4 aylık evliyim boşanıyorum😔

Evet maalesef ablacım bende buna üzülüyorum. Hatasını kabul etmiyor. Yaptığı şeylerin farkında olmasına rağmen pişkin pişkin duruyor. Sağlıksız birliktelik yürütmektense üzüle üzüle boşanırım

Evet iki kere aynı hatayı yaptı. Sonrasında kartlarını, maaşını bana devretti ama iyi niyetimin suistimal edilmesini ve saygısızca konuşmaları sindirebilecek karakterde biri değilim. Devam edemeyeceğimi hiç sanmıyorum.

Gerçekten üzücü.İnadindan vazgecmiyorsa bosverin.Yol yakınken dönün.

Canım benım boyle öküzlük yapan erkekler
sev-mi-yooorr, bak sevgi oyle birsey ki karsındakine zarar veremezsın cunku kıyamazsın, onu incitecek söz soyleyemezsin, aksıne mutlulugunuz ıcın cabalarsınız, hadi diyelim anlasamadınız, ortada sevgi olsaydı çirkeflik olmazdı, saygı cercevesınde olurdu bu dedıklerın, gelelim konuya hiç durmadan bosan tabi boylesıyle ömür gecmez, bazı kadınlar yenı evlıyım evligimi kurtarayım bişey olmaz der ama olan yıne ona olur, cunku eş kişisi degişmez ailesi onu savunur, sen ortada bır cocukla ne yapacam derdine dusersın, en ıyısı hemen bitirmek

Sen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç olumlu gelmedi bana.

Evlilik çok başka bir olay ,2 yıl falan anlamsız kalıyor maalesef
O durum seyrek buluşulan ilişkiler için geçerli olmalı.senerce neredeyse hergün birlikte olduğun adam neyi nasıl saklayacak.safız, hemen kandırılıyoruz, çok olumlu düşündüğümüz için gerçekleri görmekten aciziz deyin olsun bitsin.herkes gurur yapıyor.

Açıkçası seyrekte olsa sıkta olsa kadin zekiyse her şeyi görür, isine gelirse görür, cok nadiren gerçekten manipülatif,hasta adamlar kendini gizleyebiliyor,onun dışında bdv nin yuzde 90 ı ayni hikaye ,sevgiliyken,nisanliyken,evliyken,hamileyken ,cocuk ,ikinci cocuk, hep körlüğe bir bahane

Helal olsun.aynen.kendilerine bile dürüst olamıyorlar.bizim ülkedekiler aşırı evlilik odaklı insanlar olduğu için kim kimi bulursa yapıştirıyor hemen nikahı.önce bu durumun bir değişmesi gerek.evli olmak kademe atlamak gibi maalesef hâlâ ülkemizde.

Evet doğru söylüyorsunuz. Belki de gerçek sevginin ne olduğunu unutmuşum sayesinde… Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler gözardı edildi. Sanki kim için yapıyorum Tamamen o kısmı düşünüyorum. Ömür bu kişiyle geçer mi? Hiç sanmıyorum. Kendine ve ailene bu insanları layık görüyor musun? Bu aileyle bu kişiyle anlaşamam diyorum. Aslında kafamda sonuç belli sadece biraz cesaretlenip uygulama kısmına geçmem lazım. Fikirleriniz için teşekkür ederim

İkimizin de mesleğin dolayı diğer ilişkiler gibi her gün görüşen çiftlerden değildik. Fırsat yaratıyorduk. Ayrıca telefon karıştırma, kurcalama gibi şeylere sıcak bakmıyorum. Sevgililik döneminde bu tarz şeyler pek yapmadım. Telefonu da hep ortada olurdu. Demek ki gizli, saklı oynuyormuş ya da arkadaşının hesabından yapıyormuş bilemiyorum. Nişanlılık dönemimiz de eşimin tayini çıktı. Aramızda mesafe vardı. Kontrol etme, gerçekleri görebilme gibi bir durum yoktu. Saf, her şeye olurundan bakan biri değilim. Asıl evlenince her şey ortaya çıktı. Kendimde yakaladım zaten o şekilde konu buralara geldi. Geneli bilmeden yargısız infaz yapmak doğru değil.

Sen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç
Sen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç olumlu gelmedi bana.
Olayı yazarken tam detaylı yazamadım. Beni aradığında sevdiğini, üzüldüğünü söyledi. Kendi abisine, yengesine o şekilde söylemiş. Lakin konuya ailesi de karışınca çorba oldu. Sizin gibi bende tabloyu hiç olumlu yönde göremiyorum

Alkol de var.sadece kumar değil ki.

Sen galiba hala seviyorsun ama karşı taraf hiçte öyle değil.
Sen boşanmayı düşünürken, onlar bu durumu gerçekleştirmeye çoktan karar vermişler zaten.

Sen galiba hala seviyorsun ama karşı taraf hiçte öyle değil.
Sen boşanmayı düşünürken, onlar bu durumu gerçekleştirmeye çoktan karar vermişler zaten.
Evet seviyorum sevmiyorum diyemem ama duygularımı da kontrol etmeye çalışıyorum. Tartıştığımız ilk hafta boşanma dilekçesi göndereceğim dedi. Seni tutan yok dedim adresimi gönderdim. Bir aydır sürünceme de sözde hala dilekçe gelecek. Madem boşanmak istiyor söz ağızdan bir kere çıkar dedim gönder dedim icraat yok. Bende kendi avukatımla görüştüm. O açmazsa bir iki güne dilekçeyi ben göndereceğim.

Alkol de var.sadece kumar değil ki.
Normalde alkol kullanan biri değil. Onu ailesinin evinde bırakıp kendi ailemin evine gelince zoruna gitti. O zaman içmiş o da çarpmış zaten. Memleketine gidince arkadaş faktörü vs. karakteri değişiyor resmen. Ya gerçekte öyle biriymiş ya da benim yanımdaki karakteri gerçek değilmiş

Kumar bağımlısı sevdiğine sevdiği için bile zarar vermeyi başarır. Seni daha iyi şartlarda yaşatmaya çalışırken bile seni batırır. Bırak kendi kendine batsın. Tam bir bataklık bu alışkanlık. (Borsa ayrı mesele, onu dışarıda tutmak gerek.)

Diğer yandan evlenen çifte altın takan biri olsam çiftin hemen boşanması durumunda içim giderdi Hem de kumara...

Bende bundan korkuyorum. Bağımlısı değilim dedi. Borsa oynadığında altınların bir kısmı oraya gitmişti. Kendince açıklaması borsada kaybettiğimi iddia ile yerine koymaya çalışmaktı diyor. Bu alışkanlık değil de ne allah aşkına İddiayı da maaşına güveniyor. Tek seferde kapatabileceği miktar yüksek değil ama sonuçta haram kumar. Belki ileri de daha fazla kaybedecek ne bilebilirim ki. Kendimi düşünmek zorundayım yanlış mıyım?

kaybettiğimi iddia ile yerine koymaya çalışmaktı
İşte bu yüzden bataklık bu iş. Bu yerine koymaların sonu gelmiyor. Katlanarak artıyor borçlar. Kaybetse yerine koymak isteyecek, kazansa yine kazanma ihtimalini düşünecek...

Kendini düşünmek zorundasın evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…