- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Belkide cesaret edemediğim içindir bazı şeylere ama bu şekilde iğrenç bi evlilik çekilmez bu ınsanlar çok kötüler annesi çok beter bi kadin ben böle şeyler görmedim işte el insana açmıyormuş umuda görmüş oldum..4 aylık evlisin...
Adamı tanımadan görücü usulu tarzında evlendin...
Adam evlendiğinizden beri,seni ailesine annesine ezdiriyor..
Sana maddi destek vermiyor ,ihtiyaçlarını karşılamıyor...
Sana hakaret ediyor,orospu gel buraya diye hitap ediyor (Kendi namusu olan bir kadına ) ..
Kayın validen seni kıskanıyor,eşinle aranı bozmak için dolduruyor...
Eşin seninle birlikte uyumuyor,ya salonda ya yerde yatıyor...
Sen ailene gittiğinde sorun oluyor ,sana ailene gitmene izin verilmiyor kavga çıkıyor...
Eşin sana tartışma esnasında tokat atmış...
Ve sen daha aylık gelinsin....
Kusura bakma istersen bana kız ama ,senin aklından şüphe ediyorum...
Bırak o ne demiş bu ne demiş...
Derhal eşyalarını altınlarını toparla,ailene bize anlattığın gibi anlat ve çık o evden.
Hakaret ve tehdit davası aç boşanma davasıyla birlikte ve hayatına bak...
Düzelir diye bekleme !!! Düzelmez...
İnceldi kopar gitsinnnnnn
Bende hem kendisi hem annesi sanki anne babasiyla evlendim herseye karışıyorlar bktm artık kendi evimde bile annesinin hükmü geçerli ya ve beraber oturcakmsz kendi evlerini satıp yeni büyük bi ev alcaklarms ben istemediğimi solesem bile nafile, artık hizmetciden bi farkmda olmaz,bin an önce kendimi bunlardan kurtarmak lazmmBoşanmadık bebek bekliyoruz. Toparlanmak zor oldu tabii. Sebebiniz ne bilmiyorum bizde sebep ailesiydi ortalık bi karışınca herkes köşesine çekildi bizde toparladık. Tabi o süreçte ben evi terketmedim, eşim terketti. Boşanma davalarında evi terkeden kusurlu bulunuyor diye biliyorum zaten, avukatla da görüştüm o süreçte oda evden çıkma sana boşanma bitene kadar yer tahsisi etmek zorunda, bununla ilgili de dilekçe doldururuz demişti. Bi kaç günün sonunda eşim eve geri döndü benim terketmemi istedi bende terketmeyecegimi avukatın söylediklerini söyledim. Aynı evde iki yabancı gibi yaşadık bir süre. Sonra ben rahatsızlanınca yine yanımda o oldu derken baktık barışmışız. Ilk zamanlar gerçekten çok zor, evliliğe adapte yeni birine adapte olmak çok zor bir durum. Herkesin akli karışıyor bu durumda, olaylar yaşanıyor. Benden tavsiye çok büyük bişey yoksa sakin kalın iyi düşünün. Evi de terketmeyin, biri gidecekse o gitsin biraz uzaklaşin birbirinizden.
mişmişmiş dee muşmuşmuş diyosun yani? Hiçbişey anlamadımMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya.
Sorum şu daha 4 aylık yeni bi gelin,gelin gittigi evi bırakıp kendi ailesinin yanina gittiğinde (o 4 ay içinde bir sürü sıkıntılar yaşamiş) onlardami suç ararsınız gelindemi? Bu durum, dışardan bakan insanlar için nasıl algılanır sizce?
Yorum ve görüşlerinizi paylaşırsanz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Ama hic bi kadın durduk yere eşinin evini birakmak istemez demekki çok ağır ve kaldiramiycak şeyler yasiyoBen öyle anasının evine gidip sonra geri dönenlerin mantıklı bir birey olmadıklarını evlilik bilincine varmadan evlenmiş olduklarını düşünüyorum.Evine geri döndükten sonra zaten onu bir süre sonra eşi de önemsemez kendi ailesi de
Ama hic bi kadın durduk yere eşinin evini birakmak istemez demekki çok ağır ve kaldiramiycak şeyler yasiyo
Gitmesine bir şey demedim...gidip dönmesine...boşanacaksa tabi ki gitsin
Ya insan bir sürü sorun yaşadığı için hemen benimseyemiyo işte naparsınBu arada orası senin eşinin evi değil...sizin birlikte eviniz...siz henüz benimseyememişsiniz...yalnız gitmeniz umarım korkutmak amaçlı değildir çünkü döndüğünüzde ve tekrar gittiğinizde artık önemsenmezsiniz
Boşanmak için gitmeyi düşünüyorum işte bende aksine bisey demiyorumGitmesine bir şey demedim...gidip dönmesine...boşanacaksa tabi ki gitsin
Problemi çözemiyorumBenim merak ettiğim elalemin ne düşündüğü neden bu kadar önemli? Millet ne diyecek diye düşünüleceğine neden problemi çözmeye odaklanılmıyor?
İyi yapmışsın ozmanSorun eşim ve annesi eşim bana çok kötü davraniyor sürekli küfür ediyo bide tokadini yedim sağolsunhiç birşey yapmadgm halde ve annesi herrr şeye karisiyo sürekli oğlunu fitniyo üzerime saliyo hiç bir sekilde benm yanmda olmuyo beni 1 kere bile savunmuyo bile
Ya pislik işte nefret ettimmBana o... diyecek adamın ağzını iğne iplikle dikerim net. Milletin ne diyeceğini takmayı bırakın,kazara bebek sahibi olmadan kurtulun bu tuhaf tiplerden.
Problemi çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?