Sosyal ortamda tanıştık ama görücü usulü misali 6 ay içinde evliydikNasil tanistiniz,nasil evlendiniz? Evlenmeden once nasil davraniyordu? Bu kadar yeni evli olup da boyle konusan bir adami ilk kez duyuyorum.
Zaten yatak muhabbetimiz yok o yüzden çocuk olmaz ben 23. O 28 yasindaSeverekmi evlendiniz?
Yaslariniz kac?
Kafayi siyirmis gibi tepki vermis, ne yapin edin cocuk sahibi olmayin en azindan kendini duzeltene kadar.
Hoduk
Nasil da gencsiniz yazik size ya.Sosyal ortamda tanıştık ama görücü usulü misali 6 ay içinde evliydik
Size kurban olsun diyesim geldi,yorumum saçma olabilir,bu beni ilgilendirir.
Çocuk mu boşver olmasın ayrılın, ayrılık yolunda gibisiniz zaten.Zaten yatak muhabbetimiz yok o yüzden çocuk olmaz ben 23. O 28 yasinda
Valla en son konuşmaya calistigimda defol git bana bulaşma demiştiYa ne denir bilemiyorum, tam olarak tanıyamadan evlendiğiniz için çoğu şey, 6 ay çok kısa bir süre birinin tam anlamıyla huylarını görebilmek için..
Karşılıklı konuşup anlattınız mı ondan beklediklerinizi? Yani böyle bir adam dinlemezde büyük ihtimalle ama..
Defalarca bu konuyu dile getirdim sevmiyorsan şöyle dedim öyle birşey yok diyorTanımadığın bir insanla nasil evlendin?
Yani 6 ay içinde nasil tanidin, sevdin, güvendin ve evet dedin?
Adam seni sevmiyor malesef
Babasız büyümüş belki o bilmiyorum herkese tavrı aynıNasil da gencsiniz yazik size ya.
Karsiniza alip konustunuz mu hic? Ne diyor? Bu ofkenin sebebi size gore nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?