• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ay geçer mi?

yaz gecesi

3bes
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
5.907
2.250
248
Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum:(
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.
Hayatınızın en büyük aktörü yanınızdayken kıymetini bilin :(((

Son düzenleme:
Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum:(
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.

canım zaman dediğin nedir ki??su gibi akıp gecioo..tek deilsin oğlunda yanında ne güzel..göz acıp kapayıncaya kadar gecer:34:

bir cevap veremicem maalesef ama çocukluğumu aklıma getirdin oğlunu düşününce içim buruldu. henüz tek çocuk olduğum zamanlarda babam yurtdışına çok giderdi, aylarca kaldığı olurdu, kaç kere "neden hep benim babam gidiyor biraz da başkalarının babası gitsin" diye ağladığımı hatırlarım peşinden. annemle ikimiz yalnız kalırdık, o yüzden çok iyi anlıyorum seni,allah yardımcınız olsun..

Zaman su gibidir, bir bakmışsın gelmiş. gerçi su gibi geçmese bile yapacak bir şey yoksa, iyi yönlerine bakacaksın. ayrılıklar aşkı da canlandırır, kıymet bildirir....

bir cevap veremicem maalesef ama çocukluğumu aklıma getirdin oğlunu düşününce içim buruldu. henüz tek çocuk olduğum zamanlarda babam yurtdışına çok giderdi, aylarca kaldığı olurdu, kaç kere "neden hep benim babam gidiyor biraz da başkalarının babası gitsin" diye ağladığımı hatırlarım peşinden. annemle ikimiz yalnız kalırdık, o yüzden çok iyi anlıyorum seni,allah yardımcınız olsun..

Evet oğluşum... Baba yokluğu çekmesin diye nasıl çırpınıyorum ama nasıl doldurabilirim ki onun yerini. :14::14:

Geçer mi ? 4 ay 17 hafta.... Çok özledik onu:(

elbette özliceksinn ama burdaki durumu avantaj olarak kullan sevginiz tazelencek ..birbirinize daha cok bağlancaksınız..birbirinizin kıymetini daha iyi anlicaksınız..kıyamam yaa gün mü sayıyon??geçer inşallah tatlım ben günlerin nasıl geçtiğini inan anlamıorum inşallah seninde böle olurda hemencecik kavusursunuz:16:

elbette özliceksinn ama burdaki durumu avantaj olarak kullan sevginiz tazelencek ..birbirinize daha cok bağlancaksınız..birbirinizin kıymetini daha iyi anlicaksınız..kıyamam yaa gün mü sayıyon??geçer inşallah tatlım ben günlerin nasıl geçtiğini inan anlamıorum inşallah seninde böle olurda hemencecik kavusursunuz:16:

Inşallah. Çok sağolun. Bazen hiç tanımadığın insanların umut vermesi çok iyi hissettiriyor bana...

Son düzenleme:
geçer mi geçer mi derken bir bakmışsın geçmiş gitmiş olacak. Zaman inan çok hızlı geçiyor. Şanslısın ki o 4 ayı yalnız olarak geçirmiyorsun yanında oğlun var. En uzun ayrılığınız böyle olsun.

geçer mi geçer mi derken bir bakmışsın geçmiş gitmiş olacak. Zaman inan çok hızlı geçiyor. Şanslısın ki o 4 ayı yalnız olarak geçirmiyorsun yanında oğlun var. En uzun ayrılığınız böyle olsun.

Çok Sağol canım.inşallah geçer gider dediğin gibi.sen nasılsın? Haberleşemiyoruz?

eşim 9 aya yakındır askerde... geçiyor bir şekilde.
daha 3 aydan fazla var benim de... :14:

Allah kavuştursun sizi de...
Bekarken de çok bekledim yollarını ama evliyken daha başka. Hele evladımın gözünde ki baba hasretini görünce :(

bebek olduğunda çok daha zordur eminim. :ssz:
ben de evlendiğimden beri bekliyorum sayılır. evlenmeden önce de farklı şehirlerdeydik.
evlendikten sonra da 6 ay dışında yine farklı şehirlerde çalışıyorduk.
sonra araya 12 ay askerlik girdi.
Allah bundan sonra ayırmasın.
size de sabırlar dilerim, ne kadar zamandır ayrısınız?

bebek olduğunda çok daha zordur eminim. :ssz:
ben de evlendiğimden beri bekliyorum sayılır. evlenmeden önce de farklı şehirlerdeydik.
evlendikten sonra da 6 ay dışında yine farklı şehirlerde çalışıyorduk.
sonra araya 12 ay askerlik girdi.
Allah bundan sonra ayırmasın.
size de sabırlar dilerim, ne kadar zamandır ayrısınız?

2 ay oldu ama bunun son 10 günü yanımdaydı. Aslında iyi kötü alışmıştım ama izne gelişi herşeyi başa sardı :(

Back
X