4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Siz aynı ortamda kalırsanız huzursuz ve mutsuz bir anne olucaksınız. Çocuklarınıza odaklanamayacaksınız..
Çocukların hisleri kuvvetlidir. Allah yardımcınız olsun. Elinizde bir mesleğiniz var mı? Eşinizin durumu iyi mi? Boşanmak için bunları düşünün. Kendinizi üzmeyin iki çocuğunuz için dua edin hayırlı bir çıkış kapısı olsun

adam memur olduğu için nafakayı mecbur ödeyecek çünkü maaşından kesilecek.

Başlığı okuduğum an dedim kesinlikle boşanmali niye bu soruyu soruyosun öyle evlilik mi olur ya oh ne ala başkalarıyla gezin tozsun gününü gün etsin sen evde ona hizmetçilik yap enayilik bu seni sevmeyen adamla ne işin var çocuk da olsa katlanılmaz buna

evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler

Sorun toplumdaki zihniyette. Erkege bu kadar hosgörülü bakanlar kadina gram hata hakki vermiyor. Hakli da olsaniz haksiz oluyorsunuz. Birakin ne derlerse desinler.

Hesabimiz böyle kit düsünce sahiplerine degil, Allah`a.

Umarim sizin icin ve cocuklariniz icin en dogru karari verirsiniz.

Hayır çocuklarla intihar bir de en son nice1985 diye bir üye demişti bunu delirmistim
ne kadar kötü bir fikir olduğunu farkındayım, beni bundan alıkoyan tek şey Allah korkum oldu zaten.
ama inanın o can acısyla, onu acıtmak istiyoırsunuz, ben ne yapmışım demesini isityıorsunuz, yaşadığının bedelini en ağır haliyle ödesin istiyorsunuz

Yaşadığın olay o pskoloji çok kötü ama intihar etmek mi ? Bunu yapmayı düşünme bile hem çocukların varmış sağlam güçlü durmalısın.Ayrılamam diyorsan süründür bunun acısını kendinden çıkarma

Ya intihar etmen neyi düzeltir. Öteki dunyani mahvedeceksin arkanda aglayan perisan anne baba birakacaksin o sereften yoksun kocana da gün dogacak toptan kurtulmus olacak... su an cok uzgunsun ne yapacagini bilemiyorsun. Bizim icin konusmak kolay ama mantikli ol. Mutsuzsun,o adama bir daha guvenemzsin, iki tane cocugun var,arkanda duran annen baban var, meslegin var simdi bütün. Arti eksilere baktık bence bosan elalem ne demis ailem üzülür mu cocuklarim nasil alışır diye dusunme... her sey duzelir her seye alisir insan... bi ömür mutsuz yasamayada alisirsin tercih senin canm.

Sen bence bir doktora git, aldatan kocasının canını yakmak için çocuklarını öldürmeyi düşünmek hiç normal değil

Bosanirdim. Benim kriterim aldatmak ve sevginin bitmesi.
Esim karsima gecip seni sevmiyorum demedigi, benden ayrilmak istemedigi ve beni aldatmadigi surece bosanma konusunda ciddi olmayacagim cunku kendi sinirlarim bu, kendimi tanimiyorum.
Yani yalniz da kalacak olsam, ailem uzulecek de olsa, cocuklarim babasiz kalacak olsa yine bosanirim aksi beni hasta eder, cok mutsuz bir insan olurum, yaşamla bagim kalmaz. ben benden olduktan sonra ne anlami var baska seylerin. Saglikli olursam her sey zamanla yerine oturur. Cocuklar buyurler alisirlar, mutlu sevgi dolu cocuklar olurlar benim mutlulugum onlara yansir, ailem alisir demek ki bir kadin ille evli olmak zorunda degilmis cocuk buyuturken simdi daha mutlu derler (gerci istemezse demesinler kendileri bilir).
Yedigimden ictigimden , goge baktigimda gogun maviliginden, denizin yesilinden bir sey anlamayip kahrediyorsam ne anlami var oyle yasamin oyle evliligin.

betty_berry yaşadıkların hiç kolay bişey değil...
yaşadıklarının bin beterini yaşayan biri olarak sana bazı şeyler söylebilirim naçizane...
sürçi lisan edersem şimdiden affet....

insanız biz betty...Allah hz ademi yarattıp yarısına kadar can verdiği zaman hemen doğrulmaya çalıştı.
insan oğlu malesef acelecidir...yanlış yapmaya meyillidir.melek değildir belli bir amaç için yaratılmamıştır.Mücadele etmek zorunda kaldığı nefsi vardır.
hata yapmak ayrı bişey yanlış yapmak ayrı birşey...
eşiniz bence hata yapmış...
nefsine yenilmiş....malesef....boşanmak bence çözüm değil ( bakın tamamen kendi fikrimi söylüyorum)
çünki yeni yapacağınız evlilikte yine aldatılmama durumu kesin değil....

