hayır bulanmayabilir ya da bi kac hafta sonra baslayabilir hamilelikte mide bulantisi hiç hoş bisey değil inşallah bulanmazBen suan 5+1 oldum ama geçen hafta kahvaltıdan sonra bir iki kez bulantım oldu geçti şimdi hiç YOk acaba normal mi yoksa herkesin bulanır mı
Evet aslında bi yandan seviniyorum ama bi taraftan da karından baktı kese felan gözükmedi alttan bakmak istemedi geç dollenmeydi zaten tahlillerden çıkmıştı beklemiyordu görmeyi suan erken demişti ama diyorum acaba ters bisey mi var iki kere boş gebelik geçirdım korkuyorumhayır bulanmayabilir ya da bi kac hafta sonra baslayabilir hamilelikte mide bulantisi hiç hoş bisey değil inşallah bulanmaz
inşallah boş gebelik değildir. ama daha erken zaten üstten görmek icin. doktorlar en kötüsünü soylerdi merak etmeyin diğer türlü olsaydı. bi daha gittiginizde netleştir herşey sanirimEvet aslında bi yandan seviniyorum ama bi taraftan da karından baktı kese felan gözükmedi alttan bakmak istemedi geç dollenmeydi zaten tahlillerden çıkmıştı beklemiyordu görmeyi suan erken demişti ama diyorum acaba ters bisey mi var iki kere boş gebelik geçirdım korkuyorum
ama mide bulantisiyla hic ilgisi bazen hic bi gebelik belirtisi bile olmuyor yani bence kendinizi dinlemeyinEvet aslında bi yandan seviniyorum ama bi taraftan da karından baktı kese felan gözükmedi alttan bakmak istemedi geç dollenmeydi zaten tahlillerden çıkmıştı beklemiyordu görmeyi suan erken demişti ama diyorum acaba ters bisey mi var iki kere boş gebelik geçirdım korkuyorum
Bende en buyuk belirti geğirme olmuştu sebebini anlayamamistim birde bulantilar henuz gecikmeden once bile baslamistiBen 5+4 gunlugum.alttan bakarak 5+1 de keseyi doktorum gordu ama benimde daha hic bulantim yok.ama bel agrisi,kasik agrisi,idrara cok cikma asiri siskinligim var
Bende en buyuk belirti geğirme olmuştu sebebini anlayamamistim birde bulantilar henuz gecikmeden once bile baslamisti[/QUOTE
geceleri çok gazım oluyor benimdeBende en buyuk belirti geğirme olmuştu sebebini anlayamamistim birde bulantilar henuz gecikmeden once bile baslamisti
idrara sık cikma gaz şişkinlik olmuştur idrara sık cikma gebelikte son aylar olur basta olmazBen 5+4 gunlugum.alttan bakarak 5+1 de keseyi doktorum gordu ama benimde daha hic bulantim yok.ama bel agrisi,kasik agrisi,idrara cok cikma asiri siskinligim var
5+6 da felan başladı 6 haftalıkken yani şimdi zofer verdi dr onu içmesem oluyor yine bende içmeye devam ediyorumKac haftalıkken baslamisti bulantilariniz
Selaam nasıl gidiyor hamilelikBen 5+4 gunlugum.alttan bakarak 5+1 de keseyi doktorum gordu ama benimde daha hic bulantim yok.ama bel agrisi,kasik agrisi,idrara cok cikma asiri siskinligim var
Kese büyüklüğünüz normalmiymis acaba bende 5+2 ydim dün gittim doktora 7 mm di kese büyüklüğümMerhaba herkesee
Bende 5 haftalık hamıleyım cok sukur ama kafamı kurcalayan bisi var
Bugun keseyi görme günümdü görduk de daha 6mm kendısı.
Ama tam ortaya yerlesmemıs biraz rahmın yukarısında. Doktorum yerini begenmedıgını söyledi.
Bu durumu yasayan var mı aranızda?
Kese büyüklüğünüz normalmiymis acaba bende 5+2 ydim dün gittim doktora 7 mm di kese büyüklüğüm
Bende geecn hafta doktora gittim 4+2 göründük 5 mm di kesem dun gittim 5+2 olmam gerekirken 4+4 çıktım ultrasyonda kese ölçümde 7 mm di kafam karıştı nasil boyle bise olabilir diyeEvet kese büyüklüğü normal değerlee içerisindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?