaz..... ne care buna da sukur....rabbim daima yardimciniz olsun
bence gostersınler ama parayla gostersinleryuh ya torunlarına bakmak için para mı istediler?
Böylelerine torunlarını görmek bile haram.
yuh ya torunlarına bakmak için para mı istediler?
Böylelerine torunlarını görmek bile haram.
bence gostersınler ama parayla gostersinler
ortada cocuk falan yok kendilerine yer yapıyorlar . Bir nasılsınız diye sormak yok ancak huzur kaçırmak. Dua edin ne olur
:13: katılıyorum...
Görüş günleri yapsınlar.
Küçük görüş 50tl.
Büyük görüş 100tl
Siz maddi açıdan çalkantılısınız zaten.
Onların çocuk için baskı yapmamaları gerekir.
Siz çocuk yaparsanız biz bakarız zaten borcunuz var bide bakıcıya para vermeyin demeleri gerekir.
Tam tersi...Kendi öz torunlarına bakmak için para istiyolar.
Heyhat! Daha nelere şahit olacaz şu kk da..
Eşin ne diyo bu konuya..
ay adamlarda bıkıo artık sonrada gelınler sogutuyo oluyo . kendileri nefret ettiriolareşim de bıktı artık ne yapsın ben ona hep destek oldum . Borçlandı ondan çok ben destek oluyorum .O da bunları biliyo bana karşı iyi ama bir telefon geliyo yüzü düşüyo sonra ugraş dur işte. arama artık dedim ben de ne yapayım . o da tamam dedi ama bakalım nereye kadar
ay adamlarda bıkıo artık sonrada gelınler sogutuyo oluyo . kendileri nefret ettiriolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?