- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi betty_berry
-
Yarın sabah avukatlar görüşmeye gidiyorum. Zina nedeniyle dava açıyorum, ortak mallardan men edilmesini istiycem( böyle bir hak varmış zinalarda), tel kayıtları, otel kayıtları ve uçak kayıtlarını dilekçeme delil yazıcam, mahkeme kararıyla toplanacak. Olabilecek en Yüksek nafakayı istiycem. Çocuklarımın velayetini ve Her 2 taraftan olabilecek en yüksek manevi tazminatı istiycem. Bugün köpek oldu kapıya geldi 15-20 dk zil çaldı açmadım , yaptığı şrfsizliği en ağır bedeliyle ödeyecek.
pılını pırtını topla defol git bu evden dedim, öncesinde büyük bir kavga ve ben ağzıma geleni söyledim, hazmedemiyorum, hazmedemem de. tek bir tüyün bile kalmasın bu evde dedim. banyodaki kirli iç çamaşırlarını kafasına attım, kaltğın yıkasın bunları artık dedim. nesi var nesi yok götürdü, birkaç takım elbisesi kaldı onları da sonra alacakmış,Konu sahibi merak ettim nasilsiniz?
Neler yaptiniz
Bu sitede böyle güçlü karakterli insanları görmek...pılını pırtını topla defol git bu evden dedim, öncesinde büyük bir kavga ve ben ağzıma geleni söyledim, hazmedemiyorum, hazmedemem de. tek bir tüyün bile kalmasın bu evde dedim. banyodaki kirli iç çamaşırlarını kafasına attım, kaltğın yıkasın bunları artık dedim. nesi var nesi yok götürdü, birkaç takım elbisesi kaldı onları da sonra alacakmış,
Oh üzerimden büyük bir yük kalktı, evde resmen işkence çekiyormuşum bunu daha net gördüm, şimdi çocuklarımla tertemiz evimde yaşamaya çalışıyorum. Gönüllü kölelik bitti, oh evi otel gibi kullan, çamaşırın yıkansın, ütün yapılsın, sen hazır şekilde or.....punun yanına git, bitti. hayatın gerçeklerine uyanma vakti gelmiş de geçmiş bile.
Şimdi işyerinden araya girenler, çocukların var iyi düşün diyenler... Düşünmesi gereken ben değilim, zamanında gemileri yakan şrfsiz için üzülemem daha fazla.
Yalnız daha avukata gitmedim, netten araştırmalar yapıyorum. Operatörden alınacak arama ve mesaj trafiği zinaya yan kanıtmış ve zinayı kanıtlamıyormuş, sadakatsizlik kabul ediliyormuş. Otel kayıtlarında da fuhuşa izin veren oteller sadece erkeğin kaydını yapıyormuş, eğer burdan bir şey çıkartamazsam diye sinirden çatlıyorum.
pılını pırtını topla defol git bu evden dedim, öncesinde büyük bir kavga ve ben ağzıma geleni söyledim, hazmedemiyorum, hazmedemem de. tek bir tüyün bile kalmasın bu evde dedim. banyodaki kirli iç çamaşırlarını kafasına attım, kaltğın yıkasın bunları artık dedim. nesi var nesi yok götürdü, birkaç takım elbisesi kaldı onları da sonra alacakmış,
Oh üzerimden büyük bir yük kalktı, evde resmen işkence çekiyormuşum bunu daha net gördüm, şimdi çocuklarımla tertemiz evimde yaşamaya çalışıyorum. Gönüllü kölelik bitti, oh evi otel gibi kullan, çamaşırın yıkansın, ütün yapılsın, sen hazır şekilde or.....punun yanına git, bitti. hayatın gerçeklerine uyanma vakti gelmiş de geçmiş bile.
Şimdi işyerinden araya girenler, çocukların var iyi düşün diyenler... Düşünmesi gereken ben değilim, zamanında gemileri yakan şrfsiz için üzülemem daha fazla.
Yalnız daha avukata gitmedim, netten araştırmalar yapıyorum. Operatörden alınacak arama ve mesaj trafiği zinaya yan kanıtmış ve zinayı kanıtlamıyormuş, sadakatsizlik kabul ediliyormuş. Otel kayıtlarında da fuhuşa izin veren oteller sadece erkeğin kaydını yapıyormuş, eğer burdan bir şey çıkartamazsam diye sinirden çatlıyorum.
pılını pırtını topla defol git bu evden dedim, öncesinde büyük bir kavga ve ben ağzıma geleni söyledim, hazmedemiyorum, hazmedemem de. tek bir tüyün bile kalmasın bu evde dedim. banyodaki kirli iç çamaşırlarını kafasına attım, kaltğın yıkasın bunları artık dedim. nesi var nesi yok götürdü, birkaç takım elbisesi kaldı onları da sonra alacakmış,
Araya girip aklımı çelmeye çalışanlar psikolojimi etkiliyorlar ister istemez. Ama ben o adamı artık görmek dahi istemiyorum. Haberini dahi duymak istemiyorum. İçimde sevgim devam ederken böyle bir şeyi öğrenmek benim için hiç de kolay olmadı geçen haftaki halimi hatırladıkça kendime üzülüyorum ama şuna eminim ki artık eski ben değilim. Avukata gitmemekteki niyetim şuydu, onu içimden iyice atana kadar beklemek ... Ancak bu niyetten de vazgeçtim. Öğle sonu işimden izin alabilirsem görüşmeye gidiyorum bir avukatla.kızma ama bence sen affedicen
Evet katılıyorum şiddetlePeki annene madalya taktılarmı? sen annenin içinde ne fırtınalar kopmuştur ahh ahh böyle şeyleri güzel bişeymiş gibide anlatmayın bi zahmet
Dün öğleden sonra boşandım. Ve yeni hayatıma başladım. Rabbim yavrularımla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Yorumlarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinize. Kötü anlarımda sizlerle konuşmak yorumlarınızı okumak bana güç verdi. İnşallah benim başıma gelen hiç kimsenin başına gelmesin. Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasınbetty_berry son durum nedir eşinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?