4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Allah yardımcın olsun ne diyecegimi bilemedim
Ailenden birinden fikir al nasıl hareket etmem konusunda

İş fırsatı hiç çıkmadı mı? Bence iş bulsaniz aileniz karışmaz. Bu devirde ne düşünce böyle. Eğer kendinize yol çizmek istiyorsanız bazı şeyleri zorlamalisiniz..
Okadar kiskanckki bakarken calisiyodum çıktım işten evlendikten sonra, bende boşansam kendime yeni bi yol cizsem diye düşünüyorum okulumu devam ettirsem hem calişsam gibi şeyler bu insanlardan kurtulurdum

Korunun. Ailenizden guvendiginiz ve esinizin cekinebilecegi birine durumu anlatip yardim isteyin. Esinizle konusmus oldugunuzu ve bosanmaya karar verdiginizi varsayiyorum.

Allah yardımcınız olsun inşallah durumlarınız düzelir eşinizle.fitne çıkarmanın günahını çok büyük Allah görüyor o konuda içiniz rahat olsun.Allah sabır ve dayanma gücü versin

Işte bana denk gelmedi öle bi kaynana alıp içime sokardım o derece ama nasip işte bizede böle yılanı düştü
Tam olarak sorunlarınız neler yani 4 ay çok kısa bir süre hangi ara bu kadar çabuk aranız bozuldu niye yani sebep ne daha ayrıntılı anlatır mısınız daha iyi anlamamız adına

Kesinlikle gelin gittigi aile ya da es de sikinti vardir. Cunku ozellikle kadinlar yuva dagitmada cok aceleci degiliz. ...

Okadar kiskanckki bakarken calisiyodum çıktım işten evlendikten sonra, bende boşansam kendime yeni bi yol cizsem diye düşünüyorum okulumu devam ettirsem hem calişsam gibi şeyler bu insanlardan kurtulurdum
Ah genç kızlarımız... Saplantılı kıskançlığı sevgi göstergesi sanıp kendilerinden türlü ödünler veriyorlar. Lafım sizin nezdinizde bütün kızlara etmeyin eylemeyin. Ayaklarınızın üzerinde durun. Sizin de hakkınızda umarım hayırlısı olur.

Bende 4. Ayda boşanma raddesine geldim ama ailemin evine gidersem kim beni kusurlu görür diye düşünmedim. Anlaşamadım bitti derim diye düşündüm. Çevrenin lafina bakmayın o evde yaşayan sizsiniz.

siddet bir kere basladimmi devami gelir yapabileceginiz en iyi seyi yapip ailenizin yanina donmussunuz kimin ne dediginin ne dusundugunun bi onemi yok herkes herkesi yargilar icerigini sebebini bilmeden sonra bir kadin cinayeti islenir herkes duyarli oluverir arkanizdan konusacaklar icin soyluyorum bunu. ne yasadiginizi ne hissettiginizi siz daha iyi bilirsiniz bunun 4 ayida 4 yilida olmaz

Tam olarak sorunlarınız neler yani 4 ay çok kısa bir süre hangi ara bu kadar çabuk aranız bozuldu niye yani sebep ne daha ayrıntılı anlatır mısınız daha iyi anlamamız adına
Evliligimn ilk haftalarinda benm için küçük olan sorunlar onun için cook büyük sorunlar.hic birşey isteyemiyorum kedisinden para gibi ihtiyaclarimi karşılamak için hiç bir seçenek sunmuyor sürekli azarlayip kufrediyor ve annesinden çok etkileniyo sürekli karisiyo hiç bir şekilde bir şeyler almami istemiyo kadin ve bi çok şey var göz yumruğum annesine hiç bir şekilde bir şey dedittirmiyo

Yazıklar olsun o eşinizde de hiç iş yokmuş kayınvalidenize zaten söyleyecek söz bulamıyorum

Düzelmez demi böle insanlar olan bana olur ömrumden ömür gider

Yazdıklarınız gerçekten çok üzücü şeyler . 4 aylık evlilikte şiddete kadar gelmiş olay . Ben de 4 aylık evliyim eşim çok çok anlayışlıdır. Kayınvalidem çok tatlı bir kadın . Kayınvalide değil annem sayıyorum onu da . Inşallah böyle devam eder ama kayinvalidem kötü olsaydı da eşim beni ezdirmezdi diye düşünüyorum . Eşiniz çok sıkıntılı. Size vurmayı, kaba davranmayı üstünlük olarak görüyor ne yazık ki . Şu an baba evindesiniz sanırım . Peki eşinizin hicbir pişmanlık belirtisi dahi yok mu ? Arayıp sormadı mi hiç sizi ? Boşanın ya da boşanmayın diyemeyeceğim bu sizin kendi kararınız ; ama seven bir erkek sevdiğine kıyamaz. Bu şekilde ömür geçer mi bilemiyorum . Umarım hakkınızda hayırlı olur.

Bunun üstüne elalem ne der diye düşünüyorsunuz? Çıkın gidin ailenizin yanina. Sorana da "cok terbiyesiz kültürsüz insanlar. Siddet de uyguladılar" dersiniz. Olur biter. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…