4 Aylık kilo verme yarışması

arkadaşlar benide alın aranıza bende 1ocak itibarıyle dikkat ediyorum60.4 başladım şimdi 59.6 dikkat edince oluyo

benide ekleyin bu yarışmaya 1 ocak 95 kiloyla başladım dikkat etmeye sizlerle daha dikkatli olurum diye düşünüyorum.
Merhaba hedef kilo mevcut kilo ve boy bilgileri alablrmym. Her hafta çarşamba kilo bildirim günü iki hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor

Ben menü paylaşırım daha motive oluyorum hadi Bismillah hepimiz hedefimize ulaşalım baharda bizde çiçek açalım şöyle tiril tiril gömlekler elbiseler giyelim kot üzerine Tişörtü rahat rahat giyelim Sağdan soldan yağlar fışkırmadan ayy çok heyecanlandım şimdi:KK49:
Yapabiliriz yaaa o incecik hatunlardan hiç bir farkımız yok bizimde, yapabiliriz hepimiz, buna Yürekten inanıyorum haydi hanımlar millet değişim Görsün azmimize irademize hayran kalsınlar hep bizmi hayran hayran bakıcaz sıra bizdeEn Büyük KK

kirmizibalikkac
topiğin hayırlı olsun lütfen beni de alın aranıza
tam 94 kilo oldum desteğe ve motivasyona ihtiyacım yoksa devam edemiyorum bozuyorum. bu kiloya kilo vercem diye diye geldim. 3 aylık evliyim daha hamilelik falan çok yol var önümde bir an önce kilo vermeliyim. lütfen beni de alın.
boy:1.65
kilo:94

kirmizibalikkac
topiğin hayırlı olsun lütfen beni de alın aranıza
tam 94 kilo oldum desteğe ve motivasyona ihtiyacım yoksa devam edemiyorum bozuyorum. bu kiloya kilo vercem diye diye geldim. 3 aylık evliyim daha hamilelik falan çok yol var önümde bir an önce kilo vermeliyim. lütfen beni de alın.
boy:1.65
kilo:94
Sağol canim hoşgeldin aramıza. Gercekten fena durumdasin daha hamilelik bile gecirmemişsin. Ben 65 le evlenip bir bucuk sene sonra hamile kaldim 105 le doguma girdim. Ve sonunda istikrarla 75 e indim hala iniyorum. Çok kararli olman lazim cevreni esini kendini sasirtmalisin. Bayan dedigin zarif olur şişmanken hić bişey olmuyor. Ben atlattim o en zor günleri sira sende başarmalisin . Kilosu çok olanlari listede daha çok takip edecem zayiflamanizi isterim gercekten fazla kilo berbat bisey . Hep beraber basaricaz. Sana ilk.tavsiyem 5 ten sonra yemek yeme ve günlük yediklerini buraya yaz bide canim hedef kilon kaç ilk 4 ay için

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

yani boy
170 kilo 90 hedef 70 şu anlık tabiki de ne yapmam gerekli yaa of of

10 ocak
sabah
1 has yumurta
8 adet zeytin
1 dilim TT ekmek
az Peynir
1 tk bal
ara
1 sb taze sıkılmış portakal suyu
9 ocakta menu yaza madim yogun bir gündü yazılı yap oku ama bugun sabah öğle akşam ayrı ayrı yazıcam yazmak beni daha çok motive eediyor iyi gunler

merhaba,bu ara internetimde sorun var .gelip gidiyor.ki gündür yoktu.ama ben karbonhidrat düzenine uygun beslenmeye devam ettim bu arada.çocuklara börek yaptım ve hiç yemedim.

ben de katılmak istiyorum eğer geç kalmadiysam . boy 1.70 kilo 74 hedef 52
ekliyorum hoşgeldin aramıza Her çarşamba kilo bildirim günümüz

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa.
yani boy
170 kilo 90 hedef 70 şu anlık tabiki de ne yapmam gerekli yaa of of
Hoşgeldin canim ekliyorum. Çok sıki ilerlemen lazim. Gelinlikte yakissin hem demi ama. Abur cubur meyve sulari asitli icecekler tuketiyorsan bunlari kesinlikle birakmalisin ekmek, pilav ve tatlilarida birak saat 5 ten sonra bir lokma dahi yeme bu şekilde gece uykuda yağ yakimin artar dikkat edersen insallah hedefine ulasirsin sonunda hem isin hem düğünün var mutlaka zayiflamalisin kilon çoook :KK20::KK31::KK4:
10 ocak
sabah
1 has yumurta
8 adet zeytin
1 dilim TT ekmek
az Peynir
1 tk bal
ara
1 sb taze sıkılmış portakal suyu
9 ocakta menu yaza madim yogun bir gündü yazılı yap oku ama bugun sabah öğle akşam ayrı ayrı yazıcam yazmak beni daha çok motive eediyor iyi gunler
madem öyle istediğin gibi yaz canim cvp yazilmasada emin ol fazla kişi okuyor :-)

merhaba,bu ara internetimde sorun var .gelip gidiyor.ki gündür yoktu.ama ben karbonhidrat düzenine uygun beslenmeye devam ettim bu arada.çocuklara börek yaptım ve hiç yemedim.
bravo ben en azindan bir parça yerdim.bu şekilde istikrarli yol almaya devam canim carsamba gunu yaklasiyor :KK39:

Son düzenleme:
Back
X