4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

en doğrusunu yapıyosunuz. sakın geri adım atmayın.

Boşanmak ayıp bişey değil.Sanırım bende olsam boşanırdım.İşim gücüm gelirim varsa zaten boşanırdım.İhanet çok kötü bişey.kaldırılması kabullenmesi devam etmesi en zorlardan.

Konu sahibi merak ettim nasilsiniz?
Neler yaptiniz
pılını pırtını topla defol git bu evden dedim, öncesinde büyük bir kavga ve ben ağzıma geleni söyledim, hazmedemiyorum, hazmedemem de. tek bir tüyün bile kalmasın bu evde dedim. banyodaki kirli iç çamaşırlarını kafasına attım, kaltğın yıkasın bunları artık dedim. nesi var nesi yok götürdü, birkaç takım elbisesi kaldı onları da sonra alacakmış,
Oh üzerimden büyük bir yük kalktı, evde resmen işkence çekiyormuşum bunu daha net gördüm, şimdi çocuklarımla tertemiz evimde yaşamaya çalışıyorum. Gönüllü kölelik bitti, oh evi otel gibi kullan, çamaşırın yıkansın, ütün yapılsın, sen hazır şekilde or.....punun yanına git, bitti. hayatın gerçeklerine uyanma vakti gelmiş de geçmiş bile.
Şimdi işyerinden araya girenler, çocukların var iyi düşün diyenler... Düşünmesi gereken ben değilim, zamanında gemileri yakan şrfsiz için üzülemem daha fazla.
Yalnız daha avukata gitmedim, netten araştırmalar yapıyorum. Operatörden alınacak arama ve mesaj trafiği zinaya yan kanıtmış ve zinayı kanıtlamıyormuş, sadakatsizlik kabul ediliyormuş. Otel kayıtlarında da fuhuşa izin veren oteller sadece erkeğin kaydını yapıyormuş, eğer burdan bir şey çıkartamazsam diye sinirden çatlıyorum.

Bu sitede böyle güçlü karakterli insanları görmek...
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Senin Allahına kurban, işte bu, affedilecek yanı yoktu

çok iyi olmuş. geri adım atmayın sakın. tebrik ediyorum sizi.

Hani sanal olsa belli sadece flört olsa gene belki dersin de alenen cinsellik yaşanan ilişki nasıl affedilsin yakalamasan devam edecek o da belli, hele açıklaması ere senlikti, Allah istedi böyle olmasını ne demek hiç mi kutsal kavramın kalmadı senin be adam Allahın başka işi yok senin uckurunu düşünüyo zaten, tövbe tövbe

Kararınızdan asla dönmeyin onurunuzla yaşayın,bir kere yapan yine yapar açık kapı bırakmayın.
Çocuklar için evet zor ama böyle bir baba modelindense inanın hiç olmaması çok daha iyi.Allah yardımcınız olsun dua edeceğim sizin için

Neden bir avukatla görüşmüyorsunz . Onlar daha açıklayıcı ve net şekilde bilgilendirirler sizi.

Helal olsun size. Cok guclu bir kadinsiniz. Kocasinin 2 sozune aldanan kadinlara orneksiniz bence. İnsallah haklarinizida sonuna kadar alirsiniz

kızma ama bence sen affedicen
Araya girip aklımı çelmeye çalışanlar psikolojimi etkiliyorlar ister istemez. Ama ben o adamı artık görmek dahi istemiyorum. Haberini dahi duymak istemiyorum. İçimde sevgim devam ederken böyle bir şeyi öğrenmek benim için hiç de kolay olmadı geçen haftaki halimi hatırladıkça kendime üzülüyorum ama şuna eminim ki artık eski ben değilim. Avukata gitmemekteki niyetim şuydu, onu içimden iyice atana kadar beklemek ... Ancak bu niyetten de vazgeçtim. Öğle sonu işimden izin alabilirsem görüşmeye gidiyorum bir avukatla.

Ortada bir evlilik göremedim ben, çalışıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız ayrılın derim, kocamın parası gelsin ne de olda o kadın metres ben devlet nezdinde karısıyım naparsa yapsın diyen kadınlarda mevcut bknz acun ılıcalı'nın karısı..o adam birdaha yapar, büyük ihtimalle oteki kadın terketti diye size dönmüş. Kuaföre gidin, değişin, kilo verin fazlanız varsa, umursamayan hal takının, erkekler buna sinir olur bakarsınız değişir...

Sizi tebrik ediyorum Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin. Daha dun eşimin Gerzek teyzesi kocası kons.larla tatile gidiyormuş yemeğe cikacaklarmis bunu da dövmüş vs vs anlattı bende bosan o halde dedim diye bi dayak yemedigim kaldı salak misin çocuklarım ne olacak yuva kolay mi idare edilir Gerzek Gerzek konuştu sizin gibi onurlu güç kadınlar huzur veriyor bana tebrik ediyorum tekrar

betty_berry son durum nedir eşinizle
Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…