4-5 kilo vermek isteyenler

Günaydın kızlar uzun aradan sonra geldim ben kilolarımla, hem hastayım hem ev taşıdım ama 62 yim şuan eski halime döndüm.
:110:
Bugün den itibaren daha dikkat edicem. küçük bi sandviç aldım bugn kahvaltı için. çay ve sandviç içinde beaz peynir kıvırcak salatalk

merhabalar bende 5 kilo vermek isteyenlerdenim kendi kendine 10 kilo verdim nasıl oldu diye sormayın bende anlayamadım emzirmek ve oğlumun peşinde dolanmak herhalde 65 kiloyum şimdi 60 kilo olup yeni kıyafetler almak istiyorum öncekileri şu halimle bile giyemiyorum zaten hazır gardırobu değiştirmişken bi beş kilo daha versem ne güzel olur değil mi

ho
Günaydın kızlar uzun aradan sonra geldim ben kilolarımla, hem hastayım hem ev taşıdım ama 62 yim şuan eski halime döndüm.
:110:
Bugün den itibaren daha dikkat edicem. küçük bi sandviç aldım bugn kahvaltı için. çay ve sandviç içinde beaz peynir kıvırcak salatalk
hoşgeldin zeyzey nerelerdesin bitti mi işlerin,yerleşenildin mi?ben çok taşındım o yüzden nefret ediyorum taşınmaktan.illet bir şey

mer
merhabalar bende 5 kilo vermek isteyenlerdenim kendi kendine 10 kilo verdim nasıl oldu diye sormayın bende anlayamadım emzirmek ve oğlumun peşinde dolanmak herhalde 65 kiloyum şimdi 60 kilo olup yeni kıyafetler almak istiyorum öncekileri şu halimle bile giyemiyorum zaten hazır gardırobu değiştirmişken bi beş kilo daha versem ne güzel olur değil mi
merhaba oldivos,aramıza hoşgeldin.10kiloyu nasıl başardın gerçekten:)ben de çok emzirdim,koşturdum ama zayıflamak bir yana hep kilo aldım:(neyseki o günler geride kaldı:)

ho

hoşgeldin zeyzey nerelerdesin bitti mi işlerin,yerleşenildin mi?ben çok taşındım o yüzden nefret ediyorum taşınmaktan.illet bir şey

Hoşbulduk canım.
Bitti çok şükür. Yerleştim. Annemle çok gezdik ama kendi evimin eşyası azdı birde nakliyeci taşıdı ya herşeyi o yüzden azda olsa rahattım. Şükürler olsun artık evim var. Allah isteyen herekes nasip etsin

mer

merhaba oldivos,aramıza hoşgeldin.10kiloyu nasıl başardın gerçekten:)ben de çok emzirdim,koşturdum ama zayıflamak bir yana hep kilo aldım:KK43:neyseki o günler geride kaldı:)
hoşbuldum ben de nasıl olduğunu anladım valla ama yemek işini çok abartmadım şimdi diyet yapmam lazım kendi kendine gitmiyo artık vericem inş bi 5 kilo daha sonra gelsin yeni kıyafetler

sabah hızlıca kahvaltı yapmak zorunda kaldım oğlum kucağımda yarım dilim tam buğday ekmeği küçük bir dilim peynir bir tane zeytin ve domates bu sabah kahvaltı az oldu

sorma okuldayım çalışıyorumda eve gidince güzelce öğle yemeğimi yiyeceğim ama diyeti bozmadan arada kuru incir felan yedim napıyım oğlum kucağımdan inmedi bende yiyemedim

kızlar günaydın:))hafta içi tartılmıştım ama bugün tartı günümüz olduğu için geleneği bozmayayım dedim.60.4 kiloyum.şimdi klasik kahvaltımı yapacağım

Sabah açık eczane bulamadım o yüzden tartılamadım ama akşam tartılcam :)

aslında işe gelirken eczaneye giriyordum ama bu sabah eczane açık değildi :( olsun biliym ne kadr yemek yyrm:)

son zamanlarda konumu çok boşladım.bugünden itibaren yediğimi içtiğimi aynen yazamaya başlıyorum.sabah bir bardak su.kahvaltım:maydanoz,salatalık,az domates,100gr kadar peynir(peynir çok kaçtı ama çok çok lezzetliydi dayanamadım).öğlen mevlide gideceğim.orda mecburen ikramları yiyiceğim.zaten sonra da yatana kadar bir şey yemem.bugün pek verimli değil ama yapacak bir şey yok.mevlidde ne yiyeceğimi bilmiyorum,sonra yazacağım.

Back
X