3üncü kişiler yüzünden mutsuz olmak zorunda mıyım

hude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
31
0
26
Kastamonu
merhaba rakadaşlar buraya bir başlık açıp problemlerimden bahsetmiştim .Her şey tam düzeldi diyecekken yine başkaları yüzünden içim dolup taşıyor sadece paylamşmak istedim. Çünkü böyle şeyleri anlatacak kimsem yok
eşimin ailesinin düğünde bize yaptığı rezillikten bahsetmiştim . her şeyi geride bırakıp kendimiz bir hayat kuralım dedim eşim de baktı başka türlü olmuyo bana hak verdi sağolsun ama rahat bırakmıyorlar ki. Her gece küçük kaynıma aratıp evi aramıyormuşsun davet ermiyormuşsun diye laf söyletiyorlar
ya daha iki ay oldu ben psikolojimi bile toplayamadım . Bu evde size yemin ediyorum bir toplu iğne leri bile yok . bEn olsam utanırdım nasıl gideceğim kalacağim diye ama tabi insanda utanma olsa baştan boyle yapmaz zaen .
Biz borçla ugrasıyoruz zaten kendi derdimize düşmüşüz parayla saadet olmaz belki ama parasız da olmuyor maalesef ayın 15 inde ikimiz de paraları alıp olduğu gibi borca yatırıp eve gelince yüzümüz düşük oluyo moralimizi etkiliyo tabi . Parasızlıktan düğün fotolarını bile almadık şkayet etmek hakkım değil elhamdülillah ama ben bekarken daha iyi geçinişyordum
eşim en azaından beni anladı diyorum ama onun da başını bırakmıyorlar ki . Biz burda 2 sene tüm maaşı borca yatırdık hayatımızı kuralım iyi kotu diyorz adamlar sorduruo çocuk yok mu çok beklemeyin bakıcıya da vermeyin biz bakarız .
bu karı koca gamzız zaten kendi çocuklarına bile bakmamışlar yiyip içip gezme derdindeler. bir de benden faydalanacaklar neymi,ş bakıcıya vereceğim parayı onlara yardım diye veririmişiz bu kadar da olmaz ya ben bunlara evi çocugu nasıl emaner edeyim. onu geçtim ben zaten her şeyi kafaya takan biriyim bu adamların yüzüne nasıl bakıp rol yaparım onlara kendi evimde nasıl agırlarım . Rabbim dayanamayacagım şeyi vermez inş .Sizlerden de dua istiyorum bizi bize bıraksınlar bıktım artık başkaları yüüznden üzülmeye
kusura bakmayın o kadar çok şey var ki aslında ve ben o kadar doluyum ki belki düzgün cümle kuramadım belki imla kurallarına dikkat etmedim ama lütfemn burada boyle bir kusur aramayın çünkü zaten

Torunlarına bakmak için para mı istediler yuh artık

Siz kapınızı kapatın dışarda kalan dış kapının mandalıdır

Derdiniz tasanız size yeter bide milletle uğraşmayın boşverin

Çocuk siparişini de vermişler yok beklemeyin hemen yapın...

Başüstüne deseydiniz

keşke huzurumu koruyabilsem ,dış kapının dış mandalları gerçekten ama ana baba olunca korkuyorum atsan atılmaz satsan satılmaz bir insanın yaşadığını gerçekten başkasının anlaması çok zor ama bunlar anne baba . nasıl boyle olabiliyorlar bizi de günaha sokuyorlar biz o kadar zorluk cekioruz adamlara gore öift maaşlı yürüyen dolarız :8eşim bir sürü borç var ne rahatı dedi de ağzına etti kendi babası zavallının . herkes yıllarca zorluk çekiomuş biz de çekelim 3 5 sene ne olmuş adamın dediğine bak onun maaşı kadar kira ödüyormuşuz övünülecek bişey sanki

yaziklar olsun destek olacaklari yerde kostek olma derdindeler ben anlamiyorum ne oluyor bu ebeveynlere her biri ataga kalkiyor siz aldirmayin kardesim isin en zor kismini halledip evi yolu ayirip ayaklarini kesmissiniz madem gerisi gelir allahin izniyle rahata cikarsiniz esinize de fazla baski yapmayin birsey demeyin adam zaten anlamis herseyi bu defa ters tepmesin allaha siginin bu hal size baki degil gececek atlatacaksiniz ahh keske bilseniz ben simdi 10 yillik evliyim maddi hicbir sorunum yok hamdolsun ama gelin gittigim o kucucuk sobali mustakil evi zorlandigimiz gunleri kisacasi cektigimiz sikintilarin bizi birbirimize kenetledigi o zamanlari ne kadar ozluyorum maddi refah bi yerde sorunlari da cogaltiyor desem inanmayacaksiniz biliyorum ama bizde oyle oldu insallah sizde oyle olmaz..... ne care buna da sukur....rabbim daima yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Allah bildiği gibi yapsın torunlarına bakmak için para istiyolar
Ne deseniz haklısınız ama eşinizin ailesi, bunu eşinizle hiç paylaştınızmı o ne düşünüyor?

