- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Gerçektenmi düzelse 4 aydan beri aynı hiç bi düzelme çabası da Yok zaten boşa kürek cekmiyim...Ben ne yapacağım diye düşünme Allah yardım ediyor bir şekilde.İleride düzelir mi diye de düşünme düzelmez çünkü.
Canım eşimle birbirimize girdik. Ailemin yanına döndüm bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim beş-altı ay annemin evinde kaldım -ki boşanmaya net kararlıydım diğer davanın sonuçlanmasını bekliyordum. Benim ailemi oturduğumuz çevrede herkes tanır. Ailemin iş yeri dolayısı ile mahalleli ile iç içeler. O aylar boyunca kaç defa hayırdır diye sordular, umurumda olmadı. Ne kafana talacaksın insanları. Kendini düşün.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Sen kesin benim gorumcelerimden birisin.ama ben hakliyim soyliyim babamn evine mse 4 ayda bosa gelmez.ayy canim devamini simdi okudum kusura bakmaMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Allah mutlulugunuzu daim etsinn..Benimde bir şeyler yapmam lazimm diyorum bu insanlarla olmazz olmuyo olmuyo yapamiyorumm..diyorum 4 ay daha cok erken ,çokmu abartiyorum diyorum ama benm gibi evlilk yapan diğer arkadaşlarm çok mutluCanım ben evliliğimin ertesi günü çekip gitmek istedim kayınvalidem arkamdan ‘’bir günlük evli kendi gitmiş olmaz anca gönderilmiş olur’’ dedi.Bu lafa rağmen kaldım.3 aylık evliyken annemin evine gittim.Bir sürü pişman olmalar ws..geri döndüm Ve 6.ayımda piskolojisi bozulmuş,en dibe batmış şekilde ayrıldım.Evliliğimin 5.ayı filandı psikiyatrist e gitmiştim.Adam bana şu soruları sordu:
-Çoçuğun var mı?
-Yok
-Ne mezunusun?
-2 üniversite bitirdim.
-o evden çantanı almaya bile çalışma yalın ayak kaç git dedi.
İşsizdim,ailemin durumu iyi değildi ve en son lisedeyken çıktığım küçük bir ilçeye dönmek zorunda kaldım.Kolay olmadı tabi ama en azından kendi hayatımın zorluğunu yaşadım başka insanların zorlaştırdığı hayatı değil.
Hayat bir şekilde yoluna giriyor zor oluyor,en dibi gösteriyor ama düzeliyor.Şu anda 2.evliliğimi yaptım Allah’a şükür eskiden yaşadığım hiçbir sorunu yaşamadım.Sizde ne yaparım diye düşünmeyin heleki aileniz size destekse.Millet iki gün konuşur unutulur takmayın.Allah yardımcınız oldun gönlünüzü göre versin inşallah.
Haklisinz elalem herşeyi sölüyoCanım eşimle birbirimize girdik. Ailemin yanına döndüm bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim beş-altı ay annemin evinde kaldım -ki boşanmaya net kararlıydım diğer davanın sonuçlanmasını bekliyordum. Benim ailemi oturduğumuz çevrede herkes tanır. Ailemin iş yeri dolayısı ile mahalleli ile iç içeler. O aylar boyunca kaç defa hayırdır diye sordular, umurumda olmadı. Ne kafana talacaksın insanları. Kendini düşün.
Size o.... mu diyo aman allahımAllah mutlulugunuzu daim etsinn..Benimde bir şeyler yapmam lazimm diyorum bu insanlarla olmazz olmuyo olmuyo yapamiyorumm..diyorum 4 ay daha cok erken ,çokmu abartiyorum diyorum ama benm gibi evlilk yapan diğer arkadaşlarm çok mutluneden nem mutsuzumm bu insanlardan kaçmayı bike düşündüm kaçıp gitsem diye planlar yaptım,ama bir türlü cesaret edemedim..hep mutsuzumm her günüm yüzüm hiç gülmüyo eşim dediginz insan size iğrenç bi şekilde o....gel buraya şunu getir bunu getir şeklinde iğrenç küfürler sölüyo ben babamn ağzından aslaa anneme karşı böle küfürler duymadm çok pismanmm çok
Hiç ne derler diye düşünme herkes kendi söküğüne baksın. Sen yanlış bir şey yapmadın. İstediklerini düşünsünler. Sakın başını yere eğme. Utanma! Unutma o tokat onların değil, senin yüzüne indi. O evde sen yaşadın onlar değil.Haklisinz elalem herşeyi sölüyo
Babanız size böyle şeyler söylediğini biliyor mu? Peki aileniz ne düşünüyor?Allah mutlulugunuzu daim etsinn..Benimde bir şeyler yapmam lazimm diyorum bu insanlarla olmazz olmuyo olmuyo yapamiyorumm..diyorum 4 ay daha cok erken ,çokmu abartiyorum diyorum ama benm gibi evlilk yapan diğer arkadaşlarm çok mutluneden nem mutsuzumm bu insanlardan kaçmayı bike düşündüm kaçıp gitsem diye planlar yaptım,ama bir türlü cesaret edemedim..hep mutsuzumm her günüm yüzüm hiç gülmüyo eşim dediginz insan size iğrenç bi şekilde o....gel buraya şunu getir bunu getir şeklinde iğrenç küfürler sölüyo ben babamn ağzından aslaa anneme karşı böle küfürler duymadm çok pismanmm çok
Keşke bi tek o olsa bir sürü iğrenç küfürlerSize o.... mu diyo aman allahım
Alkol yada madde falanmı kullanıyorKeşke bi tek o olsa bir sürü iğrenç küfürler
izin vermesem bile ediyoAlkol yada madde falanmı kullanıyor
Görücü usulumu evlendiniz
Neden size hakaret etmesine izin veriyorsunuz
Geciremiycem hasta olup gitcem galiba psikolojik bi kafa ile ..Korkma inan yolun sonu daha iyi olacak. Kendini ve kalbini dinle. Bu adamla omur geçirebilecek misin? Bu hayat senin.
Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?