" olmasa iyiydi ama oldu....bir hata yapıldı...bence sizin durumunuzda en güzel ilaç zaman.....
dua etmek Allaha sığınmak rabbim bunu size yaşattıysa bence bir sebebi vardır...
evliliğiniz belki bitecektir belkide ahiretttede devam etmek üzere ebedi olacaktır.

hemen affedin unutun demiyorum.
ama insanız insan hata yapıyor annesini babasını öldürüyor....malesef oluyor..

belki burda topa tutlacağım ama cocuklarınız var geçmişiniz var ...biraz sakin ve zamana yayarak karar alın derim.

Allah yar ve yardımcın olsun...

Çok mu umurunda olacağını düşünüyorsunuz gerçekten de?
Kaç yıl üzülecek sizce?
Ömür boyu yasınızı mı tutacak evladını, çocuklarını düşünmeden keyfini yaşayan adam..

Ben olmazsam çocuklarım annesiz ne yapar diye çok düşündüm,

Ne kadar kolay bu tavra giriyosun hayret ettim.

Başına gelen de aldatılmak yani.
Küçümsediğim den değil asla,
fakat öyle zorlu sınavlar var ki şu kısa dünyada

Koca başkasıyla sevişti diye çocuklarla intihar edebilme potansiyeli
ürkütüyor beni.
Her acıyı arabeske bağlamaya bayılıyoruz.

Kocanin seyini kokunden kesmek intihardan biraz daha mantikli sanki
En azindan 3-5 yil yatar cikarsin
Saka bir yana, cocuklarini dusun sadece.
Bil ki, kocani bosarsan bu aci bir gun muhakkak gececek. Yeni umutlarin olacak. Cocuklarinla mutlu bi hayat yasa. Erkek derdi olmadan. Oooh.
Sonra bakarsin adam gibi bi adam cikar karsina. Tekrar mutlu olursun.

Lütfen bi uzmana git. Cok güvendigin bi dostun varsa onunla dertles. Kendini kendinle basbasa birakma. Su an üzüntüden sacma bi düsünce icerisindesin.

Intihar edenin arkasindan öyle kimse de üzülmüyor. Hayatlarina devam ediyorlar.

Evlilik hayatin odak noktasi degil. Sizin mutlu oldugunuz ortam önemli. Bu evlilikte olur ya da bekarlikta olur. Lütfen duygusal degil mantikli karar verin.

Bosanin ya da bosanmayin. Nasil deavam ederseniz edin, lütfen evlilige hayatinizi sonlandirmayi düsündürecek kadar anlamlar yüklemeyin. Bu hayatin anlami sizsiniz. Bi de yavrulariniz. Baska kimse degil.

cevaplanması gereken önemli sorular var:
çocuklar bu adamdan mı? çalışıyor musun? ailen hayatta ve sana destek yapıdalar mı?

Kadınla o kadar detaylı konuşmasaydınız keşke.Anlatma şekli dertleşme gibi olmuş biraz.

Çocuklarınızın da sizin gibi bir suçu günahı yokken neden hayattan vazgeçeceksiniz ki?

Aileniz destek olmasa (ki oluyorlar) ve çalışıyorsunuz .ondan da nafaka alacaksınız. Sebep aldatma denecek diye üzülmeyin kendi karaktersizliği bu.

Zaten baba ve eş değilken evli kalmak sizi paronayaya bağlayacak.her telefon her mesaj her dışarı çıkış sizi yıpratacak.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.

şu kırmızı kısmı ne siz yazdınız nede ben gördüm....
o çocukların canını eşinizmi verdide onun için heba edeiceksiniz lütfen...
hazmedemeeyceksiniz kötüde olsa boşanın derim ama asla cocuklarınızı bu meseleye bulaştırmayın.

İntihar mi soktayim pesss yani neden bunu çocuklarınıza kendinize reva görüyorsunuz siz mi aldattinjz çocukların önünde grup seks mi yaptınız nedir yani tövbeee kotu konuşturmayin beni yaa madem bu kadar agir atlatiyorsunhz lütfen rica ediyorum BOSANİN gitsin hic biseyin sonu değil AKSİNE BASLANGİCİ inanın o çocuklara yazıktır günahtır ya intihar falan memurmussunuz ne güzel iste ne zor durumda olanlar var bi düşünün okuyamamış mesleği babası anası eve kabul etmiyor kefeninle donersin diyor da onlar düşünmüyor intiharı cesaret eden bosaniyor temizlikçilik yapıyor çaycılık yapıyor yine de bakıyor çocuklarına simdi utansin mi onlar başları önünde mi gezsin çok ayıp yazık okumuş memur olmuş koca yürekli bi anneye yakismayan bi tavır ve söylem bosan git kardeşim parani kazan al nafakani yoluna bak inan çocuklar bizden daha güçlü olgun sandiginiz gibi büyütüp yipranmiyorlar Allah size hidayet versin doğru dusunmek davranmak gücü kuvveti versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…