4+2 sistemi mağdurlari.

Ya cok tatlisiniz tesekkur ederim. Brans bazinda derceye girdim ama antalya kadro acmiyo ne yazikki. Burda gelirimiz cok iyi esim maasima tenezzul edip gelmez arkamdan. Umarim hayat guzel gunleri beraberinde getirir.

Ben de bu çakılı sistemde atanmis bi öğretmenim.bizde 4 sene sonra kadro ve eş durumu ataması var ama.
Sizde 6 demek.baya fazla.ama ben gitmeniz taraftariyim.bu sistemin duzeltilecegini umuyorum hala

Kiymetini bilin :) umuyorum secim onu bize de gelir belki. Belki de haklarimizda duzenleme olur. Bilemiyorum altann.

Tesekkur ederim. Yok ya hic bir hakkimiz yok resmen. Hele esim özel sektör oldugu icin. Cok uzgunum emeklerim bosa gider diye cok uzuluyorum. Belkk rabbim bi kapi acar diyip bekliyorum. Cok mağduruz.
Benim Yengem de kuzenımde birer yıl doğuda çalıştılar ve es durumundan direk tayın oldular ben sızı anlamadım acaba yanlış biliyor olabilir mısınız

Ben de bu çakılı sistemde atanmis bi öğretmenim.bizde 4 sene sonra kadro ve eş durumu ataması var ama.
Sizde 6 demek.baya fazla.ama ben gitmeniz taraftariyim.bu sistemin duzeltilecegini umuyorum hala
Öğretmenim bi dönem 6 yıl çakılıydı. Hizmet puanına göre mi yoksa şu an atansa 4 yıl mı???

Benim Yengem de kuzenımde birer yıl doğuda çalıştılar ve es durumundan direk tayın oldular ben sızı anlamadım acaba yanlış biliyor olabilir mısınız

Öğretmenim bi dönem 6 yıl çakılıydı. Hizmet puanına göre mi yoksa şu an atansa 4 yıl mı???

Arkadaslar eskiden es durumu yapiliyodu .

Yeni siteme beraber 6 yil cakiliyiz.
Es durumu yok , egitim mazereti , saglik mazareti yok. Artik kadrolu alim yerine sozlesmeli alim yapiliyo ve buyuk ölcude magduruz. Aileler ayri cocuklar perişan. Durum tam olarak bu.

Şey ben öğretmen olan arkadaşa sormak için öğretmenim siz yeni sözleşmeli atamayla gittiniz ve görev süreniz 4 yıl olarak mı çakılı demek istedim :))
Ben sözleşmeli öğretmenleride 6 yıl oynayamıyorlar diye biliyorum da o yüzden sormak istemiştim.. düşük yazdım sanırım cümlemi anlaşılmadı:))
S susuleta size sormak istedim. 6 yıl şartı değişti mi öğretmenler için 4 yıl mu oldu.

Yani sen haklısın okadar uğraştin bence ayrı kalmak saçma eşini ikna et bursada is kursun

Sistem için bir şey demeyeceğim ama sizin durumunuzda olsam gitmezdim. Şöyle ki; bi çocuğunuz zaten çok küçük, daha size muhtaç durumda. Eşinizinde gelme imkanı kesinlikle yoksa hem çocuklar için hemde evlilik hayatınız için bu isteğiniz biraz bencilce olur. Tercih yaparken sadece gidebileceğiniz şehirleri tercih etseydiniz keşke. Özel sektörde de giyebilirsiniz formanızı.

hmm şimdi anladım ben su anda dogudayım çocukların her yıl öğretmeni değişiyordu gelen hemen es durumundan gidiyordu benimde bu yıl oğlum okula başlayacak ben bunu duyunca cok sevınmiştım bu sistem bence ogretmenler ıcın ıyi oldu ama saglıkçilar içinde olduğunu bılmıyordum belki onu değiştirirler ama ben o riske gırmezdim yerinizde olsam gıtmezdım çocuklarımı babalarından o kadar yıl ayırmak haksızlık olurdu

Sistem tam olara 4+2 denen bisey canim. Devlet diyor ki seni atadim misal Agriya. Sen 4 yil ordan hic bor bahaneyle kipirdayamazsin diyo. 4 yilin sonunda kadroya gecmek istersen 2 yil daha orda dur kipirdama diyo. Yok eger 4 yilin sonunda yeter gitcem diyosan hayatina sozlesmelinolarak devam edersin yine sartlarin imkanlarin kısıtli olur diyo

Anlatabildim mi bilmiyorum ama boyle bir sistem iste. :)

CNm yaa seni çok iyi anlıyorum Bnde saglikciydm .eşimde o durumda aynı 2 cocuk sırf o 6 yıl yüzünden tercih veremedim gitsem eşim işsiz kalcak ne anlicam ayniya gelio ki asla yalnız kalmaz. Açıktan okudum mezun olmuodm belki bulunduğum il olr die baktım ümit yok mezun oldum bulunduğum ile atandm şuan sağlıkçı değilim.)). Allah yardım etsin zor durum

Umutla bekliyorum belki bir kapida bana acılir :)

Ayyy çok garipmiş gerçekten ya aydınlandım teşekkür ederim..ben kpss denemedim kolej öğretmeniyim 6. Yılım. İçimde kalmıştı acaba çalışsam nasıl olur atansam diye ama kazansam bile sıkıntısı çok büyükmüş gerçekten ya. Evli , çocuk varsa birde.. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Simdilik duzenini bozma canim bence ortalik karisik sartlarin iyiyse devam et. Belki su durumu duzeltirler o zaman dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…