• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ay içinde nasıl nışanlanır ki?

Gayette normal oluyor ... Eşim tanişmamizin 5.günü evlenme teklif etti. 10 gün içinde beni ikna etti. Bir ay sonra aile içinde söz ve nikah yaptık.6 ay içinde düğünümüz oldu... 10 yıldır hiç pişman olmadık.:KK68: Siz istemişsiniz ki hep nazımi çeksin ama olmamiş. Fazla naz aşık usandırmiş ve gitmiş... Bence iyide yapmiş. Hayat sandığımızdan kısa mutlu olmaya bakmak lazım...

Aman kurtulmuşsunuz boşverin. Küçük yalanlar bir süre sonra alışkanlığa gelir 2 lafından 1 i yalam olur. Şükür edin bence

Ömür boyu peşinden mi koşacaktı. 4 ay geçmiş kısa bir zaman da değil. Egonu yeterince okşamıştır zaten bu kadar yeterlidir. Siz de bakıp iç geçirmeyin. Umrunuzda değilse şu an bakıp bu konuyu açmanız bile saçma. Adam ayrılmış hayatını kuruyor. Doğru olan da bu değil miydi? Sizle olmayacaktı zaten ne diye beklesin ki. İlla ki bir yerden başlayacaktı sorun ne?
Ben sevmiyorum istemem yan cebime koy triplerini. Sizde de bunu sezdim. Zaten diyeceksiniz ben istemedim sevemedim diye. EE o zaman size ne?

Keşke sevseydim nedir ya:-) böyle bitip giden şeylerin peşinden koşup nişanlı, evli, sevgilisi olan insanları dikizleyip iç geçirmek nedir. Lütfen konuyu kapatın, çünkü bu psikolojiyle insanların hayatına da bulaşabilme kapasitesi doğar. Bakmayın, uzak durun. Sevmiyormussun işte ne güzel adam sevsin sevilsin. Olmayacak duaya amib dememiş. Siz de kaybetmeden önce düşünseydiniz

Ayrildiktan 4 ay sonra yazmaniza istinaden soruyorum siz ne ara sevgiliydiniz ben orayi anlamadim.
Sanki cocugun ilgisi hosunuza gitmis bir sure oyalanmissiniz takilmis konusup bos zaman doldurmussunuz gibi. Yoksa sevmediginiz ve birden ilgiyi kestiginiz bir adamla ne isiniz var?

Ikiniz icin de hayirlisi olmus. Ben esimle ilk bulustugumuzda bu adamla evlenicem dedim. Okulun bitmesini bekledik. Yoksa 2 ayda evlenebilirdik bile.

Oluyor. Eski erkek arkadaşım çok kısa sürede evlendi ama benim ona karşı gerçekten bir hissim yoktu. Nişanlandığını görünce medenice tebrik ettim ve kendi sevgilimle gezmeye gittik. Nasılı beni ilgilendirmiyor. Seviyor muydum? Hayır. O zaman o da sevdiğiyle olsun ben nasıl sevdiğimle oluyorsam.

Erkeklerde o kadar bağlılık olmuyor benim eski ex te benle konuşup iki hafta sonra aniden nişanlanıp evlenmişti. Aniden oldugu çok belliydi düğün fotolarında yarım yamalak yapmışlar bişey. Bana söylediği şey şu sana inat evlendim. Ben de iyi halt ettin dedim napim neysei o yoğun aşk bende bitmişti de hiç evliliği vs bana koymadı. Ama şu var ben de evlenmek istiyorum onları evli çocuklu görünce içim acıyor hani o olsun manasında degil o bile evleniyor ben neden evlenemiyorum diyorum.

Back
X