- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Şöyle düşündüm de senin yerinde olsam ne yapardım diye...
Ben boşanmazdım herhalde. Boşanmak o pisliğe ödül olur çünkü. İki küçük çocuğun sorumluluğundan kurtulup rahat rahat naneler yiyecek iki haftada bir görcek görmeyecek çocukları nafaka vericek vermeyecek belli değil. Bu çocukları tek yapmadım ki? Ben boynuzu yiyip neden tek ben çile çekiyorum. Gurur dediğin şey onur dediğin şey karın doyuruyor mu iki çocuğa bakıyor mu milletin çenesini kapatıyor mu?
Boşanmazdım, bundan sonra bu evliliğin bittiğini ama asla boşanmayacağımı o kadının ömrü boyunca ikinci kadın olarak kalacağını kendisinin de iki çocuğa rağmen aldatan bir şerefsiz olduğunu söylerdim. İster defolup gitsin ister bu evde kalsın ama eşek gibi her türlü gider için para harcayacağını öbür türlü tüm aleme onu rezil edeceğimi söylerdim. İki yabancı olarak aynı evde yaşardım ama boşanmazdım. İstediğini yapsın öküz.
Ay sinir geldi
evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler
ne kadar kötü bir fikir olduğunu farkındayım, beni bundan alıkoyan tek şey Allah korkum oldu zaten.Hayır çocuklarla intihar bir de en son nice1985 diye bir üye demişti bunu delirmistim
kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
ne kadar kötü bir fikir olduğunu farkındayım, beni bundan alıkoyan tek şey Allah korkum oldu zaten.
ama inanın o can acısyla, onu acıtmak istiyoırsunuz, ben ne yapmışım demesini isityıorsunuz, yaşadığının bedelini en ağır haliyle ödesin istiyorsunuz
aynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......
Bu işin biri de bir bini de bir, önemli olan bunu yapacak arsızlığa sahip olup olmamak... Aynen sizin durumunuzda olmaktan korkuyorum ben de
ne kadar kötü bir fikir olduğunu farkındayım, beni bundan alıkoyan tek şey Allah korkum oldu zaten.
ama inanın o can acısyla, onu acıtmak istiyoırsunuz, ben ne yapmışım demesini isityıorsunuz, yaşadığının bedelini en ağır haliyle ödesin istiyorsunuz
Ben olmazsam çocuklarım annesiz ne yapar diye çok düşündüm,
Bildim ben :)Konu sahibine yazak istemistim karışmış cevap:/
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
cevaplanması gereken önemli sorular var:5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
BAşka bir şehrin otellerinde yaşananları zorla itiraf ettirmek....
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
Siz olsanız ne yapardınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?