• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Ayımda boşanıyorum

Edit 3. Sayfa
Öncelikle biraz uzun olabilir, yardımlarınız ihtiyacım var.

Eski konularıma baktığınızda görürsünüz nişan atmıştım kv evime kadar gelip böyle bitmez biz seni seviyoruz vs diyip bizi barıştırmıştı. Her neyse bu kv yüzünden en başta annem istemedi bu kadınla olmaz yapamazsn gelmesinler istemeye demişti. Ertesi gün ben işe gidince o zamanki sevgilim olan eşim "kötü olan benim annem bişey olursa benim annemden olur maddi bir yardım beklemiyorum manevi olarak yanımda olacaksa olsun" diyordu. Bana da hep annesinden şikayet ederdi. Annesi gerçekten çok huysuz kızının kv ssinden tutun kendi akrabalarına kadar kimse ile konuşmaz görüşmez. Damadına herkesin içinde laf sokar dünürlerini yerden yere vurur. Ama kızının yanında yapmaz bunları kızı laf söyletmez çünkü ! Derken bizm düğün vakti yaklaştıkça bana ve aileme de küstü kv. Kınaya 1 saat geç geldi düğünde gelin almaya çıkmadı vs hiç sebepsiz! Kınadan sonra kızı ve kendi eşimi doldurmuşlar düğüngünü beni ağlatmasına sebep olmuşlardı. Benim kredisini ödediğim bileziği bana takan ablası kendinden bi çeyrek bile takmamış ama takı torbasını salon organizasyoncusu yüzünden almak durumunda kalan ablama hırsız muamelesi yapmıştı. Yani düründe analı kızlı tripli bi şekilde burnumdan getirdiler. Kv nin alışılmış hali bu ok ama görümce aynısını yaşadığı halde neden bana yaşattı anlamadım. Bu zamana kadar da evlerine gittim güler yüzümü hizmetimi eksik etmedim. Gelin mevlidi yaptım annesi gelmezdi zaten onu kabullenmiştim ama görümce de gelmedi bırakın gelmemeyi arayıp hayırlı olsn Allah kabul etsin bile demedi. Planımız var demişti bana ama planı annesinin evinde eşim ve annesi ile oturmakmış. Gerçi ben hastayken bile beni değil kardeşini arayan bi tip. Çünkü bunlara göre eşim yağlı kapı! Bunu ablası herkesin içinde benim yanımda söyledi! Eşim hem kv hem kp emekli etmiş emekli maaşları var evleri de var kirada da değiller kp arada da olsa çalışıyor ama faturalarını hala eşim ödüyor. Bunu da yeni öğrendim. Her neyse bu olaylardan sonra yşne eşime yansıtmadım ama ailesi ile görüşmek istemiyordum.
Dün annemler eşimin sevdiği tatlıyı yapmışlar oda yesin de 25 km öteden getirip geri gittiler böyle severler onu. Derken ( işim sebebi ile ben yurtdışında olduğumda annesine gider) annesi bunu nasıl dolduruyrsa eşim kötü rüyalar görüyormuş bu aralar.dün sabahta bağırarak uyandı şahit oldum. Biz bunun üstüne konuşurken annen bişey yapmış olmasın dedi bana! Beynimden vurulmuşa döndüm ki benim annem böyle şeylerle uğraşır diyen adam benim anneme dil uzattı! Annem kötü diye ortada gezen adamın annesi melek oldu çıktı. BEn buna ve bunun ailesinin kibirine daha fazla dayanamıyorum. 4. Ayımız bitti boşanmak istiyorum. 1 sene dolmadığı için çekişmeli olacakmış. Bu anlattıklarımı mahkeme de anlatsam yeterli sayılıyor mu?
Ya belki sana garip gelebilir ama kendi annesi bukadar kotuyken kendi annesi biraeyler yapmış olmasın ogluna. Böyle seyler olabiliyor muş çünkü

Ben hala evdeyim annem yanımda babam gelip babası ile onu çağırıp konuşacaklarmış. Benim kafamda bitti gene yaşımda benden 10 yaş büyük bi adama heba edemem kendimi yok yere. Babası var arada bi tek annesi falan arayıp ne oluyor demiş değil. Babası bugün bana bak ablası da aynı şeyi yaşad 5 yıldır anlaşıyorlar hiç duymadık onlardan böyle bişey dedi. Çünkü kızın eşini ve onun ailesini koruyor annesinden benim eşimde onları savunuyor ama iş bana ve aileme gelince tık yok dedim. Böylesine aptal bi adamla ömür sürdürebileceğimi sanmıyorum.

