- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
bizim ggrup hala tatilde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesiniz yahu
moral bozmak yok safahat, ne yapalım bayram bu alınmazsa mucize olurdu zaten.yılmak yooook, yola devam:)Ben de kilo aldım galibatarti bozuk pili bitti galiba. Tartilamiyorum da
Motivasyonu da düştü![]()
hoşgeldin zeyzey nerelerdesin bitti mi işlerin,yerleşenildin mi?ben çok taşındım o yüzden nefret ediyorum taşınmaktan.illet bir şeyGünaydın kızlar uzun aradan sonra geldim ben kilolarımla, hem hastayım hem ev taşıdım ama 62 yim şuan eski halime döndüm.
Bugün den itibaren daha dikkat edicem. küçük bi sandviç aldım bugn kahvaltı için. çay ve sandviç içinde beaz peynir kıvırcak salatalk
merhaba oldivos,aramıza hoşgeldin.10kiloyu nasıl başardın gerçekten:)ben de çok emzirdim,koşturdum ama zayıflamak bir yana hep kilo aldımmerhabalar bende 5 kilo vermek isteyenlerdenim kendi kendine 10 kilo verdim nasıl oldu diye sormayın bende anlayamadım emzirmek ve oğlumun peşinde dolanmak herhalde 65 kiloyum şimdi 60 kilo olup yeni kıyafetler almak istiyorum öncekileri şu halimle bile giyemiyorum zaten hazır gardırobu değiştirmişken bi beş kilo daha versem ne güzel olur değil mi
ho
hoşgeldin zeyzey nerelerdesin bitti mi işlerin,yerleşenildin mi?ben çok taşındım o yüzden nefret ediyorum taşınmaktan.illet bir şey
hoşbuldum ben de nasıl olduğunu anladım valla ama yemek işini çok abartmadım şimdi diyet yapmam lazım kendi kendine gitmiyo artık vericem inş bi 5 kilo daha sonra gelsin yeni kıyafetlermer
merhaba oldivos,aramıza hoşgeldin.10kiloyu nasıl başardın gerçekten:)ben de çok emzirdim,koşturdum ama zayıflamak bir yana hep kilo aldımneyseki o günler geride kaldı:)
akşam tok karnına fazla çıkmaz mısın zeyzey?ben sabahları kahvaltıdan önce tartılıyorum moralim bozulmasın diyeSabah açık eczane bulamadım o yüzden tartılamadım ama akşam tartılcam :)