Benimde göbeğim kocaman oluyor annem ben bekarken hamileyim sanip korkmustu direk soyleyemiyorda tövbe tövbeee :)) cay cok sekerli iciyordum oda karinda yaglanma yapiyor. Azalttim birazben kılo alırken her yerimden bı alıyorumm..verırkende aynen oyle..yanaklarım var bırde benımm..ama yanaklarım gıtmesın..ben zayıf yuz sevmıyorum..
lahım kabul etsın darısıda bana olsun canımSahur:3 kaşık yulaf ezmesi,kivi,orta boydan biraz az muz,1 dilim k.k.ekmeği,1 kase lor peyniri,yarım domates
İftar:2 tane biber dolması,6 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Ara öğün:1 portakal,1 muz
2 litre su,leslie 1 mil yarın son oruç borcumu tutucam sonra biticek inşallah
Amin cnm üstümden bi yük kalkıcak yarında tutucam son günümüstümden b bi yuost: 39693345 .!.:a
lahım kabul etsın darısıda bana olsun canım
Sen kum saatisin sanırım
EveeetBenim kini de mi
Içiyorum tatlım ama halsizim çok fenaSeyma da tamam derse yapariz
Tatlim bu arada bol su icseydin malum protein vucudu zorluyor
canım bende 1 ay sonra falan olcup yazayımSen kum saatisin sanırım
Teşekkür ederim bu arada merakımı giderdiğin için
Fazla meraklıyım sanırım
Yok canim niye oyle diyorsun sorman normal.ben emzirdigim icin goguslerim baya buyuk yaa . Suan kum saatiyimSen kum saatisin sanırım
Teşekkür ederim bu arada merakımı giderdiğin için
Fazla meraklıyım sanırım
Ayy kız çatlarım o zamana kadarcanım bende 1 ay sonra falan olcup yazayım
Bende emzirirken öyleydi sonra o hallerinden eser kalmıyorYok canim niye oyle diyorsun sorman normal.ben emzirdigim icin goguslerim baya buyuk yaa . Suan kum saatiyim
bısıcıkler olmaz .))daha heyecanlı olur hemm:))canım evıme geceyımde olee hem bıraz daha kılo vermıs olurumm..boğazım durursa tabıı:))Ayy kız çatlarım o zamana kadar
Eveeet
Kalmaz en azindan bu kadar buyuk kalmaz zaten cok kucukte istemem 85 iyidirBende emzirirken öyleydi sonra o hallerinden eser kalmıyor
Ama ben de emziriyorummmBende emzirirken öyleydi sonra o hallerinden eser kalmıyor
:)))sanırım benımdee ole bısııı olduu canımm:))Bende ölctüm mrk edip ama pek ic acici olmadigindan yazmama karari aldim :)))
Benimkide çok kötü ama yazdim yani sende yazBende ölctüm mrk edip ama pek ic acici olmadigindan yazmama karari aldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?