4 5 haftalık gebe olanlar ?

Ben suan 5+1 oldum ama geçen hafta kahvaltıdan sonra bir iki kez bulantım oldu geçti şimdi hiç YOk acaba normal mi yoksa herkesin bulanır mı
hayır bulanmayabilir ya da bi kac hafta sonra baslayabilir hamilelikte mide bulantisi hiç hoş bisey değil inşallah bulanmaz

hayır bulanmayabilir ya da bi kac hafta sonra baslayabilir hamilelikte mide bulantisi hiç hoş bisey değil inşallah bulanmaz
Evet aslında bi yandan seviniyorum ama bi taraftan da karından baktı kese felan gözükmedi alttan bakmak istemedi geç dollenmeydi zaten tahlillerden çıkmıştı beklemiyordu görmeyi suan erken demişti ama diyorum acaba ters bisey mi var iki kere boş gebelik geçirdım korkuyorum

inşallah boş gebelik değildir. ama daha erken zaten üstten görmek icin. doktorlar en kötüsünü soylerdi merak etmeyin diğer türlü olsaydı. bi daha gittiginizde netleştir herşey sanirim

ama mide bulantisiyla hic ilgisi bazen hic bi gebelik belirtisi bile olmuyor yani bence kendinizi dinlemeyin

Ben 5+4 gunlugum.alttan bakarak 5+1 de keseyi doktorum gordu ama benimde daha hic bulantim yok.ama bel agrisi,kasik agrisi,idrara cok cikma asiri siskinligim var

Ben 5+4 gunlugum.alttan bakarak 5+1 de keseyi doktorum gordu ama benimde daha hic bulantim yok.ama bel agrisi,kasik agrisi,idrara cok cikma asiri siskinligim var
idrara sık cikma gaz şişkinlik olmuştur idrara sık cikma gebelikte son aylar olur basta olmaz

Kızlar inşallah hiç kimsede olmaz bulantı hani öyle hafif geçmiyor benim inanki kendinizi şartlamayın 1 hafta hiç birşey yiyemez hale gelmiştim. Birde şunu söylemek isterim ben ilk kese görüntüsünü de karından göremedim kalp atışını da hep alttan vajinal ultrason ile bakıldı Bazen bizlerde gaz ve bağırsakların doluluk oranına göre güzel görüntü çıkmıyor soruyorlar göremiyor, ultrason cihazı da eski olabiliyor Dolayısıyla vajinal muayeneden korkmayın... Doktor bişey söylüyorsa vardır bir hikmeti sizin bebeğinize ya da size asla zarar vermek istemezler ki ben kalp a tı şını duyayım da nerden bakarsa baksın modundaydım artık yani =) elhamdülillah bugün duydum...

Ben muayeneye gittim... 5 haftalik gebelik var ama kese etrafindada kan var düşük riskin var dedi 3 gün rapor yazdi yat dinlen ayagini uzat dedi moralim cok bozuldu sizler yasadiniz mi boyle bir durum

Kızlar bende 4+4 günlük gebeyim gittim doktora bugün keseyi gördü cok şükür 10 gün sonra kalp atışı icin tekrar gidecem.Sizce o zaman duyulur mu acaba

Merhaba herkesee
Bende 5 haftalık hamıleyım cok sukur ama kafamı kurcalayan bisi var
Bugun keseyi görme günümdü görduk de daha 6mm kendısı.
Ama tam ortaya yerlesmemıs biraz rahmın yukarısında. Doktorum yerini begenmedıgını söyledi.
Bu durumu yasayan var mı aranızda?

Kese büyüklüğünüz normalmiymis acaba bende 5+2 ydim dün gittim doktora 7 mm di kese büyüklüğüm

Evet kese büyüklüğü normal değerlee içerisindeymiş
Bende geecn hafta doktora gittim 4+2 göründük 5 mm di kesem dun gittim 5+2 olmam gerekirken 4+4 çıktım ultrasyonda kese ölçümde 7 mm di kafam karıştı nasil boyle bise olabilir diye

Arkadaşlar benim adet günü beta hcg 58 geldi. Çok mu düşük? Kimyasal gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…