• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Ayımda boşanıyorum

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Edit 3. Sayfa
Öncelikle biraz uzun olabilir, yardımlarınız ihtiyacım var.

Eski konularıma baktığınızda görürsünüz nişan atmıştım kv evime kadar gelip böyle bitmez biz seni seviyoruz vs diyip bizi barıştırmıştı. Her neyse bu kv yüzünden en başta annem istemedi bu kadınla olmaz yapamazsn gelmesinler istemeye demişti. Ertesi gün ben işe gidince o zamanki sevgilim olan eşim "kötü olan benim annem bişey olursa benim annemden olur maddi bir yardım beklemiyorum manevi olarak yanımda olacaksa olsun" diyordu. Bana da hep annesinden şikayet ederdi. Annesi gerçekten çok huysuz kızının kv ssinden tutun kendi akrabalarına kadar kimse ile konuşmaz görüşmez. Damadına herkesin içinde laf sokar dünürlerini yerden yere vurur. Ama kızının yanında yapmaz bunları kızı laf söyletmez çünkü ! Derken bizm düğün vakti yaklaştıkça bana ve aileme de küstü kv. Kınaya 1 saat geç geldi düğünde gelin almaya çıkmadı vs hiç sebepsiz! Kınadan sonra kızı ve kendi eşimi doldurmuşlar düğüngünü beni ağlatmasına sebep olmuşlardı. Benim kredisini ödediğim bileziği bana takan ablası kendinden bi çeyrek bile takmamış ama takı torbasını salon organizasyoncusu yüzünden almak durumunda kalan ablama hırsız muamelesi yapmıştı. Yani düründe analı kızlı tripli bi şekilde burnumdan getirdiler. Kv nin alışılmış hali bu ok ama görümce aynısını yaşadığı halde neden bana yaşattı anlamadım. Bu zamana kadar da evlerine gittim güler yüzümü hizmetimi eksik etmedim. Gelin mevlidi yaptım annesi gelmezdi zaten onu kabullenmiştim ama görümce de gelmedi bırakın gelmemeyi arayıp hayırlı olsn Allah kabul etsin bile demedi. Planımız var demişti bana ama planı annesinin evinde eşim ve annesi ile oturmakmış. Gerçi ben hastayken bile beni değil kardeşini arayan bi tip. Çünkü bunlara göre eşim yağlı kapı! Bunu ablası herkesin içinde benim yanımda söyledi! Eşim hem kv hem kp emekli etmiş emekli maaşları var evleri de var kirada da değiller kp arada da olsa çalışıyor ama faturalarını hala eşim ödüyor. Bunu da yeni öğrendim. Her neyse bu olaylardan sonra yşne eşime yansıtmadım ama ailesi ile görüşmek istemiyordum.
Dün annemler eşimin sevdiği tatlıyı yapmışlar oda yesin de 25 km öteden getirip geri gittiler böyle severler onu. Derken ( işim sebebi ile ben yurtdışında olduğumda annesine gider) annesi bunu nasıl dolduruyrsa eşim kötü rüyalar görüyormuş bu aralar.dün sabahta bağırarak uyandı şahit oldum. Biz bunun üstüne konuşurken annen bişey yapmış olmasın dedi bana! Beynimden vurulmuşa döndüm ki benim annem böyle şeylerle uğraşır diyen adam benim anneme dil uzattı! Annem kötü diye ortada gezen adamın annesi melek oldu çıktı. BEn buna ve bunun ailesinin kibirine daha fazla dayanamıyorum. 4. Ayımız bitti boşanmak istiyorum. 1 sene dolmadığı için çekişmeli olacakmış. Bu anlattıklarımı mahkeme de anlatsam yeterli sayılıyor mu?

Son düzenleme:
Eşiniz bunu dedi sonrada karşılıklı boşanmaya mı karar verdiniz anlamadım, sonunu açık bırakmışsınız
Tartıştık ne varsa içimde kustum senin ailen bunları yapmalarına rağmen ne yüzlerine saygısızlık yaptım ne arkalarından dedim. İlk defa ayrı yatıyoruz bugün ben boşanmayı düşünüyorum onun ne yaptığı umrumda değil ailesi ile mutlu olsn

Ablanıza hırsız muamelesi yapanlarla sonradan neden görüştünüz ki??? Nişan döneminde kendilerini çok belli etmişler aslında ama olan olmuş, evlenmişsiniz. Eşinizle sakince konuşun, annesinin lafıyla hareket etmeye devam ederse ayrılın. Çocuk da yapmayın evliliğiniz oturana dek.

