4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Belkide cesaret edemediğim içindir bazı şeylere ama bu şekilde iğrenç bi evlilik çekilmez bu ınsanlar çok kötüler annesi çok beter bi kadin ben böle şeyler görmedim işte el insana açmıyormuş umuda görmüş oldum..

Bende hem kendisi hem annesi sanki anne babasiyla evlendim herseye karışıyorlar bktm artık kendi evimde bile annesinin hükmü geçerli ya ve beraber oturcakmsz kendi evlerini satıp yeni büyük bi ev alcaklarms ben istemediğimi solesem bile nafile, artık hizmetciden bi farkmda olmaz,bin an önce kendimi bunlardan kurtarmak lazmm

mişmişmiş dee muşmuşmuş diyosun yani? Hiçbişey anlamadım

Ben öyle anasının evine gidip sonra geri dönenlerin mantıklı bir birey olmadıklarını evlilik bilincine varmadan evlenmiş olduklarını düşünüyorum.Evine geri döndükten sonra zaten onu bir süre sonra eşi de önemsemez kendi ailesi de

Benim merak ettiğim elalemin ne düşündüğü neden bu kadar önemli? Millet ne diyecek diye düşünüleceğine neden problemi çözmeye odaklanılmıyor?

Ama hic bi kadın durduk yere eşinin evini birakmak istemez demekki çok ağır ve kaldiramiycak şeyler yasiyo

Gitmesine bir şey demedim...gidip dönmesine...boşanacaksa tabi ki gitsin

Bu arada orası senin eşinin evi değil...sizin birlikte eviniz...siz henüz benimseyememişsiniz...yalnız gitmeniz umarım korkutmak amaçlı değildir çünkü döndüğünüzde ve tekrar gittiğinizde artık önemsenmezsiniz

eeee evlilik evcilik degildir..aceleye gelmez aman cocuk yapma..

Ya insan bir sürü sorun yaşadığı için hemen benimseyemiyo işte naparsın

evliligin ilk yıllarında basit seyler buyuk problem gibi algilanabiliyor. yada sorunlar cozulemezmis zannediliyor. gercekten asilamayacak seylermi onu düşünün. 4 ayda evi terkeden insana etrafin ne dediginide umursamayin herkes kendi yasadigini bilir kimsenin elestirme haddi degildir. elalem ne der diye kendi hayatinizi mehvetmeyin

Bana o... diyecek adamın ağzını iğne iplikle dikerim net. Milletin ne diyeceğini takmayı bırakın,kazara bebek sahibi olmadan kurtulun bu tuhaf tiplerden.

İyi yapmışsın ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…