- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Probleme odaklansam bile çözemiyorum diyorum.cözülecek gibi bisey degilProbleme değil de elaleme odaklanırsanız çözemezsiniz tabii
Evet baya bi sorunlar yaşıyorum eşim eve annesi tarafından faha 4 ay oldu evlendik ama çok kotu seyler yasiyorum
Ben gidende sorun aramam gittiyse vardır bir haklı nedeni kimbilir ne yaşadı o gelin gittiği kapıda diye düşünürümMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Öle bi insanlarki sindirdiler simdiden beni çok beterler eşim dediğim insan burnumdann getiriyo hiç bir şey söleyemiyorumm o günümü zehir ediyo garibanmi artık ezikmi oldum bende bilmiyorum çünkü karakterimi bile elmden aldilar lanet olasıcalarSizi cok gariban gordum. Cok nadiren derim ama BOŞANIN.
Insanlara nezaket ve karakter sonradan eklenmiyor. Degismiyorlar. Henuz bebegin yokken bunu yap. Onunde koca bir hayat var. Belki de seni guldurecek yeni bir kalp.
Seni oraya bagli kilan nedir evladin yok su an. Dikkat et olmasin. Guclu ol.bu hayat bir kere yasaniliyor. Ikincisi yok. Lutfen makul davran. Ve terketÖle bi insanlarki sindirdiler simdiden beni çok beterler eşim dediğim insan burnumdann getiriyo hiç bir şey söleyemiyorumm o günümü zehir ediyo garibanmi artık ezikmi oldum bende bilmiyorum çünkü karakterimi bile elmden aldilar lanet olasıcalar
Öle yapcam gerçekten hiç mutlu değilim hiçSeni oraya bagli kilan nedir evladin yok su an. Dikkat et olmasin. Guclu ol.bu hayat bir kere yasaniliyor. Ikincisi yok. Lutfen makul davran. Ve terket
Gerçekten anlayamiyomussun ailemle konuşup gitcem ama kv olacak kadın altinlarimi vermiyo pislikAilen sikinti yaratmiyorsa yanlarinda ol ve o adamdan da ailesinden de kurtul. Pisman olursun sonra gecen yillara canim.uzulme. bu devirde evlilik sans baht isi. Ustune on yil.dusunsen de ayni eve girmeden anlamazsin.
Canini kurtar ya altin sanki ne kadar var ki. Sen de yerini biliyorsundur yarisini olsun al cik git. Mahkeme de bir secenek.tabi ama ben olsam hepsini alir cikar giderim[/QUOTE
Sakladığı yeri değiştirmiş kadın pislik geberirler Insallh istesemde vermiyolarki adamlar
Baya bi var inanirmsn takılan 50 binin üzerinde allah belâlarını versinnCanini kurtar ya altin sanki ne kadar var ki. Sen de yerini biliyorsundur yarisini olsun al cik git. Mahkeme de bir secenek.tabi ama ben olsam hepsini alir cikar giderim
Saklama amaçlı güyaa kadın vermiyo resmenn basina bisey gelir diye pislik görgüsüz alamıyorum kadndann eş ten ıstiyorum oda en iyi kasa annem diyip duruyo aklina nasıl giriyosa şeytannnAsil soru senin altinlarin neden kayinvalidede
beraber mi yaşıyorsunuzGerçektenmi ne güzel yabenmki tam bir şeytan hiç birşey aldirmiyo bana bi çöp bile üzerime
çekmek zorunda değilsin bir ömür biliyorsun değil mi??Hamile kalmadığın için şanslısın bile ..Yolun açık olsun,kurtulmalısınYok inan benden ayrı yatiyo sürekli küsüyo gidiyo öteki odada yatiyo ya da yerde yatiyo çok değişik bi insanmış ahh ah bilemedimm
Boşanmak için gitmeyi düşünüyorum işte bende aksine bisey demiyorum
Evet çocuğum flnda yok zaten karı koca ilişkimizde yokçekmek zorunda değilsin bir ömür biliyorsun değil mi??Hamile kalmadığın için şanslısın bile ..Yolun açık olsun,kurtulmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?