• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ay geçer mi?

2 ay oldu ama bunun son 10 günü yanımdaydı. Aslında iyi kötü alışmıştım ama izne gelişi herşeyi başa sardı :(

izinden sonra ben de zor toparlandım.
hala her gün aradığında gel artık diye telefonda yalvarıyorum sanki onun elindeymiş gibi..... :5:

Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum:(
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.
Hayatınızın en büyük aktörü yanınızdayken kıymetini bilin :(((

Canım ben de iki aydır yurtdışındayım😊Birbirimizi çok özledik ama benim de ailem burda onları da Türkiye'deyken çok özlüyorum.İki ay kolay geçti sürekli telefonlaşıyoruz zaten.İki haftamız kaldı ve çabuk geçti senin de geçer.Sen şanslısın aslında oyalanacak bebişin de varmış ne güzel😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaman aslında öyle bi çabuk geçiyor ki, mesafe girince araya hasret dakika başı arttıkça milim milim geçiyor gibi geliyor :ssz:
Ama yavaş geçen zaman bi bakmışsın eşini yeniden karşına dikivermiş sen bile anlamıyorsun o zaman..
İnşallah su gibi gelip geçer canım o 4 aycıkta :16: Geçmeyen zaman yoktur ki :31: Allah kavuştursun..

Zeynoya katılıyorum ayyynen öyle.Merak etme zaman çabuk geçer yıllar geçiyor 4 ay ne ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah. Çok sağolun. Bazen hiç tanımadığın insanların umut vermesi çok iyi hissettiriyor bana...

sende sağol canım ..bozma moralini inan bana 4 ay içinde eşinin sana olan sevgisi kat ve kat artıcak:16:

çok sağolun arkadaşlar...
sabah yine çok büyük bir özlemle uyandım :( çabucak geçsin bize zaman inşallah...

Vay bee. Ben sevgilimden 3 yıldır ayrıyım.4 ay geçer mi deyince Seni çok kıskandım darksea. Ben o kadar çok özledim o kadar çok bekledim ki artık bıktım usandım.ne beklemek ne de özlemek istiyorum.hayatımdan çıkıp gitsin istiyorum.böyle hayattan bıktım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum:(
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.

kıyamam canım ya benimde eşim asker kısa dönem gitti 79 günümüz kaldı aynen bende haftaları günleri sayıyorum gerçekten zor ama geçiyor canım dua ve sabırla geçiyor baktığımda geriye 90 gün geçmiş Rabbim başka ayrılık göstermesin can sağlığı versinde bu son ayrılığınız olsun inşallah canım

2 ay oldu ama bunun son 10 günü yanımdaydı. Aslında iyi kötü alışmıştım ama izne gelişi herşeyi başa sardı :(

bende yanına gitmek istiyorum ama o veda işteee herşeyi başa döndürüyor buyüzden bende gitmeyeceğim sanırım bitene kadar gördüğünde herşey başa dönüyor diğer türlü kabullendiğin için idare ediyorsun bir şekilde

Vay bee. Ben sevgilimden 3 yıldır ayrıyım.4 ay geçer mi deyince Seni çok kıskandım darksea. Ben o kadar çok özledim o kadar çok bekledim ki artık bıktım usandım.ne beklemek ne de özlemek istiyorum.hayatımdan çıkıp gitsin istiyorum.böyle hayattan bıktım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz 5 yıl uzaktan flört ettik. 2-3 ayda bir görüşürdük.
öğrenci harçlıklarıyla trene biner gelir sabahtan akşama kadar gezer akşam yine geri giderdi 1000 km yolu....
az beklemedim ben de daha da bekleyeceğim anlaşılan :((
ama böyle olunca da aşk hiç küllenmiyor. yine yeniden aşık oluyosun sevdiğine...
napalım sağ salim dönsünde gittiği yerden ben beklerim :31:
sizin de ilişkinizde emek ve fedakarlık varsa iki taraflı beklemeye değer derim....

Allah baska ayrılıklar vermesin inşallah

bende yanına gitmek istiyorum ama o veda işteee herşeyi başa döndürüyor buyüzden bende gitmeyeceğim sanırım bitene kadar gördüğünde herşey başa dönüyor diğer türlü kabullendiğin için idare ediyorsun bir şekilde

bence de görmeyin sonrası çok zor oluyor. çok az kalmış zaten, allah kavuştursun sağ salim sevdiceğinize :)

biz 5 yıl uzaktan flört ettik. 2-3 ayda bir görüşürdük.
öğrenci harçlıklarıyla trene biner gelir sabahtan akşama kadar gezer akşam yine geri giderdi 1000 km yolu....
az beklemedim ben de daha da bekleyeceğim anlaşılan :((
ama böyle olunca da aşk hiç küllenmiyor. yine yeniden aşık oluyosun sevdiğine...
napalım sağ salim dönsünde gittiği yerden ben beklerim :31:
sizin de ilişkinizde emek ve fedakarlık varsa iki taraflı beklemeye değer derim....

darksea gerçekten benziyoruz.
biz de evlenmeden önce 6.5 sene ilişkimizi hep uzaktan sürdürdük :(
1 gün için ne yollara gidip geldik.
evlenince artık kavuşuruz dedik ama yok anladım ki benim ömrüm böyle beklemekle geçecek.
askerden dönünce de farklı illerde çalışmaya devam etme durumumuz olabilir.
ben artık özlemekten çok sıkıldım ya :ssz:

Hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçer hiiç canınızı sıkmayın :) Bir de oğluşunuz varmış, onunla birlikte öyle de güzel geçer ki o vakit. Birbirinizi böyle özlemiş olmanız bile çok güzel bence, güzel yuvanızın kıymetini bilin, bol bol şükredin :).. Vakit de su gibi aksın geçsin...

hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçer hiiç canınızı sıkmayın :) bir de oğluşunuz varmış, onunla birlikte öyle de güzel geçer ki o vakit. Birbirinizi böyle özlemiş olmanız bile çok güzel bence, güzel yuvanızın kıymetini bilin, bol bol şükredin :).. Vakit de su gibi aksın geçsin...

amin. Teşekkürler :))

tez zamanda kavuşasın inş benim eşimde yeni geldi yurt dışından 6 ay kaldı... en azından bebeğin var vakit geçirebilceğin oyalanabilceğin yoksa daha zor emin ol zaman geçio dışardan bakınca çok zor bir süreç...bende çalışıyorum eve geldiğimde kimse yok yemek bile yemeden yattaığım olurdu artıkk çok şükür geldi rabbim ayırmasın sana güç versinki çocuğuna destek olsasın...

Allah kavuştursun:16:

Back
X