Evet maalesef ablacım bende buna üzülüyorum. Hatasını kabul etmiyor. Yaptığı şeylerin farkında olmasına rağmen pişkin pişkin duruyor. Sağlıksız birliktelik yürütmektense üzüle üzüle boşanırımAma canım ablacım seviyorsa adam gibi duracak, kendini düzeltecek. Ham hatasını kabul etmiyor, hem yine gidip kumar oynuyor, hem kaşınıyor üstüne bir de fevri mi davranıyorKumar olmasa bile düşman başına bir karakterde bu adam.
Evet iki kere aynı hatayı yaptı. Sonrasında kartlarını, maaşını bana devretti ama iyi niyetimin suistimal edilmesini ve saygısızca konuşmaları sindirebilecek karakterde biri değilim. Devam edemeyeceğimi hiç sanmıyorum.Karşı taraf nafaka altın hesabi yapıyo, siz severek ayrılik diyorsunuz. Sizi sevse, saygi duysa sizden gizli kumar oynar mi? iddia kumar. Borcunu kapatmissiniz yine devam etmiş.
Boşanmayacaksaniz da lütfen hemen çocuk yapmayin bari
Gerçekten üzücü.İnadindan vazgecmiyorsa bosverin.Yol yakınken dönün.Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
Evet inatçı ve fevri biri. Bu karakterde biri ile uzun süreli evlilik götürmek çok mantıklı gelmiyor. Teşekkür ederimGerçekten üzücü.İnadindan vazgecmiyorsa bosverin.Yol yakınken dönün.
Canım benım boyle öküzlük yapan erkeklerKızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
Sen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç olumlu gelmedi bana.Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
O durum seyrek buluşulan ilişkiler için geçerli olmalı.senerce neredeyse hergün birlikte olduğun adam neyi nasıl saklayacak.safız, hemen kandırılıyoruz, çok olumlu düşündüğümüz için gerçekleri görmekten aciziz deyin olsun bitsin.herkes gurur yapıyor.Evlilik çok başka bir olay ,2 yıl falan anlamsız kalıyor maalesef
Açıkçası seyrekte olsa sıkta olsa kadin zekiyse her şeyi görür, isine gelirse görür, cok nadiren gerçekten manipülatif,hasta adamlar kendini gizleyebiliyor,onun dışında bdv nin yuzde 90 ı ayni hikaye ,sevgiliyken,nisanliyken,evliyken,hamileyken ,cocuk ,ikinci cocuk, hep körlüğe bir bahaneO durum seyrek buluşulan ilişkiler için geçerli olmalı.senerce neredeyse hergün birlikte olduğun adam neyi nasıl saklayacak.safız, hemen kandırılıyoruz, çok olumlu düşündüğümüz için gerçekleri görmekten aciziz deyin olsun bitsin.herkes gurur yapıyor.
Helal olsun.aynen.kendilerine bile dürüst olamıyorlar.bizim ülkedekiler aşırı evlilik odaklı insanlar olduğu için kim kimi bulursa yapıştirıyor hemen nikahı.önce bu durumun bir değişmesi gerek.evli olmak kademe atlamak gibi maalesef hâlâ ülkemizde.Açıkçası seyrekte olsa sıkta olsa kadin zekiyse her şeyi görür, isine gelirse görür, cok nadiren gerçekten manipülatif,hasta adamlar kendini gizleyebiliyor,onun dışında bdv nin yuzde 90 ı ayni hikaye ,sevgiliyken,nisanliyken,evliyken,hamileyken ,cocuk ,ikinci cocuk, hep körlüğe bir bahane
Evet doğru söylüyorsunuz. Belki de gerçek sevginin ne olduğunu unutmuşum sayesinde… Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler gözardı edildi. Sanki kim için yapıyorumCanım benım boyle öküzlük yapan erkekler
sev-mi-yooorr, bak sevgi oyle birsey ki karsındakine zarar veremezsın cunku kıyamazsın, onu incitecek söz soyleyemezsin, aksıne mutlulugunuz ıcın cabalarsınız, hadi diyelim anlasamadınız, ortada sevgi olsaydı çirkeflik olmazdı, saygı cercevesınde olurdu bu dedıklerın, gelelim konuya hiç durmadan bosan tabi boylesıyle ömür gecmez, bazı kadınlar yenı evlıyım evligimi kurtarayım bişey olmaz der ama olan yıne ona olur, cunku eş kişisi degişmez ailesi onu savunur, sen ortada bır cocukla ne yapacam derdine dusersın, en ıyısı hemen bitirmek
