çocuk daha doğru düzgün kendi dilini konuşamazken ne gerek var köpeğin dog olduğunu öğrenmesinde
çocuk o yaşta, paylaşmayı,arkadaş edinmeyi, arkadaşlarıyla iyi geçinmeyi.... öğrenmeli
bunları bi sağlamladıktan sonra sıra yabancı dile gelsin
sanki herşey tamam yabancı dilimiz eksiklmaz:
ebeveynler çocuklarıyla ilgilenmeye başladıkça özel sektör iyiden iyiye saçmalamaya başladı
bencede haklısın cnm yani meb akıl edememişte onlarmı etmiş ?
meb o yastaki cocuk ne alabilirse onu uygun gorup duzenleme yapıyor ....
bence senle hemfikir olan arkadaslarınla sivrilmeniz ve bastırmanız lazım ..
adı ustunde ana okulu derslik okul degilki ...
kuccuk cocuga o kadar yuk yuklenmez ...
çocuk daha doğru düzgün kendi dilini konuşamazken ne gerek var köpeğin dog olduğunu öğrenmesinde
bunları bi sağlamladıktan sonra sıra yabancı dile gelsin
sanki herşey tamam yabancı dilimiz eksiklmaz:
ebeveynler çocuklarıyla ilgilenmeye başladıkça özel sektör iyiden iyiye saçmalamaya başladı
cnm senden bunu duyduğuma inan çok şaşırdım.. çünkü bi çocuğun yabancı dili öğrenebilmesi için en uygun yaşlardır bunlar.. çocuk dil gelişimini bu yaşlarda geliştirip tamamlamaya başladığı için duyduğu yabancı kelimeleride belleğine kaydeder ve bunları unutmasıda çok zordur..bu bakımdan şart olmasada bence çok yararlı bişey olmuş..dvletin aklına gelip gelmemesi konusunada hiç girmeyelim isterseniz.. navb cim sen bu kısmını çok iyi anladın tahminimce:sinifsinif:
paylaşımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.tüm veliler kabul ettiği için mecbur kabullendik.umarım herşey çocuklar için iyi olur.umarım ben yanılırım.gelişmeleri görüceğiz bakalım.
ingilizce öğretmeni adayı olarak chaigaya kesinlikle katılıyorum emin olun o yaşta yükleme yapılmaya çalışsa bile çocuk almaz zaten... o yaşta çok çok temel kavramlar öğretilir ve kulak dolgunluğu artı dil aşinalığı bakımından bence oldukça yararlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?