Ya arkadaş ararım anasını ablasını danasını ağzıma geleni sayarım bu nedir hem paranıza ortak hem eşinize alsınlar tepe tepe kullansınlar çok seviyordu madem ailesini niye evlendi sende deseydin anam sana yetişemez kşm bilir anan bacın ne yedirdi içirdi yada ne soktular bilinç altınada kabus görüyorsun gerçi kabusa gerek yok anneni görmek yetiyor deseydin

Bu net tutumunuzu devam ettirin derim ! Bu kadar sorunlu bir ailenin erkek çocukları malesef ki hasarlı olabiliyor abla anne psikopat olunca erkekler dedikodu potansiyeli olan bir bayan gibi herséyi her fesatlığı gòrüp ogreniyorlar hanimlarina yazik oluyor. En güzel karar zararın neresinden
dönerseniz kardır. Hem çalışan birisiniz bunlar gibi bir aileye çocuk dünyaya getirmemiş olursunuz hem de bu şizofreniyle hayatınızı karartmazsınız hayırlısı olsun.

Bastan sizde biliyordunuz ama verdigi sozlere guvendiniz hakli olarak.

Bu iş uzar gidet ailesiyle durum boyleyken esinizle mutlu olamazsiniz.

Yipratmayin kendinizi

Balık baştan kokmuş ama...
Eşinizi alon karşınıza konuşun, her türlü beklentinizi, şikayetini, şartlarınızı,sıralayın.
Evliliğiniz istediğiniz gibi devam edecekse ne ala...
Etmeyecekse zorlamazsınız elbet. Ama o kadar şeye rağmen evlenmişsiniz, bir çırpıda da boşanmayın bari. Verilebilecek tüm şansları verin, elinizden geleni de yapım bakalım.
Çocuk da yapmayın aman haa.

söykediğiniz hiç birşeye takılmadım. sadece, düğün öncesi düya kadar işaret gördüğünüz halde neden o nişanı çıkarıp atmadınız, o imzayı neden attınız? bir kadın neden böyle yapar? burayı takip ettikçe hemcinslerimi anlayamıyorum günden güne. en ufak saygı ve sevgi görmediğiniz eve neden gelin gidiyorsunuz ya?

adamı doldurmuşlar kabul

söylediği laf hoş değil kabul

ama siz de onun annesi hakkında bir şeyler söylemişsiniz

o da düşündüğünü ya da düşünmesinin sağlandığını söylemiş işte

esasen içinde tutmuş tutmuş tutamamış

saba söyleme demişlerdir ama o söylemiş

yalnız ben şu gelin mevlüdüne takıldım

annesi gelmez zaten görümce de gelmedi demişsin

eee başka kimseyi çağırmadın mı

yani sizden sadece annen ve ablan mı vardı

yoksa dıdının dıdısı mı

şahsen görümce vs değilim ama görümce olsam senin tüm sülalenin arasında tek başıma ayrık otu gibi oturmak istemem

mevlüte annesi gelemdiği halde onunla oturan eşin annesine neden gel demedi diğer eş dıost akraba neden yoktu

bir de sdizden geçmiş de okuyanlar için

bir şeyden dolayı kızdı ise sonra olmamış gibi yapmayın cici gelin moduda geçmeyin

adamı doldurmuşlar kabul

söylediği laf hoş değil kabul

ama siz de onun annesi hakkında bir şeyler söylemişsiniz

o da düşündüğünü ya da düşünmesinin sağlandığını söylemiş işte

esasen içinde tutmuş tutmuş tutamamış

saba söyleme demişlerdir ama o söylemiş

yalnız ben şu gelin mevlüdüne takıldım

annesi gelmez zaten görümce de gelmedi demişsin

eee başka kimseyi çağırmadın mı

yani sizden sadece annen ve ablan mı vardı

yoksa dıdının dıdısı mı

şahsen görümce vs değilim ama görümce olsam senin tüm sülalenin arasında tek başıma ayrık otu gibi oturmak istemem

