- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
- Konu Sahibi ummandakises
Benim beslenme tarzıma benziyor ama ben sabahla öğle arasında birsey yemiyor aklıma gelmiyor bir de sporu sabah aç karnına yapınca daha iyi diyorlar sen öyle mi yaptın ? Kaç kiloyu kaç ayda verdin onu da öğrenebilir miyim ?
spor olarak zaten zumba yapıyorum. sabah erkenden yürüyüş denedm ama pek bana göre değil :/ kahvaltıdan 1 saat sonra zumba yaptım. zumba bittikten yarım saat sonra elma yedim. ama şu an yeni kuru incirler çıktı 2 tane kuru incir hem tatlı ihtiyacı karşılar hem de tok tutar tavsiye ederim :)
ben üniversitedeyken 50 51 kiloydum mezun oldm amerikaya gittim 3 ay kaldım orada 3 kilo verdim. gelince kpssye hazırlanmaya başladım ve evde olduğum için 3 4 ay sonra 56 hatta 57 kiloya kadar çıktım. kıyafetlerm olmayınca benim takıntılarım başladı çünkü benim basen kısmımda problem var :/ düzenli olarak 1 - 1,5 aydır devam ediyorum. ama misafir gelince aksadığı olmuştu :/ 2 haftadır hiç aksatmadan başladım. 2 hafta önce 54.5 ile başladm. bugün 53.5 oldum. eski fit günlerime az kaldı. bazen egzersiziyle kapatırım diye düşünüyorum :)