4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Sizi cok gariban gordum. Cok nadiren derim ama BOŞANIN.
Insanlara nezaket ve karakter sonradan eklenmiyor. Degismiyorlar. Henuz bebegin yokken bunu yap. Onunde koca bir hayat var. Belki de seni guldurecek yeni bir kalp.

Ben gidende sorun aramam gittiyse vardır bir haklı nedeni kimbilir ne yaşadı o gelin gittiği kapıda diye düşünürüm

Sizi cok gariban gordum. Cok nadiren derim ama BOŞANIN.
Insanlara nezaket ve karakter sonradan eklenmiyor. Degismiyorlar. Henuz bebegin yokken bunu yap. Onunde koca bir hayat var. Belki de seni guldurecek yeni bir kalp.
Öle bi insanlarki sindirdiler simdiden beni çok beterler eşim dediğim insan burnumdann getiriyo hiç bir şey söleyemiyorumm o günümü zehir ediyo garibanmi artık ezikmi oldum bende bilmiyorum çünkü karakterimi bile elmden aldilar lanet olasıcalar

Seni oraya bagli kilan nedir evladin yok su an. Dikkat et olmasin. Guclu ol.bu hayat bir kere yasaniliyor. Ikincisi yok. Lutfen makul davran. Ve terket

Ailen sikinti yaratmiyorsa yanlarinda ol ve o adamdan da ailesinden de kurtul. Pisman olursun sonra gecen yillara canim.uzulme. bu devirde evlilik sans baht isi. Ustune on yil.dusunsen de ayni eve girmeden anlamazsin.

Ailen sikinti yaratmiyorsa yanlarinda ol ve o adamdan da ailesinden de kurtul. Pisman olursun sonra gecen yillara canim.uzulme. bu devirde evlilik sans baht isi. Ustune on yil.dusunsen de ayni eve girmeden anlamazsin.
Gerçekten anlayamiyomussun ailemle konuşup gitcem ama kv olacak kadın altinlarimi vermiyo pislik eşime sölüyorum oda aynı napcam bıkmıyorum mahkeme yoluylami alsam acaba

Canini kurtar ya altin sanki ne kadar var ki. Sen de yerini biliyorsundur yarisini olsun al cik git. Mahkeme de bir secenek.tabi ama ben olsam hepsini alir cikar giderim

geri dönecekse çıkmasın o evden derim.
cidden geri dönecekseniz ve amacınız burnunu sürtmekse çıkmayın evinizden.

Yok inan benden ayrı yatiyo sürekli küsüyo gidiyo öteki odada yatiyo ya da yerde yatiyo çok değişik bi insanmış ahh ah bilemedimm
çekmek zorunda değilsin bir ömür biliyorsun değil mi??Hamile kalmadığın için şanslısın bile ..Yolun açık olsun,kurtulmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…