mevlüte annesi gelemdiği halde onunla oturan eşin annesine neden gel demedi diğer eş dıost akraba neden yoktu

bir de sdizden geçmiş de okuyanlar için

bir şeyden dolayı kızdı ise sonra olmamış gibi yapmayın cici gelin moduda geçmeyin
Kendisi sebepsiz yere insanlara tavır alan küsen biri. Bunu oğlu da biliyor benim annem böyle bi şeye takılır siler konuşmaz alıştık diyor. Ben görümcemin kayınvalidesinden tutun tüm akrabalarına kadar çağırdım eşim o gün evden çıkarken anneme bizden kimse gelmeyecek dedi başından belli etitler yani. Ben görümce nin kv kadar gittim görümcelerini kv sini alıp gelebilirdi en basitinden. Malum onları çok sever anasına ezdirmez ama benim koca ilk ezilecek bizimkileri görür Daha ne diyim

Son düzenleme:
söykediğiniz hiç birşeye takılmadım. sadece, düğün öncesi düya kadar işaret gördüğünüz halde neden o nişanı çıkarıp atmadınız, o imzayı neden attınız? bir kadın neden böyle yapar? burayı takip ettikçe hemcinslerimi anlayamıyorum günden güne. en ufak saygı ve sevgi görmediğiniz eve neden gelin gidiyorsunuz ya?

Eşime güvendim. Sevmek zorunda değilsin saygı göster yeter dedi görüşmek zorunda da bırakmadı beni aslında görüşmek zorunda da değilsin dedi. Ben yine ona kıyamadım gittim geldim ama ne olduysa anası melek oldu benimki anam da anam diye gezinmeye başladı ortalıkta. Hayır yaş da35 ama dolduruşa gelip dediği lafa bakın. Birde bana diyor ben inanmam böyle şeylere ama anama gelince anam herşeyi yapmış olabiliyor. Çok doluyum çok

Ya arkadaş ararım anasını ablasını danasını ağzıma geleni sayarım bu nedir hem paranıza ortak hem eşinize alsınlar tepe tepe kullansınlar çok seviyordu madem ailesini niye evlendi sende deseydin anam sana yetişemez kşm bilir anan bacın ne yedirdi içirdi yada ne soktular bilinç altınada kabus görüyorsun gerçi kabusa gerek yok anneni görmek yetiyor deseydin
Annesi henüz hiç evimize gelmedi ama bizimkiler sık sık gelir hatta geçen gün kar yağdı kombileri bozulmuş 2 gün bizde kaldılar benimki annesine ailemin bizde kaldığını söylediyse hasedinden doldurmuştur oğluşunu. .. sinir harbi yaşıyorum geceden beri

Canım benim ilk evliliğimde ben de benzer şeyler yaşadım. Sizin sonunuz yok. O adamdan ne kadar çabuk kurtulursan senin için iyi olur. Bir an önce kendine yeni bir hayat kurar yeniden yuva kurarsın.
İyi olur diye bekleme... iyi olmayacak...

Nişanı attıktan sonra evlenerek hata yapmışsınız.
Görümce ablanızı hırsızlıkla suçladığı halde görüşerek hata yapmışsınız.
Siz alttan aldıkça onların hataları görünmez olmuş sizi suçlu çıkarmışlar.
Boşanmak istemekte haklısınız, kararlı olun ya da en azından eşiniz aklını başına alıncaya kadar korkutun onu.

Göremedim işte sevdim güvendim bu adama. Ama yok ne yaptılar bilmiyorum ama önceden hayır annen o kadar da kötü değil dediğimde benimle inatlaşan adam şimdi annesi melek diye geziyor. Annesidir tabiki ama benim aileme dil uzatmayacaklar

Boşanın iki taraf için hayırlısı olsun
ama bir yıl sürer tabi taraflar çok para derdine düşmezse biter de kişiler boşanmaya karşı para istiyorsa vermek istemeyebilir diğer taraf o zaman uzar
İçten pazarlıklı olmamak gerek evlenirken herşeyi göz önüne sermeli iki tarafta ona göre karar verilmeli gözleri açmak lazım evlenirken belaya bulamamak için
Olmayacak duaya amin dememek gerek sonuç ortada

Back
X