- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi betty_berry
-
Çok çabuk olmuş,maşallah adalet sistemine ilk defa bu kadar hızlıDün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
Allah karşınıza mayası düzgün insanlar çıkarsın ,yalnız boşanan bir erkeği iyi araştırmak lazım kadınlar kolay kolay evlilik bitirmezler.Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
anlaşmalı boşanmaya karar verdim, çekişmeli sürecinde çok yıpranacaktım. Bir an önce kurtulmak istedim açıkçası.Çok çabuk olmuş,maşallah adalet sistemine ilk defa bu kadar hızlı
Tebrik ederim.anlaşmalı boşanmaya karar verdim, çekişmeli sürecinde çok yıpranacaktım. Bir an önce kurtulmak istedim açıkçası.
Aminn, Allah yardımcınız olsun. Rahatlamanıza sevindim inşallah siz ve öocuklar tez zamanda yara almadan atlatırsınız bu süreci.Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın
çok teşekkür ederim.Tebrik ederim.
Çook huzurlu,mutlu ve güzel bir hayat diliyorum sana.
Zaten konu eski konuymuş ve boşanmışsınız. Tebrik ederim şuanda farkettim. Allah hayırlı insanlarla karsılastırsınçok teşekkür ederim.
nafaka ödeyecek tazminat vermedi pislik, ama sorun değil, Allah'ın izniyle yavrularımla istediğim gibi mutlu yaşar, paramızı da biriktiririz. Yeter ki onun hayatımızda yarattığı huzursuzluktan uzak olalım. Şükürler olsun rabbim bana onun gerçek yüzünü gösterdi ki bir an önce kurtulduk ondan.Aminn, Allah yardımcınız olsun. Rahatlamanıza sevindim inşallah siz ve öocuklar tez zamanda yara almadan atlatırsınız bu süreci.
Nasıl bu kadar çabuk oldu? Anlaşmalı mı? Tazminat nafaka talep etmediniz mi?
nafaka ödeyecek tazminat vermedi pislik, ama sorun değil, Allah'ın izniyle yavrularımla istediğim gibi mutlu yaşar, paramızı da biriktiririz. Yeter ki onun hayatımızda yarattığı huzursuzluktan uzak olalım. Şükürler olsun rabbim bana onun gerçek yüzünü gösterdi ki bir an önce kurtulduk ondan.
1 aylık bir süreçte herşeyi öğrenme, önce sancılı bir kabullenme süreci, psikolojik yıkım, bir araya gelme çabaları, ancak değişmeyeceğine dair ipuçları derken 1 ay sonunda tüm süreci kapattım. Hayırlısı buymuş, şükürler olsun.Zaten konu eski konuymuş ve boşanmışsınız. Tebrik ederim şuanda farkettim. Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın
Bu saatten sonra o düşünsün. Cocuklarınızla musmutlu huzurlu bir hayat diliyorum. Cok güclü bir kadınsınız,tebrik ederim1 aylık bir süreçte herşeyi öğrenme, önce sancılı bir kabullenme süreci, psikolojik yıkım, bir araya gelme çabaları, ancak değişmeyeceğine dair ipuçları derken 1 ay sonunda tüm süreci kapattım. Hayırlısı buymuş, şükürler olsun.
Herşey 2 saat içinde bitti, avukata dilekçe yazdırdık, anlaşmalı boşanma dilekçesi, daha sonra adliyeye gittik biraz bekledik ve duruşma 10 dk sürdü sürmedi ve bitti.Bundan sonraki hayatında çocuklarınla sana mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun Can'ım. Ne kadar surede boşanma gerçekleşti dava açıldıktan sonra?
Herşey 2 saat içinde bitti, avukata dilekçe yazdırdık, anlaşmalı boşanma dilekçesi, daha sonra adliyeye gittik biraz bekledik ve duruşma 10 dk sürdü sürmedi ve bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?