4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi