4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Ben ne yapacağım diye düşünme Allah yardım ediyor bir şekilde.İleride düzelir mi diye de düşünme düzelmez çünkü.

Çevreyi ne takıyorsun... onlar hep bir şey derler zaten.sen yoluna bak...

Canım ben evliliğimin ertesi günü çekip gitmek istedim kayınvalidem arkamdan ‘’bir günlük evli kendi gitmiş olmaz anca gönderilmiş olur’’ dedi.Bu lafa rağmen kaldım.3 aylık evliyken annemin evine gittim.Bir sürü pişman olmalar ws..geri döndüm Ve 6.ayımda piskolojisi bozulmuş,en dibe batmış şekilde ayrıldım.Evliliğimin 5.ayı filandı psikiyatrist e gitmiştim.Adam bana şu soruları sordu:
-Çoçuğun var mı?
-Yok
-Ne mezunusun?
-2 üniversite bitirdim.
-o evden çantanı almaya bile çalışma yalın ayak kaç git dedi.

İşsizdim,ailemin durumu iyi değildi ve en son lisedeyken çıktığım küçük bir ilçeye dönmek zorunda kaldım.Kolay olmadı tabi ama en azından kendi hayatımın zorluğunu yaşadım başka insanların zorlaştırdığı hayatı değil.

Hayat bir şekilde yoluna giriyor zor oluyor,en dibi gösteriyor ama düzeliyor.Şu anda 2.evliliğimi yaptım Allah’a şükür eskiden yaşadığım hiçbir sorunu yaşamadım.Sizde ne yaparım diye düşünmeyin heleki aileniz size destekse.Millet iki gün konuşur unutulur takmayın.Allah yardımcınız oldun gönlünüzü göre versin inşallah.

Canım eşimle birbirimize girdik. Ailemin yanına döndüm bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim beş-altı ay annemin evinde kaldım -ki boşanmaya net kararlıydım diğer davanın sonuçlanmasını bekliyordum. Benim ailemi oturduğumuz çevrede herkes tanır. Ailemin iş yeri dolayısı ile mahalleli ile iç içeler. O aylar boyunca kaç defa hayırdır diye sordular, umurumda olmadı. Ne kafana talacaksın insanları. Kendini düşün.

Sen kesin benim gorumcelerimden birisin.ama ben hakliyim soyliyim babamn evine mse 4 ayda bosa gelmez.ayy canim devamini simdi okudum kusura bakma sende gelinmissin.biz hakliyiz o yuzden diyormki gelin hakli

Allah mutlulugunuzu daim etsinn..Benimde bir şeyler yapmam lazimm diyorum bu insanlarla olmazz olmuyo olmuyo yapamiyorumm..diyorum 4 ay daha cok erken ,çokmu abartiyorum diyorum ama benm gibi evlilk yapan diğer arkadaşlarm çok mutlu neden nem mutsuzumm bu insanlardan kaçmayı bike düşündüm kaçıp gitsem diye planlar yaptım,ama bir türlü cesaret edemedim..hep mutsuzumm her günüm yüzüm hiç gülmüyo eşim dediginz insan size iğrenç bi şekilde o....gel buraya şunu getir bunu getir şeklinde iğrenç küfürler sölüyo ben babamn ağzından aslaa anneme karşı böle küfürler duymadm çok pismanmm çok

Haklisinz elalem herşeyi sölüyo

Neden kimin ne dusundugunu onemsiyorsunuz? Cektiginizi bir siz bilirsiniz. 4 duvar icinde olanlari kimse bilemez. Kimseye de aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Kimse yuvasinin yikilmasini istemez, belli ki olmamis diye dusunurim ben.

Size o.... mu diyo aman allahım

Haklisinz elalem herşeyi sölüyo
Hiç ne derler diye düşünme herkes kendi söküğüne baksın. Sen yanlış bir şey yapmadın. İstediklerini düşünsünler. Sakın başını yere eğme. Utanma! Unutma o tokat onların değil, senin yüzüne indi. O evde sen yaşadın onlar değil.

Babanız size böyle şeyler söylediğini biliyor mu? Peki aileniz ne düşünüyor?

Kimin ne dediğini boşver üç gün konuşurlar 4 gün başkasını kpnuşur seni unuturlar gençliğine yazık etme bi kere arkanda durmayan adam bida hiç durmaz o durmadıkça da ailesi nasıl olsa arkası boş deyip ezer de ezerler
Ne istiyosun o önemli haaa dersen ki kocam bana deli divane aşık olsun arkamda dursun gözü benden başkasını görmesin
Yok oyle bi dünya işte olmayınca olmuyo düzelmez artık elalemi bırak aklını kullan

Korkma inan yolun sonu daha iyi olacak. Kendini ve kalbini dinle. Bu adamla omur geçirebilecek misin? Bu hayat senin.
Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…