4 ayda 40 yıl yaşlandim

Allah size
Her Allah'ın günü ama 23 yaşında dul damgası yemek ve ya duzelirse sırf emek vermediğim için kaybedersem ya pişman olursam diye sonuna kadar sabredecegim
Allah akıl fikir versin biraz da para. Kumar borcunu ödersiniz:işsiz:

Sosyal ortamda tanıştık ama görücü usulü misali 6 ay içinde evliydik
Çok kısa süre
Tanımadan sevmeden evlilik yapmışsınız.
Belki ikna edebilirseniz aile terapisti vs çözüm olur olmazsa da daha çok yıpranmadan ayrılmak en doğrusu.

Her Allah'ın günü ama 23 yaşında dul damgası yemek ve ya duzelirse sırf emek vermediğim için kaybedersem ya pişman olursam diye sonuna kadar sabredecegim
Canım çok yanlış düşünüyorsun 23 yaşında boşanmış (dul değil boşanmış , dul yada boşanmış olmak ayıp değil )
Olmazsan 30 yaşında ruhsal ve psikolojik olarak bitik ortada beş parası olmayan ezilmiş bir kadın olarak kalma ihtimalin çok yüksek bu adamla bir daha düşün zararın neresinden dönersen kardır

4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Altı ayda tanışıp evlenmenin verdiği üzücü durumlar .Yaşınız çok genç.Yol yakınken ayrılın ,kabalığı ,küfürleri ,üstüne bir de evi terketmek ,bir kaç gün gelmemek .Üstelik daha yeni evlisiniz .Kesinlikle çocuk yapmayın .Anlattığınız şeyler boşanma sebebi .Neden bu kadar genç bir yaşta ,tanımadan evlilik yaptınız ?Evlenince her şey bitmiyor ,gördüğünüz üzere .Allah kolaylık versin .

4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Daha 4 aylık evlilikte bunları yaşıyorsanız ileri ki dönemleri düşünemiyorum..
Eşiniz hoşgörüden uzak ..İnsan panikle her şey yapabilir..
Çevresine, ailesine karşı nasıl acaba ?

Kumar oynayan adam için ne pişmanlığı Allah aşkına!

Hakaret edip siliyorum bu kaçıncı konu .
Üzülmeyin bu ergen dengesizler için .
Büyüsün az uzakta salın gitsin

Düzelmez eşiniz, ilgisizliğin dozu her geçen gün artacak..

Yol yakınken ayrilmak en doğrusu..biraz cesaret genceciksiniz

önce kendine değer vermelisin..
bu adamı sepetle en kısa zamanda o seni sepetlemeden..

4 aylık eşin kumar borcu için kredi çekmek nedir canım be. Ailesi çeksin Bi zahmet. Hani düğün borcu için cekilir de kumar borcu için kredi çektiren eş tam ümük sıkmalık yani. Allah yardımcın olsun düşünme üzerine bu adamın çok

Bir hata edip evlenmişsiniz. 6 ay tanısıp, evlenmek için çok çok kısa bir süre bence. Hele arada çok güvenilir referanslar yoksa.
Şimdi de elalem ne der deyip boşanmak istemiyorsunuz. Bu da yine hatalı bir karar.
Geniş düşünün.
Genceciksiniz.
Sevilmek şu dünyada hissedebileceğiniz en tatlı duygulardan. Neden kendinizi bundan mahrum edesiniz?
Hödük eşiniz dünyadaki tek erkek mi kaldı?
Ayırın yolunuzu, hayatınıza, en başta kendinize bakın.

Kendini böylesi bi hayatta yok etme bence

Cinsel hayatınız yok mu?Sana seni seviyorum demedi ise neden evlendın hanımefendi?Gercekten merak ettım.Hayat çok guzel bu öküzle hayat gecer mi bılemedım.Öküz dedım umarım kızmazsınız.Delimi ne?Gül gibi karın var.Araba patlasaymış ney ?Gece gece dınırlendım.Biz nerden buluyoruz bunları yahu?

Onun problemi kendi ile.. Sevmiyorsa sizi herşeyin iz ona batar en ufak hatanız gözünde kocaman olur, sizi sürekli eleştirir, kıskanmaz bunun gibi bir kaç sey daha var.. Dua et bol bol.. Özelden de yazacam bir bak..

Tam tersine yaşın gençken kurtar kendini . Boşa geçen yılların olmasin.. Bunu kimse için değil kendin için yap

Back
X