- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Cicim aylari cok zor da olabiliyor. Evlilik icindeki kisilere beklentilere hayat kalitesine maddiyata psikolojiye vs vs bircok seye bagli olarak degisebiliyorAslinda cicim aylari kolay ve güzel olur. Bu adamda hic utanma yok. Beddualar havada uçuşmuş.
Evi terketmeler vs.
Hic normal değil
Canim benim, naptin sen? Allah insallah tez zamanda kurtarir seni, once borctan, sonra da bu mahlukattanÇünkü kredi çekip verdim onun maaşı başka borçlarına gidiyor
Ee siz niye evlendiniz gerçekten 40 yıllık olmus gibi o nasil bir yeni evli çift yasami4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Cinsel hayat yok, beddua var, kadının yüzüne bakmamak var, kumar borcunu kadının üstlenmesi var, telefonu olmadan bir kadını haber alamayacağı şekilde umursamamak var, yaptığı kabalıklara ama babasız büyümüş demek var, aile baskısından kurtulmak için evlenme var...Dul damgası mı, bende bosandım ve nufus cuzdanımda bekar yazıyor. Damga cok cırkın kelime...
Gencecıksın bu dusunceden Vazgec, 85 yaşındaki Neriman teyze böyle dusunsun ama sen gencecık kadınım hayatımı bu kımıl zararlısına hibe edemem de.
Kurtulmaya bak.
Size bir kere bile sevdiğini söylemediyse niye evlendiniz, madem evlendiniz bunu neden problem yapıyorsunuz ki? Kusura bakmayın ama tuhaf geldi (ki yanlış olduğunuz tek nokta bu). Sevildiğinizi hissetmiyorsanız, evin sorumluluklarını tek başınıza üstlenmek istemiyorsanız, adam akıllı oturun konuşun. Ses kaydı da alın (hakaret ya da şiddet ihtimali varsa). Ya değişsin (ki bu durumda ben hiç sanmıyorum) ya da yolunuza bakın. Henüz gençsiniz ayrıca artık kimse evlenip boşanmış olmayı da takmıyor.4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
adam ap acik borc öde diye evlenmis ya iste seninle. afferim sanaKumar borcunu ödüyorum sabretmek zorundayım belki de bunu bilmesi değiştirdi herseyi
4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
İnsan ne ederse kendine eder cidden, yaşayan orneksin şu an. Tohumuna para mı sayıp aldın bu danayı?Her Allah'ın günü ama 23 yaşında dul damgası yemek ve ya duzelirse sırf emek vermediğim için kaybedersem ya pişman olursam diye sonuna kadar sabredecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?