- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
2015 den beri konustugum biri vardi. Karakteri cok güzeldi ben öyle saniyordum. pasif, iyi niyetli birisiydi. Kücük Yalanlari vardi sadece iste biz sevgili olmadan önce hayatina en son ne zaman biri vardi dedigimde 3 sene fln demisti oysa 6 ay oluyordu böylesi seyleri sakliyordu. Sahte bir hesaptan diger kizlari ekliyordu oradan benim eski sevgilimi bile eklemisti. Yani sinsi sinsi isler ceviriyordu ve her ne hikmetse suc üstü yakaliyordum
herneyse benim bir türlü ona icim isinmadi sevemedim. Bulustugumuzda hoştu güzeldi.. Sevemedim bir türlü.. bana beni sevdigini söylüyordu ama ona ait oldugum hissi de vermiyordu biraz ilgisiz benden korkuyor gibiydi. Iliskide baskin taraf bendim. 1 sene pek konusmadik sonra bir den Ocak 2017 öncesinden konusmaya basladik derken Ocak 2017 de bir sey oldu ben ilgisiz davraninca kesti tüm baglantiyi, engelledi her yerden. Hayatina baskasini aldigi her halden belliydi kolay kolay vazgecmezdi cünkü öyle her yerden engelleyecek kadar. Sonra baska hesaptan baktigimda hesabina nisanlandigi yüzük resmini gördüm. 2 gün kendime gelemedim. Bi sekilde buldum Facebooktan nisanlisini. O da resim atmis nisan da. Yani biz ayrilir ayrilmaz yani beni engelledi ve 4 ay sonra nisanlandi..
Tamam evet ben sevmedim onu bunu hissettirdim ona. Fakat bana seni seviyorum diyipte bir ilgisiz halimi bahane bulup heryerden engelleyip 4 ay sonra nisanlanmasi koydu bana. Mutlu olur ne diyim. Isin komik tarafi bundan önceki sevgilim de aynisini yapmisti bana. Baskasini bulunca şutladilar beni yani. Gel de aglama :) Gel de üzülme ;D

Tamam evet ben sevmedim onu bunu hissettirdim ona. Fakat bana seni seviyorum diyipte bir ilgisiz halimi bahane bulup heryerden engelleyip 4 ay sonra nisanlanmasi koydu bana. Mutlu olur ne diyim. Isin komik tarafi bundan önceki sevgilim de aynisini yapmisti bana. Baskasini bulunca şutladilar beni yani. Gel de aglama :) Gel de üzülme ;D