- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi sema colak
-
kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
gorunce cok sinirlendim niye suruyorsun daha cok kucuk dedim
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan[/QUOTE
Şaka gibi aklından zoru var galibakizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
İşte o sanane zihniyeti yuzunden çocuk istismarı tecavuzleri oluyor bu ülkede. Yan dairesinde cocuğa işkence etseler aman banane der dizi izlemeye devam eder bu tip insanlar.Ben en az kadın kadar buradaki " evet sanane " yorumlarına şaşırdım.
Demek kadın cocuguna işkence etse kimse dönüp bakmayacak..Kimyasallar dayaktan daha çok zarar verir bebeğe.O vakit bebeğe sigara da icirsinler içki de, " bize ne " değil mi ?
Nasıl bu kadar duyarsizlastik ve her şeyi normallestiriyoruz .
Sonuç değişmese de, bana kizilacagini ,hakaret edilecegini bilsem de,ben de aynı şeyi yapardım.Hem de her defasında.
Sirf böyle gerizekalica şeyleri normalleştirmemek adina elimden geleni yapmış olmanın vereceği vicdan rahatligi için.
eltiniz çok da güzel söylemiş evet çocuk onun istediği gibi yetiştirir;fikrinizi sormamış ki beyan etmişsiniz,bundan sonra sorulmadan söylemezsiniz herhalde
Pess... eltin şaşırmış olmali daha ne ki onun ciğerleri aseton kokusu genzine kaçmayacak mi o aseton tenine deyince ten onu emmeyecek mi gerçekten pessss Allah akıl versin. Çok haklısın korumacı yapına sağlık ama daha fazla takip kendini yıpratma.kizlar merhaba cok sinirliyim eltim 4 aylik kizina oje surmus kirmizi
sanane benim cocugum karisamazsn dedi senin cocugun olmasi ona istedigini yapabilecegn anlamina gelmez dedim biraz tartistik eve geldim sinir kupuyum suan
çocuk onun istediğini yapar ne demek ya böyle zihniyet var mı? tabi ki böyle pislikleri yapamazlar. o çocuk günde kaç. kere o kansorojen maddeyi emecek haberiniz var mıEltinizin yaptigi cok yanlıs evet ama sizde onun kadar hatalisiniz ..
Keske karismasaydiniz
Cunku cocuk onun istedigini yapar sizi ilgilendirmez
Bosverin birdaha durduk yere sinirlerinizl bozmayin Siz kendi Hayatiniz ile ilgilenin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?