4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Kimin ne düşündüğünün,dışardan kimin suçlu göründüğünün ne önemi var?
Başkaları için mi yaşıyorsunuz?
Bırakın etrafın ne düşündüğünü,ne konuştuğunu, eşinizle olan sorunlarınızı nasıl çözeceğinizi düşünün.

Hiç birşey çözemiyorum onla bambaşka bi insan sanki annesi okadar görgüsüz bi kadinki sürekli oğlunu işliyo başkalarindan örnekler vererek böle çok yılan bi kadin,eşimde annesinn dediklerini çok fazla ciddiye alan bi insan hiç beni takmiyo bile

Henüz dört aylık evlilikte, hakaret ve şiddete maruz kalmışsınız hala dışarıdaki insanlar kimi suçlu bulur diye soruyorsunuz? Dışarıdaki insanların ne düşündüğü mü önemli, sizin hayatınız mı önemli anlamadım?

Bu kadın durduk yere mi böyle oldu?
Eşinizi tanımadan mı evlendiniz?
Aynı evde mi oturuyorsunuz?
Ekonomik anlamda eşinizin ailesine mi bağlısınız?
Çok mu gençsiniz?
Soru çok ve cevapları bilmeden yapacağımız tüm yorumlar havada kalır.
Ayrıca işin içine tek bir tokat bile olsa şiddet girdiyse o evliliğin toparlanması zor bence.

Ya öle tabi ama o insanlar dışardan çok fazla dinine bağlı aşırı derecede iyi gözüküyolar ama çok iğrenç insanlarmış..ne yapcağımi bilemiyorum sadece

Ekonomik olarak biriz evet ama hiç bir şekilde ıstediğim hiç bir şeyi aldırmıyorlar o annesii bi şey alsam büyük bir olayyy o dereceyimm ve durumlarida bi okadar iyi ,

Dışarıdaki insana halt yemek düşer. Herkes kendi yaşadığını bilir. Siz günlerde hepi topu 3 dklik dedikodu malzemesi olursunuz. Onlar kısır yemeye devam eder. Eğer sizin için katlanılmaz haldeyse eni konu düşünüp karar verin. Elalemin boşverin. Aileniz yanınızda mı, maddi guvenceniz var mı?

Cok kotu derken mesela ne gbi
Yorumlari okudum. Anladim . Arkadasim Allah yardimcin olsun. Ama ezdirme kendini. Eger ailen de arkandaysa cek restini. Bastan boyle boynu bükük durma ayaklarinin ustunde ozguvenli olgudunu göster. Tokat yemek derken saskinliklar icersindeyim ne tepki verdin

Ekonomik olarak biriz evet ama hiç bir şekilde ıstediğim hiç bir şeyi aldırmıyorlar o annesii bi şey alsam büyük bir olayyy o dereceyimm ve durumlarida bi okadar iyi ,
Çekilecek cile degil sakin ha cocuk yapma su durumda.

Maddi olarak güvencem yok calistirmiyo ailemde istemesem zorlycak insanlar değiller asla nasıl yapcam hiç bilmiyorum

Şok oldum sora gelsi özür diledi ama içimdekinide bitirmiş oldu anı çıkışları var

Calistirmiyorlar diyorsun baya geri kafalilar belli onlardan o davranislar dogal karsiliyorum. Peki egitim durumun nedir. Neden ayri butceniz yok ve bunlarin olacagini onceden anlamadin mi canim benim yasin kac

Ben 2 soru soracağım merakımı mazur görün

1- evlenmeden önce böyle sorun var mıydı?
Yani flört döneminde sana destek oluyor muydu?

2- görücü usulü mu evlendiniz?

Önlisans bitirdim gıda laborantlik bölümünü
İş fırsatı hiç çıkmadı mı? Bence iş bulsaniz aileniz karışmaz. Bu devirde ne düşünce böyle. Eğer kendinize yol çizmek istiyorsanız bazı şeyleri zorlamalisiniz..

Ben 2 soru soracağım merakımı mazur görün

1- evlenmeden önce böyle sorun var mıydı?
Yani flört döneminde sana destek oluyor muydu?

2- görücü usulü mu evlendiniz?
Hiç böle sorunlarmz olmuyordu okadar iyiydiki
Görücü usulü sayılır bi tanidigmz tanıştırdı evlenmekte acele ettim sanirim ne biliyom işte böle olacağını hiç düşünmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…