Kp çok yapıcı davranıyor aslında. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Herkese fikirleri için çok teşekkürmederim tekrar. Bende bişeyler den şüpheleniyorum benim yanımdan annesini kaldırıp kendi oturan herkesin ortasında bana karıştı diye bağıran eşim ne olduysa annesine laf söyletmez oldu. Dün babam ve annem geldi onları da çağırdık. Benimki gelmedi anne ve babası geldi. Annesi ile restleştik. Kızdığım nokta eşim ne varsa söylemiş öyle ki ailemden bile rahatsızdı demek ki kv ailen 7 24 burda dedi. Ki öyle bir durum söz konusu bile değil. Olmuyorsa çaresine bakın dedi boşanmak istiyorum demişsin dr5di evet dedim. 35 yaşında koca adam yüzleşmeye gelmeyip ailesini yollamış birde brn git demedim ben annen öyle bişey yapmıştır demedim o bana dedi vs demiş. Ne kadar doğruysa. Aileler 2 gün ayrı kalın sakinleşin gidin bir yerde yüzyüze konuşun anlaşın dediler aramasını bekliyorum sadece çünkü hem ona hemde bu evliliğe karşı içimde hiç birşey kalmadı.

Senin kocanda büyü var. Buda çok direkt oldu ama bence öyle. Bişeyler yap bunun için mutlaka. Felak Nas surelerini oku her gün. Rabbim bu pis işlerle uğraşanlara fırsat vermesin. Planlarını tersine çevirsin inşallah. Dirayetli ol. Kv boşanırsanız zil takıp oynicak. Meydanı ona bırakma. Evliliğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yap.

Senin kocanda büyü var. Buda çok direkt oldu ama bence öyle. Bişeyler yap bunun için mutlaka. Felak Nas surelerini oku her gün. Rabbim bu pis işlerle uğraşanlara fırsat vermesin. Planlarını tersine çevirsin inşallah. Dirayetli ol. Kv boşanırsanız zil takıp oynicak. Meydanı ona bırakma. Evliliğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yap.
Yazmıyım dedim ama eşimi tanıyan bilen herkes aynı şeyi söylüyor. Bol bol zikir de çekiyorum allah bana sabır versin başka bişey demiyorum. Toplandım annemin evine geldim oda annesinde. Dün maillerine girdim mail atmİş işe gelmeyeceğim diye işe gitmemiş en sevdiği hep oynadığı bir oyun var onu hiç açmamış bile. Çok mu üzgün yoksa keyfi mi yerinde bilemedim. Aramıyorum aramayacağım

Lutfen lutfen evliliginz oturmadan cocuk yapma....bence tayininizi isteyip cok uzaklara gidin.o lanet kaynanadan belki bu sekilde uzaklasmis olursun..ve uzulme daha evliligin basindasin..inan bana kocani sevdikce ve ona her seyi acikca anlattikca o da ailesinden uzak duracaktir..

Yazmıyım dedim ama eşimi tanıyan bilen herkes aynı şeyi söylüyor. Bol bol zikir de çekiyorum allah bana sabır versin başka bişey demiyorum. Toplandım annemin evine geldim oda annesinde. Dün maillerine girdim mail atmİş işe gelmeyeceğim diye işe gitmemiş en sevdiği hep oynadığı bir oyun var onu hiç açmamış bile. Çok mu üzgün yoksa keyfi mi yerinde bilemedim. Aramıyorum aramayacağım
Eminim üzgün ama annesi onu dolduruyordur. Keşke evine gidip nerde ne var araştırsan belki evde muska falan bulursun. Konuşmak bile rahatsız edici ama evliliğini kurtaracaksa neden bir hocaya gitmeyesin ki. Gerçekten bunu iyi şeyler olsun diye yapan, kötü niyetsiz, sırf para kazanmak için oyalamayan bir hoca bulsan ve gitsen mesela..

Bence kafani boyle seylerle karistirma.
Daha yeni evliymissin zaten belliki ilk gunler her sey iyi hosmus.sonra annesi bisey demistir sen bisey demissindir adam huzursuz olmustur.zaten 35 yasinda cokta bisey bekleme karaketerin de yoksa belki umursamiyodur bosanma felan.

Ha bide basta sorun cikiyo daha nisanliyken kv ve gelin arasin da ozmn erkek hep anneyi goruyo hatali
Sonra kiza iste biz evlenelim soyle olcak boyle olcak diyo diyo ama oyle olmuyor malesef.hersey evlenene kadar.

Kaç kurtar kendini senide bir ana doğurdu herşey onun ailesinden ibaret değil bırak eşinin ailesini eşinin dahi senin ailene laf söylemesine hele ki iftira atmasına asla izin verme :KK11::KK62:

Back
X