- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ben 9 yıllık evliyim kayınvalidem daha bana şuradan kalk şuraya otur dememiştirGerçektenmi ne güzel yabenmki tam bir şeytan hiç birşey aldirmiyo bana bi çöp bile üzerime
Okadar kiskanckki bakarken calisiyodum çıktım işten evlendikten sonra, bende boşansam kendime yeni bi yol cizsem diye düşünüyorum okulumu devam ettirsem hem calişsam gibi şeyler bu insanlardan kurtulurdumİş fırsatı hiç çıkmadı mı? Bence iş bulsaniz aileniz karışmaz. Bu devirde ne düşünce böyle. Eğer kendinize yol çizmek istiyorsanız bazı şeyleri zorlamalisiniz..
Işte bana denk gelmedi öle bi kaynana alıp içime sokardım o dereceBen 9 yıllık evliyim kayınvalidem daha bana şuradan kalk şuraya otur dememiştir
Kesinlikle hiçbir şeyime karışmaz
Bnde öle olmasını istiyorummKorunun. Ailenizden guvendiginiz ve esinizin cekinebilecegi birine durumu anlatip yardim isteyin. Esinizle konusmus oldugunuzu ve bosanmaya karar verdiginizi varsayiyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah durumlarınız düzelir eşinizle.fitne çıkarmanın günahını çok büyük Allah görüyor o konuda içiniz rahat olsun.Allah sabır ve dayanma gücü versinSorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsunhiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
Tam olarak sorunlarınız neler yani 4 ay çok kısa bir süre hangi ara bu kadar çabuk aranız bozuldu niye yani sebep ne daha ayrıntılı anlatır mısınız daha iyi anlamamız adınaIşte bana denk gelmedi öle bi kaynana alıp içime sokardım o dereceama nasip işte bizede böle yılanı düştü
Ah genç kızlarımız... Saplantılı kıskançlığı sevgi göstergesi sanıp kendilerinden türlü ödünler veriyorlar. Lafım sizin nezdinizde bütün kızlara etmeyin eylemeyin. Ayaklarınızın üzerinde durun. Sizin de hakkınızda umarım hayırlısı olur.Okadar kiskanckki bakarken calisiyodum çıktım işten evlendikten sonra, bende boşansam kendime yeni bi yol cizsem diye düşünüyorum okulumu devam ettirsem hem calişsam gibi şeyler bu insanlardan kurtulurdum
siddet bir kere basladimmi devami gelir yapabileceginiz en iyi seyi yapip ailenizin yanina donmussunuz kimin ne dediginin ne dusundugunun bi onemi yok herkes herkesi yargilar icerigini sebebini bilmeden sonra bir kadin cinayeti islenir herkes duyarli oluverir arkanizdan konusacaklar icin soyluyorum bunu. ne yasadiginizi ne hissettiginizi siz daha iyi bilirsiniz bunun 4 ayida 4 yilida olmazSorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsunhiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
Evliligimn ilk haftalarinda benm için küçük olan sorunlar onun için cook büyük sorunlar.hic birşey isteyemiyorum kedisinden para gibi ihtiyaclarimi karşılamak için hiç bir seçenek sunmuyor sürekli azarlayip kufrediyor ve annesinden çok etkileniyo sürekli karisiyo hiç bir şekilde bir şeyler almami istemiyo kadin ve bi çok şey var göz yumruğum annesine hiç bir şekilde bir şey dedittirmiyoTam olarak sorunlarınız neler yani 4 ay çok kısa bir süre hangi ara bu kadar çabuk aranız bozuldu niye yani sebep ne daha ayrıntılı anlatır mısınız daha iyi anlamamız adına
Bosandinzmi Peki şimdi naslsnz şimdi hayat nasillBende 4. Ayda boşanma raddesine geldim ama ailemin evine gidersem kim beni kusurlu görür diye düşünmedim. Anlaşamadım bitti derim diye düşündüm. Çevrenin lafina bakmayın o evde yaşayan sizsiniz.
Yazıklar olsun o eşinizde de hiç iş yokmuş kayınvalidenize zaten söyleyecek söz bulamıyorumEvliligimn ilk haftalarinda benm için küçük olan sorunlar onun için cook büyük sorunlar.hic birşey isteyemiyorum kedisinden para gibi ihtiyaclarimi karşılamak için hiç bir seçenek sunmuyor sürekli azarlayip kufrediyor ve annesinden çok etkileniyo sürekli karisiyo hiç bir şekilde bir şeyler almami istemiyo kadin ve bi çok şey var göz yumruğum annesine hiç bir şekilde bir şey dedittirmiyo
Ya aynen öle nefret ediyorum hepsindenYazıklar olsun o eşinizde de hiç iş yokmuş kayınvalidenize zaten söyleyecek söz bulamıyorum
Düzelmez demi böle insanlar olan bana olur ömrumden ömür gidersiddet bir kere basladimmi devami gelir yapabileceginiz en iyi seyi yapip ailenizin yanina donmussunuz kimin ne dediginin ne dusundugunun bi onemi yok herkes herkesi yargilar icerigini sebebini bilmeden sonra bir kadin cinayeti islenir herkes duyarli oluverir arkanizdan konusacaklar icin soyluyorum bunu. ne yasadiginizi ne hissettiginizi siz daha iyi bilirsiniz bunun 4 ayida 4 yilida olmaz
Valla bir ömür böyle geçmez ayrıl kurtulYa aynen öle nefret ediyorum hepsinden
Sorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsunhiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?