- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ya ben tam olarak konuyu anlatamadm aceleyle yazdm k.bakmayin boşanmayi düşünüyorum ama daha 4 aylik evliyimşu an ne düşündüğünüzü napmak istediğinizi anlamadım. Niyetiniz biraz uzaklaşmak mı?
Hiç birşey çözemiyorum onla bambaşka bi insan sanki annesi okadar görgüsüz bi kadinki sürekli oğlunu işliyo başkalarindan örnekler vererek böle çok yılan bi kadin,eşimde annesinn dediklerini çok fazla ciddiye alan bi insan hiç beni takmiyo bileKimin ne düşündüğünün,dışardan kimin suçlu göründüğünün ne önemi var?
Başkaları için mi yaşıyorsunuz?
Bırakın etrafın ne düşündüğünü,ne konuştuğunu, eşinizle olan sorunlarınızı nasıl çözeceğinizi düşünün.
Bu kadın durduk yere mi böyle oldu?Hiç birşey çözemiyorum onla bambaşka bi insan sanki annesi okadar görgüsüz bi kadinki sürekli oğlunu işliyo başkalarindan örnekler vererek böle çok yılan bi kadin,eşimde annesinn dediklerini çok fazla ciddiye alan bi insan hiç beni takmiyo bile
Ya öle tabi ama o insanlar dışardan çok fazla dinine bağlı aşırı derecede iyi gözüküyolar ama çok iğrenç insanlarmış..ne yapcağımi bilemiyorum sadeceHenüz dört aylık evlilikte, hakaret ve şiddete maruz kalmışsınız hala dışarıdaki insanlar kimi suçlu bulur diye soruyorsunuz? Dışarıdaki insanların ne düşündüğü mü önemli, sizin hayatınız mı önemli anlamadım?
Ekonomik olarak biriz evet ama hiç bir şekilde ıstediğim hiç bir şeyi aldırmıyorlar o annesii bi şey alsam büyük bir olayyy o dereceyimm ve durumlarida bi okadar iyi ,Bu kadın durduk yere mi böyle oldu?
Eşinizi tanımadan mı evlendiniz?
Aynı evde mi oturuyorsunuz?
Ekonomik anlamda eşinizin ailesine mi bağlısınız?
Çok mu gençsiniz?
Soru çok ve cevapları bilmeden yapacağımız tüm yorumlar havada kalır.
Ayrıca işin içine tek bir tokat bile olsa şiddet girdiyse o evliliğin toparlanması zor bence.
Cok kotu derken mesela ne gbiEvet baya bi sorunlar yaşıyorum eşim eve annesi tarafından faha 4 ay oldu evlendik ama çok kotu seyler yasiyorum
Yorumlari okudum. Anladim . Arkadasim Allah yardimcin olsun. Ama ezdirme kendini. Eger ailen de arkandaysa cek restini. Bastan boyle boynu bükük durma ayaklarinin ustunde ozguvenli olgudunu göster. Tokat yemek derken saskinliklar icersindeyim ne tepki verdinCok kotu derken mesela ne gbi
Çekilecek cile degil sakin ha cocuk yapma su durumda.Ekonomik olarak biriz evet ama hiç bir şekilde ıstediğim hiç bir şeyi aldırmıyorlar o annesii bi şey alsam büyük bir olayyy o dereceyimm ve durumlarida bi okadar iyi ,
Maddi olarak güvencem yok calistirmiyo ailemde istemesem zorlycak insanlar değiller asla nasıl yapcam hiç bilmiyorumDışarıdaki insana halt yemek düşer. Herkes kendi yaşadığını bilir. Siz günlerde hepi topu 3 dklik dedikodu malzemesi olursunuz. Onlar kısır yemeye devam eder. Eğer sizin için katlanılmaz haldeyse eni konu düşünüp karar verin. Elalemin boşverin. Aileniz yanınızda mı, maddi guvenceniz var mı?
Şok oldum sora gelsi özür diledi ama içimdekinide bitirmiş oldu anı çıkışları varYorumlari okudum. Anladim . Arkadasim Allah yardimcin olsun. Ama ezdirme kendini. Eger ailen de arkandaysa cek restini. Bastan boyle boynu bükük durma ayaklarinin ustunde ozguvenli olgudunu göster. Tokat yemek derken saskinliklar icersindeyim ne tepki verdin
Şimdilik yapmanız gereken şey sıkı sıkı korunmak. Bu şartlarda çocuk ayağınıza sıkmak olur. Eğitim durumunuz nedir?Maddi olarak güvencem yok calistirmiyo ailemde istemesem zorlycak insanlar değiller asla nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Yok inan benden ayrı yatiyo sürekli küsüyo gidiyo öteki odada yatiyo ya da yerde yatiyo çok değişik bi insanmış ahh ah bilemedimmÇekilecek cile degil sakin ha cocuk yapma su durumda.
Önlisans bitirdim gıda laborantlik bölümünüŞimdilik yapmanız gereken şey sıkı sıkı korunmak. Bu şartlarda çocuk ayağınıza sıkmak olur. Eğitim durumunuz nedir?
Sorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsunhiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
İş fırsatı hiç çıkmadı mı? Bence iş bulsaniz aileniz karışmaz. Bu devirde ne düşünce böyle. Eğer kendinize yol çizmek istiyorsanız bazı şeyleri zorlamalisiniz..Önlisans bitirdim gıda laborantlik bölümünü
Hiç böle sorunlarmz olmuyordu okadar iyiydikiBen 2 soru soracağım merakımı mazur görün
1- evlenmeden önce böyle sorun var mıydı?
Yani flört döneminde sana destek oluyor muydu?
2- görücü usulü mu evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?