4 aylık gelin! Arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi yazarsanz sevinirim

Ben genelde hep erkekleri suçlarım. Kim bilir ne yaptilar kadina derim hemcinsimi korurum hakli gorurum.

Sorun neyse çözüme odaklı olun
Daha yeni elisiniz zor bir süreç

Bende yaşadım.
Kendi ailem.
Yeni geline ne yaptılar da kaçırdılar evden diye düşünür millet demişti
Onlarda katlanmadı diye düşündü.
Benim sorunlarım azaldı şükür.

B3nde 6 aylık evliyken beni babanın evine bırakmıştı.
Biz o süreçte avukata gittik.
Köle diye almışlar seni dedi ( baro)
Keşke o zaman boşansaydım diyorum bazen.
Şimdi cocugumda var. Önceden niye böyle oluyor diye çok kafa horardim.
Şimdi aldatsa bile gözümü kör edip zamanını beklicem .
Bence sen pişman olma.

Canım aynı yaşadıklarımız resmen. Bende önlisans mezunhydum o zaman.
Bizimkilerinde parası birdi.
Hergün üstüne üstlük sabah oraya bırakırdı gece eve 12 de dönerdik. Yenir vligken.
Evimize gelene gidene karışırlardı.
Aldığım 10 liralık ayakkabiya bile laf ederlerdi.
Bir yere gitmemize kızarlardı.
Biz gezmiyoruz. Siz gelmeyin para biriktirip derlerdi.
Altınlarımı aldılar sözde bize başka şehirden ev aldılar ama tapusu kaynimin üstüne.
Sürek li insanlara beni kötülerdi.
Ben kayinbabamin yanında uzaniyomusum vs.tarzi iftiraları. Hastayken bana saldırması boğazımı sıkması var kv nın.
Eşim ona rağmen o zamanlar kaynanamı savunurdu.
Sonradan kv ile ilgili bisey anlatnamaya başladım.
Oraya giderken bildikleri şeyi giymeye çalıştım

Bisey dediklerine cevap vermedim kendi bildiğimi yaptım.

Şuan çocuğum var.
Geçen sene oldu bunlar.
Hamileliğinin son ayinda evimde tantana çıkarıp beni sabaha kadar ağlaymış bir kadına ben fazla iyi davranıyorum.
Sonra hastanede yatarken bana yaptıkları yüzünden guvenlikler dışarı attı bunu. O zaman kp de öğrendi. Beni destekledi. O zamandan beri sesi eskiye göre kesik sayılır Allah maf etsin onu
Inşallah.

Millete ne dediğine bakma.
Boşanma düşüncen varsa çocuk yapma.
Katlanamicaksan da bence ayrıl erkenden.
Geç olunca insan daha zorlanıyor.

Bu ve bunun gibi aileler hiç bir zaman duzelmez sana bir Abla tavsiyesi yol yakinken çocuk olmadan bosan çünkü bundan sonra hersey iyiye değil dahada kötüye gidecek senin için dışarıdan dedikodu yapanlara gelince o ne der bu ne der deme sakin sana yazık olur bunlardan biri halt çıkmaz çünkü 4 ayda böyle olan bi sene sonra çocuk doğduktan sonra seni kapıya atar sakin eve dönme şimdi sana türlü dil dokecekler ne olur eve dön bir daha olmayacak gibilerinden sakın inanma senin gelmenimi sadece kendilerinin millete karşı rezil olmamak için isteyeceklerdir yani sadece 4 ay olduğu için o yüzden bundan sen değil onlar zararlı çıkar daha çok millet bi geline bakamadi derler sen merak etme ama eğer bosanmazsan bunlar daha iyi günlerin olur o yüzden çok iyi dusun taşın ona göre karar ver

Yahu sanan ne dışardaki insanların ne düşündüğünden falan sen kendi yaşadığına bakacaksın insanlar üç gün konuşur sonra unutur gider hem kimi ne ilgilendirir milletin dediğine göre hayat mı yaşanır. Hemen ailene dayak yediğini bildir

