- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Evet hiç bi kadın durduk yere yuvasını dağıtmaz malaseffBen genelde hep erkekleri suçlarım. Kim bilir ne yaptilar kadina derim hemcinsimi korurum hakli gorurum.
Aynen oyle hicbir kadin son ana kadar mucadele etmeden yuvasını yikmaz illa ki erkeklerin bi kusuru vardir.Evet hiç bi kadın durduk yere yuvasını dağıtmaz malaseff
Evliligimn ilk haftalarinda benm için küçük olan sorunlar onun için cook büyük sorunlar.hic birşey isteyemiyorum kedisinden para gibi ihtiyaclarimi karşılamak için hiç bir seçenek sunmuyor sürekli azarlayip kufrediyor ve annesinden çok etkileniyo sürekli karisiyo hiç bir şekilde bir şeyler almami istemiyo kadin ve bi çok şey var göz yumruğum annesine hiç bir şekilde bir şey dedittirmiyo
Bosandinzmi Peki şimdi naslsnz şimdi hayat nasill
Evet baya bi sorunlar yaşıyorum eşim eve annesi tarafından faha 4 ay oldu evlendik ama çok kotu seyler yasiyorum
bu insanlardan kaçmayı bike düşündüm kaçıp gitsem diye planlar yaptım,ama bir türlü cesaret edemedim..hep mutsuzumm her günüm yüzüm hiç gülmüyo eşim dediginz insan size iğrenç bi şekilde o....gel buraya şunu getir bunu getir şeklinde iğrenç küfürler sölüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?