4 aylık bebege oje

Şöyle ki uyarmanız gerekli ama uslübunuzdan dolayı tartışma çıkmış, yani çok sağlıklı değil ağzına götürüp yiyebilir biraz büyüyünce kendisi de isterse sürersin deseydiniz sakince belki o da sert çıkmayacaktı. Yani düşünmeden yapmış olabilir o hareketi. Siz de kırmadan söyleseydiniz belki anlayacaktı hatasını ama karşıdakine anneliğini sorgular gibi eleştiri yapınca haliyle o da savunmaya geçiyor. Haklı da olsak üslup önemli diye düşünüyorum. Bir dahaki konuşmanızda kendinizi açıklarsınız ben zararlı diye öyle söyledim kusuruma bakma alınacağını düşünemedim dersiniz. O da çocuğuna zarar vermek istemez belki zararlarından da haberi yoktur. Ben yetişkinim çok fazla makyaja ojeye karşıyım. özellikle yemek temizlik çocukla uğraşan kadınların tırnak uzatması ve oje sürmesi bile bana hijyenik gelmiyor, çocuk yaşta da özendirilmesi doğru değil ama işte herkes aynı fikirde olmuyor.

Valla bende böyle insanları görünce dayanamıyorum geçen bi kadın gördüm çocuk 3 yaşında falan tartaklayıp duruyodu sokaktaçpcuk ağladıkça sus diye çimdirdi çocuğu kolundan çekip karakola götürmemk için zor tuttum kendimi
4 aylık bebeğe oje nedir ya anası kendini bilmiyosa birinin bildirmesi lazım manyak kadın

burası anne de insan sinirlenince iki tane vurabilir, biz de çocukken dayak yedik psikolojimiz bozulmadı platformu, karışmayın kutsal analara, ana değil mi isterse ruj sürer, ister saçını boyar bebenin, size ne :)
çocuk da ojeyle bol kimyasallı bir ek gıda geçişi yapmış, bu süreci sağ salim atlatırsa bağışıklığı kuvvetlenir, senden benden sağlıklı olur :)

Son düzenleme:
Karışmayın tabi ya !
Günlerce şiddet gören çocukların çığlıklarını nasıl oluyor da konu komşu duymuyor sorgulamamak lazım..
Aman kimse kimseye karışmasın, ne kokalım ne bulaşalım (!)
Çocuğu en çok anası düşünür he !
İçki içireni de, sigara tüttüreni de hep anası düşündüğü için yaptı zaten..

Sünnet en büyüğü

bu gibiler anne oluyor yazık üzülüyorum. cocuk istismarı illa cinsel anlamda degil, cocuga her turlu psikolojik fiziksel ve sağlık acısından zararlı olabilecek her sey istismar bence. 4 aylık bebege aseton koklatacak kadar beyni yanmıs bence.
zaten su kucuk cocuklara oje surme olayı da beni bitiriyor. medeniyetten uzak, kroluk mu desem köylülük mü bilmiyorum. bir insanın gelismemisligini net belli ediyor. bir de cocuklarına sandalet icine corap giydirenler

Ne demek 4 aylik bi bebeğe oje ya. Kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmez ama bu kadinda mantiği çözemedim. En iyisini yapmişsiniz

benim kadar relax kadın var mıdır bilemem şu forumda ama söz konusu küçük bebekler olunca aklımı kaybediyorum. bir de utanmadan kiz çocuklarına makyajlar yapanlar var deliriyorum.. birakin cocuklar cocuk gibi, bebekler bebek gibi olsun..

4 aylik bebege oje sürülüyorsa tepkinizi haklısınız az bile demişsiniz.

Ne demek ya 4 aylik bebege oje sürmek falan l. Bir de benim çocuğum kimse karışamaz falan oldu olacak makyaj yapın bari. Onlar Allahın emaneti kimsenin mali değil ortada yanlış varsa herkes ses çıkarmalı ki böyle saçmalıklar yapılmasın.

Bu durumlar normallesmesin.

Bak bak kendi cocuguymus yaparmış nasıl bu kadar bilinçsiz ve kötü oluyorlar ya aklım almıyor.

Söyleme var söyleme var kavga eder gibi söylerseniz eğitici değil irite edici olursunuz yaptığı yanlış ama verdiğiniz tepki de yanlış

Cahillik iste. Ben olsam da tepki gosterirdim. Kendi cocugu olmasi o bebegin sahibi ldugu vucuduna herhangi bir sekilde zarar verebilecegi anlamina gelmez. Ojeyi cok severim amakokusu bana bile agir gelir kaldi ki vucuda zararlari. Cok kabaymis annesi de sanane ne demek ya...uf

5 aylık oğlumun tırnaklarını zor kesiyorum.
Eltiyi azminden dolayı alkışlıyorum

Ama bebeğe yazık etmesin.

İlk çocuğu ise anneliği konusunda hassastır.
Uyarırken aaaaaa bu ne böyle yerine,
Canım tam ellerini ağzına soktuğu dönem, yazık gunah, bu kimyasal şimdi yalayıp durmasın. Yardımcı olayım sana da çıkaralım şunları,
Deseydiniz, belki daha makul bir davranış sergilerdi.

Söz konusu çocuk iyiliği olunca, sabırlı, yapmacık her türlü davranış serbest.

Nesil gösteriş devri anacım.. Bırtakım insanlar sırf gösteriş süs pus yapcam diye doğuruyor emin olabilirsin. Gösteriş diye kreşe gönderen parka götüren kişiler var cidden biliyorum tek kare fotoğraf için. Neyse oje ve birçok kadınsı kıyafetleri ile bebekler bir anda büyüyor onlrdan biri de eltınız demek ki. Ama sanane dedıyse yapacak bısey yok bıraz düşünceli olsa zaten bebeğe onu yapmaz da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…