- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Muhtelemen kadtolu memurdu arkadasiniz. Eger devlet kadrolu alimi durdurmasaydi bende atanirdim muhtelemen kadtolu ve coktan gelmis olurdum. Iki arada bi derede cok caresizim. Tesekkurler yorumun icin.Canım nakil oluyor bildiğim kadarıyla. Benim çalıştığım kurumdaki biri eşini markette çalışıyor olarak göstermiş (yani sigortası da yatıyor, heralde 2 yıl aynı yerde çalıştığını gösterdi) ve nakil gitti
Yok ögretmen degilim saglıkciyim ama ögretmenlerle ayni sistemi uyguluyolar suan bize. Atandigin yerde 6 yil cakili.4+2 nedir tam olarak? Öğretmen olarak mı atandınız? Orası net olmamış. Öğretmen değilseniz eğer eş durumundan tayin hakkınız var zaten.
Yok ögretmen degilim saglıkciyim ama ögretmenlerle ayni sistemi uyguluyolar suan bize. Atandigin yerde 6 yil cakili.
Tesekkur ederim. Yok ya hic bir hakkimiz yok resmen. Hele esim özel sektör oldugu icin. Cok uzgunum emeklerim bosa gider diye cok uzuluyorum. Belkk rabbim bi kapi acar diyip bekliyorum. Cok mağduruz.Çok üzüldüm
Yönetmelikleri bilmiyorum ama becayiş falan yapılamaz mı?
15 temmuzdan sonra cıktı. Öylece kala kaldim elim kolum bagli.Yuh yeni mi çıktı bu? Kötü olmuş. Üzüldüm. İnş düzeltirler.
15 temmuzdan sonra cıktı. Öylece kala kaldim elim kolum bagli.
Ögretmen degil saglikcıyim. Calisanlarimiz var ama dukkan cok yogun oyle ha diyince gelemez.6 sene gerçekten zor. Ama belki eşinizin kendi işi ise yanına bir yardımcı alabilir zaman zaman yanınızda kalabilir . Bu devirde memur olmak çok zor. Eğer görev yerine gitmezseniz emekleriniz boşa gidecek. Bu durum sizi üzmeyecekse, öğretmenlik yapmak içinizde kalmayacaksa gitmeyin o zaman. Ne hissettiğiniz önemli.
Saglik memuruyum. Ben ilk defa atandim.Mesleğiniz ne acaba? Ben de o süreçten sonra tekrar atanıp bakanlık değiştirdim, sorun yaşamadım çok şükür de.
Çok haklısın zor bir durum. Peki şimdi gitmezsen tekrar bir tercih hakkın var mı?Ögretmen degil saglikcıyim. Calisanlarimiz var ama dukkan cok yogun oyle ha diyince gelemez.
Icim de kalmaz mi hic ? Formalarimi giymeyi özledim. Kendimi ise yaramaz hissediyorum. Ama 6 yil cok uzun. Cocuklarim kucuk. Mesafe desen bide o var.
Yok bu puanimla son tercihim. Tekrar sinava girerimde sistem yine degismez yani kısir döngü.Çok haklısın zor bir durum. Peki şimdi gitmezsen tekrar bir tercih hakkın var mı?
Eşime kalsa onun fikri halimiz vaktimiz yerinde cocuklarimiz kucuk 2 yil olsa hadi neyse diyo da 6 yil yapamayiz ayri kaldigimizla kaliriz diyo. Adam da hakli.Eşinde senin gittiğin yere gidemezmi evli insanlar 6 yıl ayrı kalırımı ya bide coxuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?