Allah bildiği gibi yapsın torunlarına bakmak için para istiyolar
Ne deseniz haklısınız ama eşinizin ailesi, bunu eşinizle hiç paylaştınızmı o ne düşünüyor?

eşim herşeyin farkınd zavallı ama ne yapsın aile işte başlarda beni sinir ediyordu ama sonra kendi anlattı babasıyla arası hiç iyi olmamış adam cocuklarını çalışsın para getirsinler mantığıyla büyütmüş ona da üzülüyorum ama ben calışıyorm dısarının stresi evim huzurlu olsun istiyırum .
hem kimseye zararım bile olmadı takdir edeceklerine hala problem cıkarıyorlar . ikimiz de sinşirlerimiz bozulunca kavga cıkıo ne yapmalıyım off.

inan para mevzusunu geceyim diyorum Allh ın gücüne gitmesin diyorum ümşitli olalım diyorum ama elmde olmuyo . ayın on beşi oldu para elimiz egecmeden bitti. moralimiz bozuluncada çatıyor insan işte ne bileyim. bir de gelmişiz kaç yaşına yıllarca çalış dişarıda kahır cek bari evde frahat edelim dio insan ama analadım ki ne kadar çabalarsan cabalarahatlık da Allah dan Allah nasip eder yakın zaömnda inş. Seni de anlıyorum para her şeyin cozumu de olmuo benim tek derdim biz bunlarla ugrasıoruz bari başkalarıyla ugraşmayalım yoksa borç da biter parasızlık da
ama millet konuşmaya devam ederse biz bitecegiz

yuh ya torunlarına bakmak için para mı istediler?

Böylelerine torunlarını görmek bile haram.

Siz maddi açıdan çalkantılısınız zaten.
Onların çocuk için baskı yapmamaları gerekir.
Siz çocuk yaparsanız biz bakarız zaten borcunuz var bide bakıcıya para vermeyin demeleri gerekir.
Tam tersi...Kendi öz torunlarına bakmak için para istiyolar.
Heyhat! Daha nelere şahit olacaz şu kk da..

:13: katılıyorum...
Görüş günleri yapsınlar.
Küçük görüş 50tl.
Büyük görüş 100tl

aman çocugu umrunda olmayanın torunu ne olacak da laf işte . ben çalışıyorum cocuga bakamam biliyorlar .bakıcıya vermek yerine onlar bakacak biz de onlara destek lacagız ama demi düğünden önce takı pazarlığı yapan adam baktığı cocuktan da para ister tabi . niye boyle oldu ki ben hep eşimin ailesiyle de evlenilio iyi olsun falan istemiştim büyük konuştum galiba

canım ben zaten düğünde nelerle karşılaştım adam bi gün önceden misafirleri agırlayıp takıları alıp gitti düğüne bile gelmedi eşimle ben rezil olduk düğünde. Hadi onu gectik atlattık şimdi bu yeter ben de insanım ama demi psikoloji mi kalır ya . Onlara gore biz para basıoruz canım .Aldığımızı net hesaplıorlar sanki yemiyoruz içmiyoruz off anne baba olmak ble bişey olabilir mi:8

Eşin ne diyo bu konuya..

eşim de bıktı artık ne yapsın ben ona hep destek oldum . Borçlandı ondan çok ben destek oluyorum .O da bunları biliyo bana karşı iyi ama bir telefon geliyo yüzü düşüyo sonra ugraş dur işte. arama artık dedim ben de ne yapayım . o da tamam dedi ama bakalım nereye kadar

ay adamlarda bıkıo artık sonrada gelınler sogutuyo oluyo . kendileri nefret ettiriolar

ay adamlarda bıkıo artık sonrada gelınler sogutuyo oluyo . kendileri nefret ettiriolar

aynen eş,m de diyo ben artık kendime bi hayat kuracagım adam farkında biz ayrılsak üzülen sade biz olacagız onların umrunda olmaz .
maaşı bize kaldı diye sevinirlereşime de yazık ama hadi onun ailesi ama ben çekemem ki kafa kalmadı çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…