Bende anlam veremiyorum bu duruma normalde değerlerim daha yüksek olması lazm kötü düşünmek istemiyorum umarım geç döllenme olmuştur..Amin insallah canim y.anlama bnmde sat 3 ekim ve ben dun keseyi gordum aramzda 2 gun var ondan soyledim cnm rabbm herkesn hakkinda hyrlisi ne ise onu nasip etsin insallah hayirli hberlerini aliriz seninde
Öylede olabilir sen kan vermeye devam et cnm bizide hberdar et olur mu hakkinda hyrlisi ne ise onu nasip etsin rabbimBende anlam veremiyorum bu duruma normalde değerlerim daha yüksek olması lazm kötü düşünmek istemiyorum umarım geç döllenme olmuştur..
Rahim kalinligini korusun die veriliyor progestan canim tedbir amacli bi ilac o bende vajinadan aliyorum ama düşeceği varsa her turlu dusuyor bebek o sdce bi onlem kesin bi çözüm degil yani
Gayet guzel canim adetin gecmemesine ragmen bu kdr yuksek cikmasi iyi birsey ama sen 2 gun snra tahlili tekrarla canim duzenli artis var mi ona bak once allahn izniyle sende aramiza katilirsin ilk gebeligin neden sonlanmisti canimMerhaba hanımlar
Sat: 13 Ekim 2018
Bat: 10 Kasım 2018
Adetime 4 günüm var ve bugün kan testi yaptırdım, hcg değerim 425 çıktı. Sizce yüksek değil mi ? İlk gebeliğim sonlandırıldı maalesef şimdide çok korkuyorum Yine aynı şeyleri yaşamaktan.
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu canım. Kromozomsal bi durum dedi doktor. 8. Haftada kürtaj oldum. Çok sıkıntı yaşadım o süreçte ve sonrasında. Bu kadar üzüntüden belki de olmaz demiştim ama nasip etti Allah’ım. Yarın tekrar vereceğim kan sevinemedim bile içimdeki korkudanGayet guzel canim adetin gecmemesine ragmen bu kdr yuksek cikmasi iyi birsey ama sen 2 gun snra tahlili tekrarla canim duzenli artis var mi ona bak once allahn izniyle sende aramiza katilirsin ilk gebeligin neden sonlanmisti canim
Canim skma kendini stres seni ve bebisini etkiler bnde 2 dusuk yasadim 1 yil oldu ikisini de 1er ay arayla kaybettim 1 yildir anca hamile kalabldim pihtilasma sorunu cikti bende de bnmde henuz dha cok erken 5. Haftadayim ama senin gibi korkularim vardi ama snradan dusundum hersey olacağına variyor die fakat tedbiri de eldeb birakmadim tabikide sende kendini oyle desarj et bence kendi kendini rahatlat stres en buyuk zarar cnmİlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu canım. Kromozomsal bi durum dedi doktor. 8. Haftada kürtaj oldum. Çok sıkıntı yaşadım o süreçte ve sonrasında. Bu kadar üzüntüden belki de olmaz demiştim ama nasip etti Allah’ım. Yarın tekrar vereceğim kan sevinemedim bile içimdeki korkudan
Çok haklısın arkadaşım, inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim herşeyin en iyisini bilirCanim skma kendini stres seni ve bebisini etkiler bnde 2 dusuk yasadim 1 yil oldu ikisini de 1er ay arayla kaybettim 1 yildir anca hamile kalabldim pihtilasma sorunu cikti bende de bnmde henuz dha cok erken 5. Haftadayim ama senin gibi korkularim vardi ama snradan dusundum hersey olacağına variyor die fakat tedbiri de eldeb birakmadim tabikide sende kendini oyle desarj et bence kendi kendini rahatlat stres en buyuk zarar cnm
Kesinlikle rabbime sakin isyan etme birsey veriyorsa sana emin ol snrasinda dha guzel seyler planladigi icindir insan üzülmeden edemiyor bunu bnde bliorum ama elimizden geldigi kadar guclu olcaz iyi dusuncez ki iyi olsun hersey tatlimÇok haklısın arkadaşım, inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Akşam akşam içimi öyle rahatlattınki Allah senden razı olsun canımKesinlikle rabbime sakin isyan etme birsey veriyorsa sana emin ol snrasinda dha guzel seyler planladigi icindir insan üzülmeden edemiyor bunu bnde bliorum ama elimizden geldigi kadar guclu olcaz iyi dusuncez ki iyi olsun hersey tatlim
Allah hepimizden razi olsun sana birsey soyliyim 7 kere ayetel kursi okuyarak kendini muhurle icin ferahlar canim 1 kere okuyup sagina bir kere okuyup soluna bir kere okuyup yukari bir kere okuyup asagi bir kere okuyup onune birkere arkana son olarakta okuyup nefesini icine cek rabbim allahin izniyle oyle bir rahatlama verirki icine ve seni butun kotuluklerden korur canim denemeye deger birsey sonucta dunya dualar uzerine kurulmusAkşam akşam içimi öyle rahatlattınki Allah senden razı olsun canım
Ne güzel anlatmışsın hemen abdestimi alıp yapayım,Allah hepimizden razi olsun sana birsey soyliyim 7 kere ayetel kursi okuyarak kendini muhurle icin ferahlar canim 1 kere okuyup sagina bir kere okuyup soluna bir kere okuyup yukari bir kere okuyup asagi bir kere okuyup onune birkere arkana son olarakta okuyup nefesini icine cek rabbim allahin izniyle oyle bir rahatlama verirki icine ve seni butun kotuluklerden korur canim denemeye deger birsey sonucta dunya dualar uzerine kurulmus
Benim de yarın 4 de randevu m var .yine kan vercem belki kana göre 2 3 bin olursa Dr karindan bakar belki
Gözün aydın canım önce kan testi yaptır ve folik asit başlaSelam kızlar bende daha yeniyim sonra reglim 25 eylüldü kaç haftalık oluyorum? ben doktora gitmedim daha cesaret de edemiyorum
Cnm ben de kabızlık yok hatta bi belirti yok .artık adet olacakmisim gibi de agrimiyo kasiklarim gunum. Geçtiğinden. ...sadece yatar kalkarken bişey batıyor gibi oluyor gezerken arada ağrı gibi oluyo. ..sen Dr una danis bence cnm..Bu arada folik asit ne iciyorsunuz. ? Ben zaten 2 aydır inofolic Combi kullaniyordum ama bu hamile kalınca biraz ağır oldugundan kullanilmiyormus. Doktoruma sordum kullanabilirsiniz dedi .anlamadım ama pek de kuvvetli bi folik asit oldugundan kullanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?