Neresi kötü canım bende hemen hemen aynıyım yaza küçüleceğiz inşallahGögüs 104
Bel 90(bel oyuntusundan ölctüm)
Basen 114(kalcanin en genis kismindan ölctm bunuda)
Iyi geceler canımIyi geceler kizlar
Iyi geceler kizlar
Sabah bidaha ölçerim canımGüzel hatunlar ölçüleri sabah aç karnına alın bi kaç cm farkediyor çünkü
Senin ölçülerinide merak ettim canım ben elmayım acaba senin vücûd tipin neIyi geceler ben de ev islerimi yeni bitirdim yatacam kizim hala ayakta ama...
nasıl bir isteksizlik ki bu ev isi yapmam saat 4ten bu saate surdu ama arada hep dinlendim oturdum falan. Zoraki yapinca iste.o da sadece süpürge yapma ve silme idi
Sağol canım moral oldun eşimde şimdi Karşımda ekler yiyo of pufKızlar moralinizi bozmayın olur mu
canınızı sıkmak için sormadım
hepimiz böyle de güzeliz amaç daha güzel ve sağlıklı olmak
Senin ölçülerinide merak ettim canım ben elmayım acaba senin vücûd tipin ne
Sağol canım moral oldun eşimde şimdi Karşımda ekler yiyo of puf
Kızlar moralinizi bozmayın olur mu
Ins kücülürz cnm 100lü rakamlari görmemek istiyormNeresi kötü canım bende hemen hemen aynıyım yaza küçüleceğiz inşallah
Günü gelir sende yersin canım şuan iradeni. Gösterme zamanıSağol canım moral oldun eşimde şimdi Karşımda ekler yiyo of puf
Ay ben kendimi bu halde bile cokkk seviyorum yaaa
Yok cnm moralim gayet yerinde kendimle cok barisik bi insanim zaten ben. Ölcülerimi gördm iyi oldu benim icin.Kızlar moralinizi bozmayın olur mu
ınsallah canım sabah olcup yazarım..Mart ayının sonunda yeniden ölçelim. Moral olur hepimize
Bencede öyle yapalim cnmMart ayının sonunda yeniden ölçelim. Moral olur hepimize
canım sonunda değiştirdim..artıkk kımse anlamıcakk..happyangel01 nasıl??sende cokk fenasın ama :))))nasıl buldun hemennn:)))benim bildigim ince yerindem olcmelisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?