4 5 haftalık gebe olanlar ?

Benim de yarın 4 de randevu m var .yine kan vercem belki kana göre 2 3 bin olursa Dr karindan bakar belki

Amin insallah canim y.anlama bnmde sat 3 ekim ve ben dun keseyi gordum aramzda 2 gun var ondan soyledim cnm rabbm herkesn hakkinda hyrlisi ne ise onu nasip etsin insallah hayirli hberlerini aliriz seninde
Bende anlam veremiyorum bu duruma normalde değerlerim daha yüksek olması lazm kötü düşünmek istemiyorum umarım geç döllenme olmuştur..

H Hinctugba geçmiş olsun.ben de progestan vajinadan alıyorum. ..benim sanırım bebek tutunsun diye tedaviyle ya ondan sanirim
Rahim kalinligini korusun die veriliyor progestan canim tedbir amacli bi ilac o bende vajinadan aliyorum ama düşeceği varsa her turlu dusuyor bebek o sdce bi onlem kesin bi çözüm degil yani

Merhaba hanımlar
Sat: 13 Ekim 2018
Bat: 10 Kasım 2018
Adetime 4 günüm var ve bugün kan testi yaptırdım, hcg değerim 425 çıktı. Sizce yüksek değil mi ? İlk gebeliğim sonlandırıldı maalesef şimdide çok korkuyorum Yine aynı şeyleri yaşamaktan.

Gayet guzel canim adetin gecmemesine ragmen bu kdr yuksek cikmasi iyi birsey ama sen 2 gun snra tahlili tekrarla canim duzenli artis var mi ona bak once allahn izniyle sende aramiza katilirsin ilk gebeligin neden sonlanmisti canim

Gayet guzel canim adetin gecmemesine ragmen bu kdr yuksek cikmasi iyi birsey ama sen 2 gun snra tahlili tekrarla canim duzenli artis var mi ona bak once allahn izniyle sende aramiza katilirsin ilk gebeligin neden sonlanmisti canim
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu canım. Kromozomsal bi durum dedi doktor. 8. Haftada kürtaj oldum. Çok sıkıntı yaşadım o süreçte ve sonrasında. Bu kadar üzüntüden belki de olmaz demiştim ama nasip etti Allah’ım. Yarın tekrar vereceğim kan sevinemedim bile içimdeki korkudan

Canim skma kendini stres seni ve bebisini etkiler bnde 2 dusuk yasadim 1 yil oldu ikisini de 1er ay arayla kaybettim 1 yildir anca hamile kalabldim pihtilasma sorunu cikti bende de bnmde henuz dha cok erken 5. Haftadayim ama senin gibi korkularim vardi ama snradan dusundum hersey olacağına variyor die fakat tedbiri de eldeb birakmadim tabikide sende kendini oyle desarj et bence kendi kendini rahatlat stres en buyuk zarar cnm

Çok haklısın arkadaşım, inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Çok haklısın arkadaşım, inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Kesinlikle rabbime sakin isyan etme birsey veriyorsa sana emin ol snrasinda dha guzel seyler planladigi icindir insan üzülmeden edemiyor bunu bnde bliorum ama elimizden geldigi kadar guclu olcaz iyi dusuncez ki iyi olsun hersey tatlim

Kesinlikle rabbime sakin isyan etme birsey veriyorsa sana emin ol snrasinda dha guzel seyler planladigi icindir insan üzülmeden edemiyor bunu bnde bliorum ama elimizden geldigi kadar guclu olcaz iyi dusuncez ki iyi olsun hersey tatlim
Akşam akşam içimi öyle rahatlattınki Allah senden razı olsun canım

Akşam akşam içimi öyle rahatlattınki Allah senden razı olsun canım
Allah hepimizden razi olsun sana birsey soyliyim 7 kere ayetel kursi okuyarak kendini muhurle icin ferahlar canim 1 kere okuyup sagina bir kere okuyup soluna bir kere okuyup yukari bir kere okuyup asagi bir kere okuyup onune birkere arkana son olarakta okuyup nefesini icine cek rabbim allahin izniyle oyle bir rahatlama verirki icine ve seni butun kotuluklerden korur canim denemeye deger birsey sonucta dunya dualar uzerine kurulmus

Ne güzel anlatmışsın hemen abdestimi alıp yapayım,

Kızlar kabızlık sorunu yaşıyor musunuz bende hamileliği öğrendiğim günden beri mevcut su içiyorum ama ona rağmen devam ediyor ve gaz sıkıntısı da yaşıyorum. Biraz araştırdım kefir iyi geliyormuş hamilelikte de bir sorun oluşturmuyormuş ama doktoruma sorup öyle kullanacagin yinede. Bulantı vb bu tarz belirtileriniz başladı mı bende birşey yok hala

Cnm ben de kabızlık yok hatta bi belirti yok .artık adet olacakmisim gibi de agrimiyo kasiklarim gunum. Geçtiğinden. ...sadece yatar kalkarken bişey batıyor gibi oluyor gezerken arada ağrı gibi oluyo. ..sen Dr una danis bence cnm..Bu arada folik asit ne iciyorsunuz. ? Ben zaten 2 aydır inofolic Combi kullaniyordum ama bu hamile kalınca biraz ağır oldugundan kullanilmiyormus. Doktoruma sordum kullanabilirsiniz dedi .anlamadım ama pek de kuvvetli bi folik asit oldugundan kullanmak istemiyorum.

Bana doktorum NBL pregna formula diye bı ilaç verdi bu ilaç sanırım bitkisel çünkü üzerinde takviye edici gıda yazıyor canim içerisinde demir folik asit iyot var. Diğer folik asitleri ağır buluyorum demişti doktorum oyuzden bunu verdi bana.

Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 9 ekim yarın kan tahlili yaptıracağım ama korkuyorum hcg niz kaç cikti baktirdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…