İkimizin de mesleğin dolayı diğer ilişkiler gibi her gün görüşen çiftlerden değildik. Fırsat yaratıyorduk. Ayrıca telefon karıştırma, kurcalama gibi şeylere sıcak bakmıyorum. Sevgililik döneminde bu tarz şeyler pek yapmadım. Telefonu da hep ortada olurdu. Demek ki gizli, saklı oynuyormuş ya da arkadaşının hesabından yapıyormuş bilemiyorum. Nişanlılık dönemimiz de eşimin tayini çıktı. Aramızda mesafe vardı. Kontrol etme, gerçekleri görebilme gibi bir durum yoktu. Saf, her şeye olurundan bakan biri değilim. Asıl evlenince her şey ortaya çıktı. Kendimde yakaladım zaten o şekilde konu buralara geldi. Geneli bilmeden yargısız infaz yapmak doğru değil.O durum seyrek buluşulan ilişkiler için geçerli olmalı.senerce neredeyse hergün birlikte olduğun adam neyi nasıl saklayacak.safız, hemen kandırılıyoruz, çok olumlu düşündüğümüz için gerçekleri görmekten aciziz deyin olsun bitsin.herkes gurur yapıyor.
Sen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç
Olayı yazarken tam detaylı yazamadım. Beni aradığında sevdiğini, üzüldüğünü söyledi. Kendi abisine, yengesine o şekilde söylemiş. Lakin konuya ailesi de karışınca çorba oldu. Sizin gibi bende tabloyu hiç olumlu yönde göremiyorumSen seviyorsun da o seni sevmiyor.severek ayrılacağım yazmalisın o zaman.tablo hiç olumlu gelmedi bana.
Alkol de var.sadece kumar değil ki.Ama canım ablacım seviyorsa adam gibi duracak, kendini düzeltecek. Ham hatasını kabul etmiyor, hem yine gidip kumar oynuyor, hem kaşınıyor üstüne bir de fevri mi davranıyorKumar olmasa bile düşman başına bir karakterde bu adam.
Evet seviyorum sevmiyorum diyemem ama duygularımı da kontrol etmeye çalışıyorum. Tartıştığımız ilk hafta boşanma dilekçesi göndereceğim dedi. Seni tutan yok dedim adresimi gönderdim. Bir aydır sürünceme de sözde hala dilekçe gelecek. Madem boşanmak istiyor söz ağızdan bir kere çıkar dedim gönder dedim icraat yok. Bende kendi avukatımla görüştüm. O açmazsa bir iki güne dilekçeyi ben göndereceğim.Sen galiba hala seviyorsun ama karşı taraf hiçte öyle değil.
Sen boşanmayı düşünürken, onlar bu durumu gerçekleştirmeye çoktan karar vermişler zaten.
Normalde alkol kullanan biri değil. Onu ailesinin evinde bırakıp kendi ailemin evine gelince zoruna gitti. O zaman içmiş o da çarpmış zaten. Memleketine gidince arkadaş faktörü vs. karakteri değişiyor resmen. Ya gerçekte öyle biriymiş ya da benim yanımdaki karakteri gerçek değilmişAlkol de var.sadece kumar değil ki.
Bende bundan korkuyorum. Bağımlısı değilim dedi. Borsa oynadığında altınların bir kısmı oraya gitmişti. Kendince açıklaması borsada kaybettiğimi iddia ile yerine koymaya çalışmaktı diyor. Bu alışkanlık değil de ne allah aşkınaKumar bağımlısı sevdiğine sevdiği için bile zarar vermeyi başarır. Seni daha iyi şartlarda yaşatmaya çalışırken bile seni batırır. Bırak kendi kendine batsın. Tam bir bataklık bu alışkanlık. (Borsa ayrı mesele, onu dışarıda tutmak gerek.)
Diğer yandan evlenen çifte altın takan biri olsam çiftin hemen boşanması durumunda içim giderdiHem de kumara...
İşte bu yüzden bataklık bu iş. Bu yerine koymaların sonu gelmiyor. Katlanarak artıyor borçlar. Kaybetse yerine koymak isteyecek, kazansa yine kazanma ihtimalini düşünecek...kaybettiğimi iddia ile yerine koymaya çalışmaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?