Bosandinzmi Peki şimdi naslsnz şimdi hayat nasill

Boşanmadık bebek bekliyoruz. Toparlanmak zor oldu tabii. Sebebiniz ne bilmiyorum bizde sebep ailesiydi ortalık bi karışınca herkes köşesine çekildi bizde toparladık. Tabi o süreçte ben evi terketmedim, eşim terketti. Boşanma davalarında evi terkeden kusurlu bulunuyor diye biliyorum zaten, avukatla da görüştüm o süreçte oda evden çıkma sana boşanma bitene kadar yer tahsisi etmek zorunda, bununla ilgili de dilekçe doldururuz demişti. Bi kaç günün sonunda eşim eve geri döndü benim terketmemi istedi bende terketmeyecegimi avukatın söylediklerini söyledim. Aynı evde iki yabancı gibi yaşadık bir süre. Sonra ben rahatsızlanınca yine yanımda o oldu derken baktık barışmışız. Ilk zamanlar gerçekten çok zor, evliliğe adapte yeni birine adapte olmak çok zor bir durum. Herkesin akli karışıyor bu durumda, olaylar yaşanıyor. Benden tavsiye çok büyük bişey yoksa sakin kalın iyi düşünün. Evi de terketmeyin, biri gidecekse o gitsin biraz uzaklaşin birbirinizden.

Evet baya bi sorunlar yaşıyorum eşim eve annesi tarafından faha 4 ay oldu evlendik ama çok kotu seyler yasiyorum

Kimin ne dediğinden banane demeniz lazım. O eziyeti siz çekiyorsunuz (ki ne yaşadığınızı da bilmiyorum) kimseyi ilgilendirmez.
İsterseniz 1 günlük evli olun boşanmak en doğal hakkınız..

Gencecik eğitimli insanlarsınız. Boşanırsam nolur diye neden endişe ediyorsun, 4 ay önce açlıktan ölmüyordun herhalde, ailen mesleğin var. Asıl bu adamla evli kalırsam nolur diye iyice düşün. Önce kocanla sonra ailenle konuş. Bu işin böyle devam etmeyeceğini net bir dille anlat. Düzelirse ne ala, düzelmezse hiç yıllarını harcama.

Hayatlarımızı insanlar için yaşamıyoruz ki? O öküz kocanızın attığı tokadın acısını siz yaşadınız, elalem değil. O yüzden kim ne düşünürmüş diye bakmamak lazım. Bu ilişkiye devam edecek olursanız cehennemi yaşayacak olan sizsiniz. Acele davranmışsınız, çok iyi tanımadan kendinizi saçma sapan bir ailenin içine atmışsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır hesabı, kurtulun bu mahluklardan. Ne saygı var ne sevgi, ne tutacak ki sizi?

Çok üzüldüm. İnsan çok fazla heves ve hayalle evleniyor. Böyle olmasını asla istemezdiniz ama olmuş. Aslında bu evliliğin yürümeyeceği çok belli olduğu için erkenden boşanmanız sizin yararınıza olur.

Eşinizin aşağıda ettiği laf yenilir yutulur değil. Tokat da atmış ama böyle bir tavır fiziksel şiddetten bile kötü.

Bir bavulla aileniz yanına dönün hemen. Olayları anlatın. Hayatınızı kurtarın.

canım hiç üzülme, kimse yuvasını yıkmaz istemez, hele kadınlar ne kadar çok çabalar biliyoruz, kimse bu kötü bi gelinmiş demez sana.

hem kim ne derse desin; bi kez geliyoruz dünyaya, onu da üzülüp hakaret yemek, çile çekmek için değil.

Sorun aramam kimsede.

Ayrılmış mı baba evine mi gitmiş soru pek anlaşılmadı.

4 aylık evlisin...
Adamı tanımadan görücü usulu tarzında evlendin...
Adam evlendiğinizden beri,seni ailesine annesine ezdiriyor..
Sana maddi destek vermiyor ,ihtiyaçlarını karşılamıyor...
Sana hakaret ediyor,orospu gel buraya diye hitap ediyor (Kendi namusu olan bir kadına ) ..
Kayın validen seni kıskanıyor,eşinle aranı bozmak için dolduruyor...
Eşin seninle birlikte uyumuyor,ya salonda ya yerde yatıyor...
Sen ailene gittiğinde sorun oluyor ,sana ailene gitmene izin verilmiyor kavga çıkıyor...
Eşin sana tartışma esnasında tokat atmış...
Ve sen daha aylık gelinsin....

Kusura bakma istersen bana kız ama ,senin aklından şüphe ediyorum...

Bırak o ne demiş bu ne demiş...
Derhal eşyalarını altınlarını toparla,ailene bize anlattığın gibi anlat ve çık o evden.
Hakaret ve tehdit davası aç boşanma davasıyla birlikte ve hayatına bak...
Düzelir diye bekleme !!! Düzelmez...
İnceldi kopar gitsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…