- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
Açık açık söyle bence size ne bizim paramızdan diye. Böyle kepazelik olmaz yaa...
aynen ya bnm kv de eşimin maasını sahıplenıodu kendınıde katıodu herseye bıgun ''sunu anla artık senin paran senin paran , bzim paramız bızım paramız''dedim cok hadsızleşiolar hadlerini bıldırmek farz oluo
Simdiden bunlari tepakmayin kafaniza sinir hastasi ederler adami yoksa.
Borclarinizi odemeden zaten cocuk olayina girmeyin.
Onlarin bakariz biz demesine de kanmayin sakin,
Hem hayatiniza cikmamamak uzere dalacaklar,
Hemde ustune paranizi alacaklar.
Sakinnnn.
Iste o zaman bu evliligi yutrutemezsiniz.
Bide size buyuk fedakarlikta bulunurcasina kafaniza kakacaklar.
Olay esinizde bitiyor.
Oda neyin ne. Oldugunun farkindaysa ve huzur istiyorsa uzak durup gerekirse rest cekecek.
Insanin malesef bir noktada secim yapmasi gerekiyor.
maalesef öyle canım kekşke uyumlu iyi insanlar olsalarda kendi çocuklarını da beni de üzmeseler ama keşke demelkle olmuyor işte.Şimdien hayır demesini öğğrenmezsek daha mutsuz olacağız en iyisi gerçektenn rest çekmmek
Kesinlikle baştan restini çekmeli, sınırlarını belirlemelisin. Yoksa tepene çıkılıyor.
zaten her durumda biliyorum ben kötü olacağım .Madem öyle en azından evim huzurlu olsun yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yoruldum aryık kendi hayatımı kendi tırnaklarımla kurdum başkalarının cıkarı yuuzunden mahvetmek istemiyorum
zaten böyle insanların cocuguma bakmasından evime gelen huzuru kaçırmasındansa otururrum evimde daha iyi . zaten daha çok yeni her şey bakalım daha neler goreceğim evliliğim iyice poturmadan cocuk düşünmem bile zatenOrta da daha çocuk yok
Onlar doğmamış çocuğa don biçip üstüne para istiyorlar
Töbe ya
Sorduklarında bir sürü borçlarımız var çocuk için uygun bir zaman değil , parasını verdikten sonra zaten bu işi meslek olarak yapan insan çok deyin gitsin.. Siz sessiz kaldıkça meydanı boş buluyorlar..
zor biliyorum ama yinede kimseyi kafanıza takmayın eşin seni destekliyor anlıyorsa gerisi çok da önemli değil.hayatınıza kimseyi karıştırmayın huzurunuzu bozmamaya çalışın.her evliliği 3. kişiler etkiliyor aslında ama karı koca birlik olursa buna izin vermeyebilir
şu an maddi durumunuz iyi değilmiş zaten çocuk yapamazsınız, eğer yapmayı düşünüyorsunuz yapmayın...
olmayan çocuğun derdi için kendinizi üzmeye değmez...
zamanı gelince düşünürsünüz...
Evlilik , sevgililiğe benzemiyor malesef. Aileler herzamankinden daha ön plana geçiyor nedense. Para olmadan huzur malesef hiç olmuyor. Evlenince tanısıyor insan hayatın gerçekleri ile.
Benim tavsiyem sakin olun ve sessiz kalın. Ben bunu becerebilen biri degilim malesef. O yüzden de hep suçlu konumuna düşmüşümdür konustukça. Herkesin ailesi kendine kıymetli.Eşininiz, anasına babasına hiçbirşekilde kıyamaz. Onlar yine iyi olur, siz kotu olursunuz. O yüzden bırakın eşiniz gorsun herseyi. Zamanla o da tavrını koyacaktır. Boyle bir donemde de tabiki kesinlikle çocuk düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?